Hz. Ali

Hz. Ali

Son dakika hz. ali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hz. ali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hz. ali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hz. Ali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hz. ali gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 hz. ali haberi bulunmuştur. Tüm hz. ali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esir takasındaki 200 isim bizim misafirimiz, bizim kontrolümüzde. Bunlardan biri Sayın Putin’in ısrarla üzerinde durduğu bir isimdi ve bu ismi de biz Rusya’ya gönderdik” dedi. Erdoğan’ın Rusya’ya gönderdik dediği kişinin Putin’in en yakın dostlarından Ukraynalı siyasetçi Viktor Medvedçuk olduğu öğrenildi.
24.09.2022 Dünya
Hz. Ali'nin çocukları kimlerdir? Hz. Ali'nin kaç çocuğu var, isimleri nelerdir?
Hz. Ali'nin çocukları kimlerdir? Hz. Ali'nin kaç çocuğu var, isimleri nelerdir? Hz. Ali 601 senesinde Mekke'de dünyaya gelmiştir. Hz. Ali'nin asıl ismi Ali bin Ebu Talip olarak bilinir. Hem Peygamber efendimizin (S.A.V) damadı hem de amcasının oğlu olan Hz. Ali ayrıca Hz. Muhammed'e (S.A.V) ilk inananlar arasındadır. Her zaman Hz. Muhammed'in (S.A.V) yanında olan Hz. Ali onu kötülüklere ve müşriklere karşı korumuştur. Her zaman İslamiyet'in yayılması için emek harcamış olan Hz. Ali 661 senesinde kufe mescidinde namaz kılarken suikaste uğramıştır ve şehit edilmiştir.
12.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Ali Sözleri Nelerdir? Hz. Ali'nin Devlet, Haksızlık Ve Yalan İle İlgili Sözleri...
Hz. Ali Sözleri Nelerdir? Hz. Ali'nin Devlet, Haksızlık Ve Yalan İle İlgili Sözleri... Hz. Ali yüksek ahlaklı, samimi, fedakar ve şefkatli biri olarak rivayet edilmektedir. Kur'an-ı Kerim'i ve sünneti en iyi bilenlerden biri olduğu da bilinmektedir.
19.01.2023 Dini Bilgiler
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu Kendisini Hz. Ali’nin görevlendirdiğini söyleyen cinci hoca Uğur Akyol’a 550 bin liralarını kaptıran emekli Danıştay hâkimi S.Y.’nin avukat kızları duruşmada yaşadıklarını anlattı. Hakimin kızı S.Y., “Kiste iyi gelen macun için ortak olduk. Sanık babama ‘Aya bakar mısın?’ diyor. Babam aya baktığında Hz. Ali’nin silüetini görüyor. Anne ve babamı dini hassasiyetleriyle kandırdı” dedi.
28.09.2021 Yaşam
Camide 'pes artık' dedirten olay
Camide 'pes artık' dedirten olay Isparta’da namaz kılıyormuş ve cemaatten biriymiş gibi davranıp inşaat halindeki camiden yardım paralarını çalan yaşlı adam, gizli kamera ve namaz sonraları tutulan nöbetler sonucunda kıskıvrak yakalandı ve polise teslim edildi.
20.05.2019 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belki bu hafta içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz" dedi.
7.12.2018 Siyaset
8 bin 801 cami, itikafa hazır mütekif veya akif bekliyor!
8 bin 801 cami, itikafa hazır mütekif veya akif bekliyor! Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan’ın son 10 gününü ibadetle geçirmek ve Kadir Gecesi’ni tam olarak idrak etmek isteyenler için Türkiye genelinde 8 bin 801 camiyi itikafa hazırladı. İtikafa girenler sadece ibadet ve dua ediyor, cep telefonunu bile kapıyor...
