Hologram

Hologram

Son dakika hologram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hologram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hologram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hologram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hologram gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 hologram haberi bulunmuştur. Tüm hologram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, ünlü şarkıcı Elvis Presley'in 2024'ün Kasım ayında Londra'da hologram (dijital versiyon) bir konserle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.
4.01.2024 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı İstanbul'da düzenlenen operasyonla, sahte kimlik, sürücü belgesi ve sahte ikamet izin belgesi düzenleyerek piyasaya sürdüğü tespit edilen E.D. yakalandı. Operasyonda; çeşitli kurumlara ait çok sayıda sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2023 Gündem
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak İstanbul’un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayvanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor.
19.01.2023 Eğitim
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira İstanbul'da sahte kanser ve hormon ilaçlarını piyasaya sürme hazırlığında olan bir gruba operasyon düzenledi. 3 ilçede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda ele geçirilen sahte ilaçların yüzde 80'inin kanser ilacı olduğu bu ilaçların 4 bin ile 25 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı öğrenildi. 
9.12.2022 Gündem
Hadise ve Demet Özdemir'in benzer tarzı gündem oldu!
Hadise ve Demet Özdemir'in benzer tarzı gündem oldu! Derin yırtmaçlı benzer elbiselerden giyen Hadise ve Demet Özdemir, hayranlarının beğenisini toplarken, fiyatlar arasındaki fark da dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne?
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne? Sahte içkiden zehirlenme haberleri gelmeye başladı. Son haber Bursa’dan geldi. Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 3’ü hayatını kaybetti. Metil alkolün kullanılmasıyla üretilen sahte içkiler sağlık sorunlarının yanı sıra ölüme bile sebebiyet veriyor. Düşük maliyeti nedeniyle tercih edilen sahte içkiler, bandrollü olanların yaklaşık üçte biri fiyatına satılıyor. Peki, Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi nasıl anlaşılır, belirtileri ne? İşte detaylar…
15.11.2022 Gündem
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti İstanbul’un Fatih ilçesinde sahte pasaport ve kimlik düzenleyen yabancı uyruklu 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Adreste yapılan aramada çok sayıda sahte pasaport ve pasaport basımında kullanılan malzeme ile evraklar bulunurken, gözaltına alınan zanlıların karı-koca kılığında ev kiralayarak bu işi yaptıkları ortaya çıktı.
4.11.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat 6A uydusunun Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gönderileceğini belirterek, "Haberleşme uydularımızın da sağlayacağı iletişim ortamında 6G haberleşme teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi; yüksek enerjili LED'lerle görünür ışıkla haberleşme teknolojileri kullanılacak" dedi.
19.10.2022 Ekonomi
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor Tapu ve gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ev satın alırken vatandaşların en çok kafasını kurcalayan ve tedirginliğe neden olabilecek konulardan biri güven... Bunu ortadan kaldırmak amacıyla Tapu Kadastro’da '3 boyutlu' yeni dönemin çalışmaları bu yıl başlıyor. Uygulama bütün illerde yaygınlaştırılacak. İşte tüm detaylar…
13.09.2022 Gündem
Lüks otomobil ilanı dolandırıcıların hedefi oldu
Lüks otomobil ilanı dolandırıcıların hedefi oldu Düzce'de oto galericinin lüks otomobil ilanı, dolandırıcıların hedefi oldu. Galericinin paylaştığı otomobilin fotoğrafını düşük fiyat ile ilana koyan dolandırıcı, çok sayıda kişiyi mağdur etti.
14.08.2022 Yaşam
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde Merkez Av Komisyonu'nun (MAK), 29 kuş türü ve 5 memeli yaban hayvanı türünün avlanmasına izin verdiği 2022-2023 av sezonu, 20 Ağustos'ta başlıyor. Koruma altındaki elmabaş patka ve üveyik kuşlarının olduğu kararı, 'çağ dışı ve insan türünün vahşiliği' olarak değerlendiren kuş gözlemcileri ve doğa savunucuları, avcılığın tamamen iptalini istedi.
