Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin ardından kupa törenine başladı.

Hologram aslan ilk olarak sahaya yansıtıldı. Ardından Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu sahne aldı. Kenan Doğulu kısa bir konuşma yaptıktan sonra 'Rütbeni bileceksin' şarkısını söyledi. Sahne sanatçıları bu sırada tribünleri coşturdu.

SOUNESS SAHAYA BAYRAK DİKTİ

Galatasaray'ın "Ulubatlı Souness" lakaplı eski teknik direktörü Souness, sarı-kırmızı bayrakla Nef Stadyumu'nda tribünleri dolaştı. Graham Souness, 1996 yılındaki derbide diktiği Galatasaray bayrağını bu kez Nef Stadyumu'na dikti.

KENAN DOĞULU KONSER VERDİ

Maçın tamamlanmasının ardından futbolcular soyunma odasına gitti ve yeşil zemine platform kuruldu. Kutlamalar Kenan Doğulu'nun konseriyle başladı. Ünlü isim, şarkılarıyla taraftarları coşturdu.

EFSANELER KUTLAMADA YER ALDI

Şampiyonluk törenine Galatasaray’ın eski teknik adamları da çağrıldı. Katılması kesinleşen isimlerden biri Greame Souness... Türkiye Kupası maçı sonrası Kadıköy’de saha ortasına G.Saray bayrağı dikmesiyle sarı kırmızılı taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan İskoç teknik adam bu akşam onurlandırılacak. Ayrıca kulüp tarihinin en başarılı teknik direktörü Fatih Terim de davet edildi. Jardel, Capone gibi kulübün unutulmaz futbolcuları da davetliler arasında...Aynı zamanda sarı kırmızılı kulübün eski başkanları da tek tek kutlamaya davet edildi.

Haberin Devamı

ALEYNA TİLKİ, GOMIS'E EŞLİK ETTİ

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki de Gomis ile birlikte sahaya çıktı ve Fransız yıldızla özdeşleşen 'Sen Olsan Bari' şarkısını seslendirdi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI SAHAYA GELDİ

Cumhuriyetin 100. yılı özel yapılan şampiyonluk kupası, Galatasaray'a verilmek için sahaya getirildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte tüm federasyon yöneticiler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek platforma davet edildi.