Hz İsa

Hz İsa

Son dakika hz isa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hz isa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hz isa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hz İsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hz isa gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 hz isa haberi bulunmuştur. Tüm hz isa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Hz. İsa kimdir? Hz İsa'nın tüm mucizeleri ve ölümü
Hz. İsa kimdir? Hz İsa'nın tüm mucizeleri ve ölümü Hz. İsa 5. büyük peygamber olarak bilinmektedir. İncil kitabının elçisidir ve 30 yaşında peygamberlik unvanını almıştır. Peki, Hz. İsa kimdir? Hz. İsa ile ilgili ayetler neler? Hz İsa'nın çarmıha gerilmesi nasıl gerçekleşti? İşte Hz. İsa’nın hayatı, özellikleri ve mucizeleri!
13.09.2022 Dini Bilgiler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İstanbul'da müftülerle bir araya geldi Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, "Sizler sadece o ilin müftüsü, diyanet ve din hizmetlerinden sorumlu rehber değilsiniz o ilin bütün yöneticilerine de rehberlik yapmak zorundasınız" dedi.
6.06.2022 Gündem
Caravaggio kimdir? 17. YY’da kalma Hz. İsa figürlü tablosunun Caravaggio’nun eserleri olabileceği düşünülüyor!
Caravaggio kimdir? 17. YY’da kalma Hz. İsa figürlü tablosunun Caravaggio’nun eserleri olabileceği düşünülüyor! İtalyan ressam Michelangelo Merisi da Caravaggio'ya ait olabileceği düşünülen bir tablonun satışı durduruldu. İspanya'da başkent Madrid'deki Ansorena Müzayede Evi tarafından, bin 500 euro başlangıç fiyatıyla satışa çıkarılmak istenen tablonun Caravaggio'nun eseri olduğunun kanıtlanması halinde gerçek değerinin 150 milyon euro'yu bulabileceği belirtildi. Peki, Caravaggio kimdir? Caravaggio'nun eserleri…
9.04.2021 Gündem
Ayasofya’nın gizemi! 900 metrelik tünel tarandı...
Ayasofya’nın gizemi! 900 metrelik tünel tarandı... Ayasofya’yı yapımından bu yana geçen 1484 yıldır havalandırarak ayakta kalmasını sağlayan yeraltı menfezleri ilk kez 3 boyutlu olarak tarandı. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Fırat Diker, “Tünelleri bir damar gibi düşünmek gerekiyor. Kanallar özgün haline döndürülüp yeniden işlevlendirilebilirse yapının nefes almasına imkân sağlayabileceğiz” dedi.
31.07.2020 Gündem
Brezilya'da Netflix'teki Hz. İsa filmi olay oldu!
Brezilya'da Netflix'teki Hz. İsa filmi olay oldu! Netflix'in, Hz. İsa'yı eşcinsel biri gibi gösterdiği için dine hakaret ettiği eleştirilerine maruz kalan komedi yapımını, yayından çekmesi istendi.
9.01.2020 Dünya
O öğretmen açığa alındı! "Ben Hazreti İsa'yım" deyip...
O öğretmen açığa alındı! "Ben Hazreti İsa'yım" deyip... Antalya Serik'teki bir ortaokulda görev yapan İngilizce öğretmeni, müfettişler tarafından soruşturuluyor.
22.04.2019 Gündem
Hazreti İsa'nın 1500 yıllık resmi bulundu!
Hazreti İsa'nın 1500 yıllık resmi bulundu! İsrail sınırları içerisinde yer alan Nakab Çölü'nde (Negev) Bizans döneminden kalma bir kilisenin kubbe duvarında Hz. İsa'nın resmedilmiş ikonik portresi bulundu.
15.11.2018 Dünya
Ultrasonda 'Hz. İsa silüeti'
Ultrasonda 'Hz. İsa silüeti' ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir çift, ultrasonda Hz. İsa'nın bebeklerini izlediğinin gözüktüğünü iddia ettiler.
24.08.2017 Dünya
'Hz. İsa da cipe binerdi!'
'Hz. İsa da cipe binerdi!' Rusya Ortodoks Kilisesi’nden bir piskoposun hediye olarak kabul ettiği 6 milyon rublelik (106 bin 500 dolar) Toyota Land Cruiser cip tartışma yarattı.
25.05.2017 Dünya
"Hz. İsa'nın öğretilerine uyarsak ekonomimiz düzelir"
"Hz. İsa'nın öğretilerine uyarsak ekonomimiz düzelir" Rusya Devlet Başkanı Putin'in ekonomi danışmanı, Sergey Glazyev İsa’nın öğretilerine göre yaşanması halinde ekonomik büyümenin sağlanacağına inandığını söyledi.