11.08.2022 Yaşam
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu Gaziosmanpaşa'da vücut geliştirmek için kullanılan hormon ilaçları üretip, sattığı tespit edilen bir şüphelinin ev ve iş yerine yapılan baskında, 14 milyon TL değerinde çok sayıda hormon ilacı ele geçirildi. Şüpheli, tutuklandı.
6.06.2022 Yaşam
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Avcılarda sahte pasaport imalatına suçüstü
Avcılarda sahte pasaport imalatına suçüstü Avcılar'da düzenlenen operasyonda haklarında arama ve yakalama kararı olan, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan kişilere sahte kimlik, sürücü belgesi ve pasaport imal eden şüpheli yakalandı. Operasyonda çeşitli kurumlara ait sahte mühür, çok miktarda sahte nüfus cüzdanı, sahte pasaport ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri de ele geçirildi.
28.04.2022 Yaşam
‘Bilim Tırı’ ile imkanlar kırsal mahallelerdeki okullara taşınıyor
‘Bilim Tırı’ ile imkanlar kırsal mahallelerdeki okullara taşınıyor Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyeleri, “Bilim Tırı” ile merkezin imkanlarını kırsal mahallelerdeki okullara taşıyarak, öğrencilere bilimi sevdiriyor.
14.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sahte içki nasıl anlaşılır, belirtileri nelerdir? Sahte içki ölümleri kaç yükseldi?
Sahte içki nasıl anlaşılır, belirtileri nelerdir? Sahte içki ölümleri kaç yükseldi? İstanbul'da sahte içkide ölüm sayısı artıyor. İstanbul Valiliği, kentte sahte içkiden 22 kişinin öldüğünü ve bunlardan 11'inin yabancı uyruklu olduğunu açıkladı. Peki, Sahte içki nasıl anlaşılır, belirtileri nelerdir?
17.12.2021 Yaşam
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Vergi muafiyeti geliyor! Ve Meclis'te kabul edildi
Vergi muafiyeti geliyor! Ve Meclis'te kabul edildi Milyonlar bekliyordu. Vergi muafiyeti geliyor. TBMM'de kabul edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
20.10.2021 Siyaset
MKE AŞ ilk kez TEKNOFEST'te
MKE AŞ ilk kez TEKNOFEST'te Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e ilk kez katıldı.
25.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Bugün resmen değişti
Akaryakıt ile ilgili flaş karar! Bugün resmen değişti Akaryakıt ile ilgili flaş açıklama. Bugün itibariyle resmen değişti. Akaryakıt kaçakçılığıyla mücadeleye ilişkin yeni kararlar tek tek açıklandı. Bakanlık, 7 günlük fatura düzenleme süresini indirme ya da faturanın malın teslim edildiği veya hizmetin yapıldığı anda düzenlenmesi zorunluluğu getirmekle mükellef olacak. Fatura düzenlenme sürelerinin ayrıntıları da belirlendi. Dağıtıcı veya LPG otogaz bayilik lisansı bulunanlar teminat uygulaması kapsamına alındı. Teminat verme zamanı ve yeri, alınacak teminat, alınan teminatın iadesine ilişkin detaylar belirlendi. Tebliğin fatura düzenlemesine ilişkin maddesi 1 Ocak 2022'de yürürlüğe girecek; diğer maddeler ise bugün itibarıyla yürürlükte.
2.09.2021 Ekonomi
Türkiye'nin ilk Ulusal Yapay Zeka Stratejisi tanıtılacak
Türkiye'nin ilk Ulusal Yapay Zeka Stratejisi tanıtılacak Türkiye'nin 5 yıllık dönemdeki yapay zeka çalışmalarına yön verecek ilk "Ulusal Yapay Zeka Stratejisi" salı günü Bilişim Vadisi'nde kamuoyuna tanıtılacak.
22.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi
İzmir'de sahte alkol operasyonu! Tam 8 ton ele geçirildi İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 8 bin 138 litre kaçak olarak imal edilen etil alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
17.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hologram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hologram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.