Cem Belevi

Cem Belevi

Son dakika cem belevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem belevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem belevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Belevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem belevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 cem belevi haberi bulunmuştur. Tüm cem belevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!'
Cem Belevi'den savunma! 'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!' Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir haberle gündeme geldi. Popçunun, konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Orkestrası ile yollarının ayrıldığını açıklayan şarkıcının, 'sirtaki' savunması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
Cem Belevi: Acılar paylaştıkça azalır!
Cem Belevi: Acılar paylaştıkça azalır! Popçu Cem Belevi, Ramazan Bayramı’nın birinci ve ikinci günü konser verdi. Önce Eskişehir, daha sonra İzmir’de müzikseverlerle buluşan ünlü şarkıcı, üç ay sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi.
25.04.2023 Magazin
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti Şarkıcı İrem Derici yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile tatile çıktı. Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra aşkı eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıkttutan'da bulan İrem Derici, Amsterdam tatilinden yeni pozlar paylaştı.
27.02.2023 Magazin
İrem Derici'nin aşkı ifşa oldu!
İrem Derici'nin aşkı ifşa oldu! Şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık sonrası İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Derici, paylaştığı kahvaltı fotoğrafıyla kendisini ele verdi.
1.02.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
İrem Derici'den Sinan Akçıl, Cem Belevi ve aşk açıklaması!
İrem Derici'den Sinan Akçıl, Cem Belevi ve aşk açıklaması! Ünlüler dünyasında adeta her adımı olay olan İrem Derici, usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik sitemine açıklık getirirken, 'Piyanist' albümünde yer aldığı Sinan Akçıl'a dikkat çeken bir göndermede bulundu. Meslektaşı Cem Belevi'yle bir dargın bir barışık ilişkisi son olarak ihanet gerekçesiyle biten şarkıcı, eski aşkının açıklamalarına da cevap verdi.
7.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim!
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim! Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran İrem Derici, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İspanya'nın başlenti Madrid'e tatile gideceğini söyleyen 35 yaşındaki popçu, Amerika'da yaşadığı bir olayı da ilk kez anlattı.
20.11.2022 Magazin
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun!
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun! İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi!
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi! Cem Belevi ile ayrıldıktan sonra bir süredir yalnız olan İrem Derici ile ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 'At gibi aşığım' diyen İrem Derici'nin bomba bir isimle aşk yaşadığı öne sürüldü. Derici bu haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
Cem Belevi'den itiraf: Sevmek yetmiyor bazen! Yemin ederim yetmedi
Cem Belevi'den itiraf: Sevmek yetmiyor bazen! Yemin ederim yetmedi Meslektaşı İrem Derici ile ilişkisi 'ihanet' iddiasıyla olaylı şekilde biten Cem Belevi, İzmirli sevenlerinin önünde bir daha anne ve babasını üzecek haberlerle gündeme gelmeyeceğine söz verdi.
11.10.2022 Magazin
İrem Derici'den 'Aşk hayatınız nasıl?' sorusuna dikkat çeken yanıt! 'Zaten berbatım'
İrem Derici'den 'Aşk hayatınız nasıl?' sorusuna dikkat çeken yanıt! 'Zaten berbatım' Bir dargın bir barışık aşık yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Belevi'nin aracının torpidosunda çapkınlık telefonu ortaya çıktığı iddia edilmişti. Açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Derici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
30.09.2022 Magazin
İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim!
İrem Derici: Ben bu yazdan iğrendim! Kariyeriyle olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz yaza ait yeni bir karesini yayınladı. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü.
28.08.2022 Magazin
'İrem Derici füze atmış!' Cem Belevi ile olaylı ayrılığı sonrası ünlü sanatçı sosyal medyayı salladı
'İrem Derici füze atmış!' Cem Belevi ile olaylı ayrılığı sonrası ünlü sanatçı sosyal medyayı salladı Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, bir Twitter hesabının estetik yaptırmadan önceki fotoğrafıyla son halinin fotoğrafını karşılaştırdığı tweete verdiği cevapla gündem oldu.
12.07.2022 Magazin
İrem Derici 'Ayağını öpsem...' diyen takipçisine yanıt verdi!
İrem Derici 'Ayağını öpsem...' diyen takipçisine yanıt verdi! Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık sonrası şarkıcı İrem Derici dün akşam Instagram hesabından soru-cevap yaptı. Takipçilerinin merak ettiklerini yanıtlayan Derici, bir takipçisinin kendisine sorduğu, 'Ayağını öpsem tepkin ne olurdu?' sorusuna verdiği yanıtla şaşkına çevirdi.
29.06.2022 Magazin
İrem Derici'den göğüsleriyle ilgili soruya bomba yanıt!
İrem Derici'den göğüsleriyle ilgili soruya bomba yanıt! Estetiklere çok para harcadığını dile getiren ve son olarak şarkıcı Cem Belevi ile yaşadıklarıyla gündeme gelen İrem Derici, sosyal medyadan bir pozunu paylaştı. Derici'ye, bir takipçisi göğüsleriyle ilgili soru sordu. Derici de soruyu pas geçmedi.
23.06.2022 Magazin
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı!
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı! Cem Belevi ile ilişkisi olaylı biten ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi.
13.06.2022 Magazin
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı Ünlü şarkıcı Cem Belevi tarafından iki kez aldatıldığını öğrenen İrem Derici'den dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan İrem Derici, son olarak yeni imajıyla karşımıza çıktı. İmajını tazeleyen Derici, Instagram hesabından yeni halini paylaştı. Derici'nin radikal imaj değişikliği sonrası hayranları beğeni yağmuruna tuttu. İşte İrem Derici'nin imajı...
10.06.2022 Magazin
İrem Derici mal varlığını açıkladı!
İrem Derici mal varlığını açıkladı! Son günlerde Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık süreciyle gündemden düşmeyen İrem Derici, Bursa'daki sahnesinde mal varlığını sıraladı. "10 yıldır manyak gibi çalışıyorum" diyen Derici, 2 arabasının olduğunu evini de albüm yapmak için sattığını söyledi.
25.05.2022 Magazin
İrem Derici'den olay sözler: Safiye Soyman'ın saçını yolasım geldi
İrem Derici'den olay sözler: Safiye Soyman'ın saçını yolasım geldi Cem Belevi ile ilişkisi olaylı bir şekilde biten şarkıcı İrem Derici, yaz öncesi forma girmek için güzellik merkezinde kampa girdi. Birkaç beden incelebilmek için hazırlıklara başlayan şarkıcı, "Erkek çaktırmadan çapkınlık yapabilir" şeklindeki açıklama yapan meslektaşı Safiye Soyman'a cevap verdi.
25.05.2022 Magazin
İrem Derici'den Cem Belevi'ye ağır gönderme: Bırakın şu çöpü
İrem Derici'den Cem Belevi'ye ağır gönderme: Bırakın şu çöpü Kendisine ihanet eden Cem Belevi'ye geçtiğimiz günlerde 'çeyrek popçu' diyen İrem Derici'nin kızgınlığı geçmiyor. Ünlü şarkıcı bu kez konserinde Belevi için "çöp" ifadesini kullandı.
20.05.2022 Magazin
Cem Belevi'den İrem Derici'ye gönderme!
Cem Belevi'den İrem Derici'ye gönderme! Cem Belevi, önceki gün Gaziantep’te düzenlenen bir etkinlikte sahne aldı. Cem Belevi, aldatma yüzünden araları bozulan İrem Derci’ye söylediği şarkıyla göndermede bulundu.
19.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Belevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem belevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.