Gazete Vatan Logo

İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!

İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…

İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!

İrem Derici geçtiğimiz yaz meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka başlamış, birkaç ay sonra da ilişkisini noktalama kararı almıştı. 'İbo Show Yılbaşı Özel'e konuk olan Derici, programdaki itirafıyla gündem olmuştu. Şarkıcı, "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" ifadelerini kullanmıştı. Belevi ise 'ihanet' açıklaması üzerine, "Özel hayatımla ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum" demişti. İrem Derici ikinci kez aldatılınca bu kez her şeyi anlatacağı bir story paylaştı. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi?

İREM DERİCİ CEM BELEVİ OLAYINDA SON DURUM!

İddiaya göre Cem Belevi, model Nergis Nesrullayeva ile yasak aşk yaşadı. İhaneti öğrenen İrem Derici ilişkiyi noktaladı. Sosyal medya hesabından Belevi'ye sitem eden Derici, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." mesajını paylaştı. 

Haberin Devamı

"YOK ALDATMA, YOK BAŞKA ŞEYLER!"

Olay sözler üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Cem Belevi, biten ilişkisi hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz ilişki yaşıyoruz, inişli çıkışlı. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim içim çok rahat."

İREM DERİCİ BELEVİ’NİN AÇIKMASI SONRASI: ÜBER SAMİMİYETSİZ AÇIKLAMAYI İZLEDİM DE...

Cem Belevi'nin röportajını izleyen İrem Derici Belevi'nin kameralara oynadığını belirterek aralarında geçen konuşmaları paylaşacağını söyledi.

Haberin Devamı

Eski aşkını uyaran Derici yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de...

Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?

"Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bi' doldurayım şimdi kötü çocuk imajı çizemem" mi olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influencer’lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez." 

İrem Derici henüz yeni bir paylaşım yapmadı.