19.04.2017 Dünya
Hz. İsa'nın 'mezarı' açılıyor
Hz. İsa'nın 'mezarı' açılıyor Hristiyanlar tarafından Hz. İsa'ya ait olduğuna inanılan mezar, dokuz aylık restorasyon sonrası açılıyor. Törene Patrik Bartholomeos da katılacak.
21.03.2017 Dünya
"Hz. İsa'yım" dedi, kabul etmeyen ailesine dava açtı
"Hz. İsa'yım" dedi, kabul etmeyen ailesine dava açtı Hazreti İsa (Mesih) olduğunu iddia eden avukat İsmail Taşkıran, kendisine inanmayıp hakaret ettiklerini öne sürdüğü aile üyelerine 10'ar bin liralık tazminat davası açtı
27.02.2017 Yaşam
Ağabeyini namaz kılarken bıçaklayan sanık: Kazayla oldu
Ağabeyini namaz kılarken bıçaklayan sanık: Kazayla oldu ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde namaz kılan ağabeyi 28 yaşındaki Tayfun Sofu'yu boğazından bıçaklayarak ağır yaralayan 25 yaşındaki Akın Sofu'nun yargılanmasına başlandı. Sanık ve ağabeyi, olayın kazayla gerçekleştiğini ileri sürdü.
2.12.2016 Yaşam
FETÖ'nün eski sağ kolu ABD ile pazarlığı anlattı
FETÖ'nün eski sağ kolu ABD ile pazarlığı anlattı FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in sağ kolu olan ve 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi gazeteci Nurettin Veren, FETÖ’nün doğuşunu ve örgütün nasıl devleti nasıl ele geçirmeye çalıştığını Aksam...
29.09.2021 Gündem
'Hz. İsa'nın mezarı' açılıyor
'Hz. İsa'nın mezarı' açılıyor Bilim insanları, Hz. İsa’nın çarmıha gerilmesinin ardından defnedildiğine inanılan lahitin etrafındaki mermer kaplamayı, 60 saatlik bir çabanın ardından kaldırdı.
2.11.2016 Dünya
İncirlik Üssü’nde Hz. İsa krizi
İncirlik Üssü’nde Hz. İsa krizi Adana'daki İncirlik Üssü'nde konuşlu bir Amerikan hava filosunun komutanının geçen ay verdiği bir röportajda "Hz...
29.09.2021 Gündem
“Çizgilerle Beşiktaş”
“Çizgilerle Beşiktaş” Beşiktaş kendine ait canlılığını; müzeleri, üniversiteleri, öğrencileriyle ve eğlence mekanlarıyla hep koruyor. Seviyorum seni Beşiktaş!
4.06.2016 Arşiv
Selçuk’a en büyük Meryem Ana heykeli dikilecek
Selçuk’a en büyük Meryem Ana heykeli dikilecek Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, ilçeye ABD’deki Özgürlük Heykeli ile Rio de Janeiro’daki ‘Kurtarıcı İsa’ heykeli gibi dev bir Meryem Ana heykeli yapılacağını açıkladı. Bakıcı, “Dünyadaki üç büyük heykelden biri Selçuk’ta olacak” dedi.
21.02.2016 Yaşam
Morales, Papa'ya orak çekiç şeklinde haç hediye etti
Morales, Papa'ya orak çekiç şeklinde haç hediye etti Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales, Latin Amerika turu kapsamında başkent La Paz'ı ziyaret eden Papa Franciscus'a orak çekiç şeklinde bir haç hediye etti. Papa'nın bu hediyeyi beğenmediği yorumları yapılıyor.
10.07.2015 Dünya
'Hz. İsa dedi' deyip öz annesinin boğazını kesti!
'Hz. İsa dedi' deyip öz annesinin boğazını kesti! Konya’da şizofreni hastası olduğu öne sürülen şahıs, annesini boğazını keserek öldürdü.
3.07.2015 Yaşam
Erdoğan'dan Hakan Fidan sorusuna yanıt!
Erdoğan'dan Hakan Fidan sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mali Cumhurbaşkanı Kitta ortak basın açıklamasında önemli açıklamalarda bulundular.
29.09.2021 Gündem
‘Yılbaşı Hz. İsa’nın  doğum günüyse sevgiyle kutlayalım’
‘Yılbaşı Hz. İsa’nın doğum günüyse sevgiyle kutlayalım’ Kayseri Müftüsü Maraşlıgil, “Noel Baba bizim neyimiz olur? Bizim dinimizle, inancımızla en ufak bağlantısı yok...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hz İsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hz isa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.