Huawei

Huawei

Son dakika huawei haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan huawei ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını huawei haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Huawei

haberleri sayfasında son dakika yaşanan huawei gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 huawei haberi bulunmuştur. Tüm huawei haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Huawei P70 serisi özellikleri neler? Kamera, ekran, işlemci... Huawei P70 serisi güçlü geliyor!
Huawei P70 serisi özellikleri neler? Kamera, ekran, işlemci... Huawei P70 serisi güçlü geliyor! ABD'nin kara listeye aldığı Huawei, pazarı kazanmaya çalışıyor. Uzun süredir konuşulan P70 serisinin özellikleri de sızdırıldı. İşte Huawei P70 serisi özellikleri...
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şu an kullanılan teknolojik imkânlara göre 5 kat daha yüksek hız sunabilecek olan 50GPON’un, önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasının beklendiğini söyledi.
20.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Öğrenciye vergisiz telefon planı belli oldu! Kritik detaylar tek tek açıklandı
Öğrenciye vergisiz telefon planı belli oldu! Kritik detaylar tek tek açıklandı Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversitelilerin ÖTV’siz ve KDV’siz cep telefonunu nasıl alacağını anlattı.
29.08.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün Solomon Adaları’nın başkenti Honiara’da 30 yıl aradan sonra ABD Büyükelçiliğinin açıldığını duyurdu. Eski Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, geçen yıl Solomon Adaları’nın ziyaret etmiş, Çin ile Solomon Adaları arasında ticaret anlaşmalarının yanı sıra güvenlik anlaşması imzalanmıştı.     
2.02.2023 Dünya
Avrupalı liderlerden yetenek ekosisteminin gelişimi için iş birliği çağrısı
Avrupalı liderlerden yetenek ekosisteminin gelişimi için iş birliği çağrısı Bilişim alanındaki genç yeteneklere destek programlarının paydaşlarını 9 Aralık’ta Yunanistan’ın başkenti Atina'da düzenlenen Avrupa Yetenek Zirvesi'nde bir araya getiren Huawei, ‘Avrupalı Yetenekler İçin Birlikte Sürdürülebilir Bir Gelecek Yaratmak’ temasıyla düzenlenen zirvede, Avrupa'nın farklı ülkelerinden kamu yöneticileri, uluslararası kuruluşlardan 100 davetli ile 80 üniversite öğrencisini buluşturdu.
17.12.2022 Ekonomi
Kaya Shi, Huawei Türkiye Genel Müdürlüğü'ne atandı
Kaya Shi, Huawei Türkiye Genel Müdürlüğü'ne atandı Huawei Türkiye Genel Müdürü Kaya Shi, "20 yıldan bu yana Türkiye bilişim sektöründe hizmet vermekteyiz. İş ortaklarımızla birlikte, Türkiye için daha fazla değer yaratmaya kararlıyız" dedi.
16.12.2022 Ekonomi
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi Avrupa Yetenek Zirvesi'nde, bilişim alanında yetenekli gençlere doğru dijital araçların nasıl sağlanacağı konusu masaya yatırıldı.
10.12.2022 Eğitim
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Endonezya’nın Bali Adası’ndaki G20 Zirvesi’nde yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını basına sızdırmakla suçladı.
17.11.2022 Dünya
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) ve Huawei Türkiye’nin, bilişim alanında yetenekli yazılımcıların eğitimine yönelik birlikte yürüttüğü bir proje olan Huawei Türkiye Ar-Ge Kodlama Maratonu’nun ikincisi bugün tamamlandı. İki kategoride gerçekleşen yarışmada dereceye giren 16 başarılı gence ödülleri Ankara'daki BTK Başkanlığı’nda düzenlenen törende takdim edildi.
22.08.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir?
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İstanbulkart Mobil’in sunduğu QR kodla ödeme özelliği artık Marmaray’da da kullanılabilecek. Seyahat etmek için fiziksel karta ihtiyaç duymayan İstanbullular Marmaray aktarmasını da kolayca yapabilecek. Marmaray’a 332 yeni nesil QR kodlu turnike, 346 iade alabileceği turnike konuldu. İBB’nin toplu ulaşım ağıyla entegre bu yeni sistemle İstanbul’da kesintisiz digital ulaşım imkanı da sağlanmış oldu. Peki, İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İşte detaylar…
2.08.2022 Yaşam
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli ürünler kullanılarak oluşturulan uçtan uca 5G şebekesi üzerinden ticari 5G telefonlar aracılığıyla çeşitli 5G arama ve veri aktarımı senaryolarının test edildiğini belirterek, piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceklerini söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi...
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi... Avrupa Birliği üyesi ülkeler, 2024'e kadar USB-C'nin, tüm cep telefonları, tabletler ve kameralar için ortak şarj bağlantı noktası olması konusunda karar aldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmalarına başvurular hız kesmeden devam ediyor.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında Türk Telekom ve Huawei, 5G çalışmalarını içeren TurkTech 2.0 İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. İki şirket, 5G’ye hazır şebekelerin geliştirilmesi ve kaliteli şebeke uygulamaları için stratejik vizyon paylaşımının yanı sıra endüstriyel 5G uygulamalarını gerçekleştirmek ve ekosistemi geliştirmek için çalışacak. İmza töreni sonrasında TARNET ile Türkiye’de gerçekleştirilen Tarım 4.0 uygulamalarından Akıllı Traktör ve geleceğin sporlarından artırılmış gerçeklik oyunu HADO’nun 5G denemeleri tanıtıldı.
2.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Huawei Türkiye AR-GE Merkezi ilk 3'te
Huawei Türkiye AR-GE Merkezi ilk 3'te Huawei Kıdemli Kurumsal İletişim Müdürü Bora, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi'nin Huawei Ar-Ge merkezleri arasında, bu kategoride görev alan ilk 3 ekipten biri olarak konumlandığını söyledi.
3.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Huawei ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki huawei haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.