Hülya Avşar Açıklama

Hülya Avşar Açıklama

Son dakika Hülya Avşar açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Avşar açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Avşar açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 hülya avşar açıklama haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan yeni açıklama! Instagram kullanan erkek...
Hülya Avşar'dan yeni açıklama! Instagram kullanan erkek... Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, önceki akşam Tarabya'da bir balıkçı çıkışı görüntülendi. Magazin gündeminden düşmeyen 58 yaşındaki sanatçı, çok konuşulan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.
18.02.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan İzzet Yıldızhan'a: Bunlar saçma sapan şeyler
Hülya Avşar'dan İzzet Yıldızhan'a: Bunlar saçma sapan şeyler Hülya Avşar, önceki gün Tarabya’da kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Görüntülendiğini fark edince kameralara dil çıkartan ve montunun fermuarını tamamen çekerek yüzünü gizleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, İzzet Yıldızhan'ın iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili "Sahneye külotla çıkmasınlar" açılamasına yanıt verdi.
15.01.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan 'Burnumdan getirdiler' açıklaması! 'Saçma sapan bir hal aldı'
Hülya Avşar'dan 'Burnumdan getirdiler' açıklaması! 'Saçma sapan bir hal aldı' Hülya Avşar, önceki gün Belgrad ormanında görüntülendi. Rol aldığı son dizinin ekranlara erken vedasından sonra "Dizi düşünmüyorum'" diyen Avşar, "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Bir deneyim dedim, burnumdan getirdiler” açıklamasında bulundu.
11.12.2021 Magazin
Hülya Avşar kararını verdi: Ülkeyi terk ediyorum!
Hülya Avşar kararını verdi: Ülkeyi terk ediyorum! Geçtiğimiz günlerde "Hamileyim" diyerek kafaları karıştıran açıklama yapan Hülya Avşar, "Bu şaka bile ciddiye alındı. Artık bu ülkeyi terk ediyorum." dedi.
21.12.2017 Magazin
Hülya Avşar bombayı patlattı: Hamileyim!
Hülya Avşar bombayı patlattı: Hamileyim! Magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Hülya Avşar, "Hamileyim" deyince herkes şaşkına döndü.
19.12.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir" dedi.
15.10.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan 'dekolte' açıklaması!
Hülya Avşar'dan 'dekolte' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen iftar davetine katılan Hülya Avşar gece için tercih ettiği kıyafetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
16.06.2017 Magazin
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım Özel hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Magazin
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
31.03.2023 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Mehmet Dinçerler'den boşanma öncesi kafa karıştıran hamle!
Mehmet Dinçerler'den boşanma öncesi kafa karıştıran hamle! Şarkıcı Hadise ile boşanma aşamasında olan iş insanı Mehmet Dinçerler (34), soluğu Rodos tatilinde almıştı. Dinçerler, son olarak şarkıcı Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 24 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu ile Marmaris'te görüntülendi. Çilingiroğlu'yla önce arkadaş ortamında vakit geçiren Dinçerler, daha sonra baş başa sohbet etti. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Zehra Çilingiroğlu, kafa karıştıran görüntülere açıklık getirdi.
28.09.2022 Magazin
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum"
Demet Akalın gündemden düşmüyordu! "50 tane iğne oldum" Şarkıcı Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Kendisine yönelik tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınlamıştı. Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan ünlü isim, sahne öncesi kendisine gelen tepkilere üzüldüğünü söyleyerek; konuyla ilgili konuştu.
8.08.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı!
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı! Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.
19.02.2022 Magazin
Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ı alnından öptü
Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ı alnından öptü Hülya Avşar yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile görüntülendi! Avşar'ın kalbi, uzun süredir boştu. 12 yıldır hayatına kimseyi almayan sanatçı, sonunda aşk orucunu bozdu. Avşar, yeni sevgilisiyle beraber görüntülendi. Yeni sevgilisi Cemal Güzelci ile keyifli zaman geçirdiği görülen Hülya Avşar'ın konu hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu. Öte yandan Cemal Güzelci, Avşar'ı alnından öpmeyi de ihmal etmedi.
19.02.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz?
Demet Akalın: Ne hainliğimi gördünüz? Popçu Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Ünlü şarkıcı, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen olaylar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.01.2022 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Gülben Ergen'den Hülya Avşar yanıtı!
Gülben Ergen'den Hülya Avşar yanıtı! Şarkıcı Gülben Ergen, oyuncu Hülya Avşar’ın rol aldığı diziyle ilgili sosyal medya paylaşımları hatırlatılınca dikkat çeken bir açıklama yaptı.
27.02.2021 Magazin
Coşkun Sabah itirafı magazin gündemini salladı! 'Ben öyle bir şey demedim'
Coşkun Sabah itirafı magazin gündemini salladı! 'Ben öyle bir şey demedim' Coşkun Sabah'ın Hülya Avşar ile ilgili itirafı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sabah açıklamalarından üç gün sonra söylediklerini yalanladı. Sabah'ın yeni açıklamaları herkesi şaşırttı.
18.12.2020 Magazin
Seren Serengil anlattı: 5 kardeşim var ama ben tekim!
Seren Serengil anlattı: 5 kardeşim var ama ben tekim! Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" programına konuk olan Seren Serengil , bilinmeyenlerini anlattı. Annesi ve babasından beş kardeşi olduğunu açıklayan Serengil, 'travmalarım yüzünden yuva yıkan kadınlara düşmanım' dedi.
4.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.