17.05.2018 Ramazan
FETÖ-PKK işbirliği Eagle kayıtlarında ortaya çıktı
FETÖ-PKK işbirliği Eagle kayıtlarında ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta yakalanan dershaneler bölge sorumlusunun telefonunda, PKK-FETÖ işbirliğini gösteren Eagle yazışmaları çıktı: Terör saldırısı olacak, insanlar ölecek ama hiç acımıyorum.
29.09.2021 Gündem
Hz. Hüseyinin ölüm yıldönümü İran genelinde anıldı
Hz. Hüseyinin ölüm yıldönümü İran genelinde anıldı İran'da Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin'in öldürüşünün bin 377'nci yıl dönümü ülke genelinde yapılan etkinliklerle anıldı.
17.06.2021 Dünya
Terörün vurduğu camiler
Terörün vurduğu camiler Güneydoğu’daki çatışmalarda yüze yakın cami zarar gördü. Diyanet, tahrip edilen camilerle ilgili ‘Sineye kurşun’ adlı bir belgesel çekti
29.09.2021 Gündem
Memleketinde oy istemedi!
Memleketinde oy istemedi! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, memleketi Tunceli'de her ortamda yaşasın Cumhuriyet dediğini ve demeye de devam edeceğini belirterek, "Özgür bir Türkiye'yi kuracağız...
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten o diziye Hz. Ali cezası
RTÜK'ten o diziye Hz. Ali cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Fox TV'de yayınlanan "Unutma Beni" adlı dizide peluş oyuncağa "Ali" isminin verilmesinin, İslam toplumu için manevi değeri son derece yüksek bir İslam büyüğüne hakaret edildiği algısına yol açtığını göz önünde bulundurarak, kuruluşa oy birliğiyle müeyyide uygulanmasına karar verdi.
19.03.2015 Yaşam
Birinci hedef Cübbeli Ahmet!
Birinci hedef Cübbeli Ahmet! Habertürk'ten Şefik Dinç, IŞİD'in yerli networkünün izini sürdü...
29.09.2021 Gündem
Çok tartışılacak iddia!
Çok tartışılacak iddia! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem
Ben dört dörtlük bir Aleviyim!
Ben dört dörtlük bir Aleviyim! Başbakan Erdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı iftarında konuştu.
29.09.2021 Gündem
Hırka-i Şerif, ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif, ziyarete açıldı Hazreti Muhammed’in Veysel Karani’ye bıraktığı Hırka-i Şerif, ziyarete açıldı. Kutsal emaneti görmek isteyenler, Fatih’teki Hırka-i Şerif Camii’ne akın etti.
16.05.2018 Ramazan
Gezi'de Hz. Ali mesajı!
Gezi'de Hz. Ali mesajı! Bir Kadın Bir Erkek'in sevilen yıldızı Demet Evgar'dan Gezi'de ilginç pankart
29.09.2021 Gündem
Temizlik sırasında bulundu!
Temizlik sırasında bulundu! Alanya Kalesi'nde sürpriz keşif
28.03.2013 Yaşam
Büyükerşen'e destek!
Büyükerşen'e destek! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükerşen'e destek vermek için kente gitti
30.01.2013 Siyaset
'Peygambere iftira ediyorsun!'
'Peygambere iftira ediyorsun!' Kenan Çamurcu, programı ayıplayıp canlı yayını terketti! Twitter bu tartışmayla yıkılıyor...
29.09.2021 Gündem
'Tutuklu vekiller çıkarsa Başbuğ da çıkar!'
29.09.2021 Gündem
CHP liderinden Sarıgül'e yeşil ışık
1.06.2012 Siyaset
'Atatürk'ün hayatını Dersimli kurtardı!'
'Atatürk'ün hayatını Dersimli kurtardı!' "Atatürk'ün ölümlerden haberi yok..."
29.09.2021 Gündem
Aleviler'in istediği oldu
Aleviler'in istediği oldu Bakan Çelik çalıştaylar sonucunda alınan kararlar doğrultusunda ilk adımın atıldığını bildirdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hz. Ali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hz. ali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.