Hızır Reis

Hızır Reis

Son dakika hızır reis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hızır reis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hızır reis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hızır Reis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hızır reis gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 hızır reis haberi bulunmuştur. Tüm hızır reis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı Kocaeli'de, kullandığı TIR ile polisin 'Dur' ihtarına uymayan Murat Y., takiple yakalandı. TIR'dan indirilen Murat Y., mukavemet gösterdiği trafik polisinin sağ elinin serçe parmağını kırdı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Kimse müsamaha beklemesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "DEAŞ'la mücadele kisvesi altında bölücü örgütün Suriye uzantısına silaha boğanlar bize ders veremez. İnsanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz, soracağız. Kimse bizden teröristlere karşı müsamaha göstermemizi beklemesin" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Türkiye'den yeni hamle: Deniz altına seyyar havuz!
Türkiye'den yeni hamle: Deniz altına seyyar havuz! Türk Savunma Sanayii ambargolara rağmen karada, havada ve denizde yakaladığı başarıyı deniz altında da hayata geçirmek için başlattığı hamleyi sürdürüyor.
8.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, otobüs kazasında ölen gencin cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, otobüs kazasında ölen gencin cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'de otobüsün devrilmesi neticesinde yaşamını yitiren 20 yaşındaki Sude Naz Akkuş'un cenaze namazına katıldı. Cenaze namazı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gereken neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız. Bunu takipsiz bırakmayız" dedi.
23.05.2022 Siyaset
Dünya tarihine yön veren savaşlar! Akdeniz'i Türk gölüne çevirdiler: Barbaros Hayrettin Paşa, Oruç Reis, İshak Reis...
Dünya tarihine yön veren savaşlar! Akdeniz'i Türk gölüne çevirdiler: Barbaros Hayrettin Paşa, Oruç Reis, İshak Reis... Türklerin vatanlarını korumak adına gösterdiği mücadeleler tarih boyunca tüm medeniyetleri kendine hayran bıraktı. Mete Han’ın Çin'i fethetmesi, Alparslan'ın destansı zaferleri, 2 saat süren Mohaç Meydan Muharebesi, Doğu Roma İmparatorluğu'na son verip çağ kapatıp çağ açan fetih, Oruç Reis, Hızır Reis ve ağabeyleri İshak ile Cezayir'i alıp Akdeniz'i Türk gölüne çevirmeleri...
10.05.2022 Yaşam
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO bu akşam yayınlanacak mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO bu akşam yayınlanacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, EDHO bitti mi? ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) hayranları dizinin yayın gününde EDHO ile ilgili aramalar yaptı.
9.11.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bugün var mı, yok mu? Atv ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 7. sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Yeni sezon için 26 Ekim tarihine işaret edilmiş, ancak Atv yayın akışında dizi yer almamıştı. Dizinin hayranları “EDHO bitti mi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?” sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Konuyla ilgili Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeninden açıklama geldi. Peki, EDHO bitti mi, neden? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman?
2.11.2021 Gündem
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile Barbaros kardeşler yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü denizcileri arasında yer alan ve "Kaptan-ı Derya" olarak Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, asıl adıyla Hızır Reis’in hayatı ve denizcilik başarıları merak konusu oldu. Peki, Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
16.09.2021 Gündem
Oruç Reis kimdir? Osmanlı denizcisi Oruç Reis nasıl öldü, ne zaman, kaç yaşında hayatını yitirdi?
Oruç Reis kimdir? Osmanlı denizcisi Oruç Reis nasıl öldü, ne zaman, kaç yaşında hayatını yitirdi? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1’de başlıyor. Diziyle birlikte merak edilen Barbaros kardeşlerden biri de Oruç Reis oldu. Oruç Reis'in hayatına dair detayları araştırılmaya başlandı. Barbaros Hayreddin Paşa olarak bilinen Hızır Reis'in abisi olan Osmanlı denizcisi Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman ve nasıl öldü? İşte, Oruç Reis'in hayatı ile ilgili merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir?
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir? Barbaros nedir, Barbaros ismi nereden geliyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi hakkında ve dizideki karakterler hakkında yapılan araştırmalar arttı. Diziden sonra merak edilen konulardan biri de Barbaros kelimesinin anlamı oldu. Peki, Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı nedir? İşte Barbaros ismi anlamı ve kökeni…
16.09.2021 Gündem
İshak Reis kimdir? Barbaros kardeşlerin en büyüğü ne zaman, nasıl öldü? Barbaros İshak Reis’in hayatı…
İshak Reis kimdir? Barbaros kardeşlerin en büyüğü ne zaman, nasıl öldü? Barbaros İshak Reis’in hayatı… Türk denizcilik tarihinin en önemli ismi, Barbaros kardeşlerinin en büyüğü İshak Reis’in hayatı merak ediliyor. Hızır Reis ile Oruç Reis'in ağabeyi olan İshak Reis, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ile birlikte gündeme geldi ve hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Peki, İshak Reis kimdir? İshak Reis nasıl ve ne zaman öldü?
16.09.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak? Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu Salı da evlere konuk olacak. Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncuları…
27.10.2020 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölümde neler oldu?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölümde neler oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Haşmet Façalı’nın büyük sırrının ortaya çıkması dizinin yeni bölümüne damgasını vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 168. Bölümü geride kalırken dizinin hayranları merak içinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı, diye arama motorlarına yöneldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölümde neler oldu?
21.10.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları...
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı izleyicilerle buluşuyor. Yeni bölümde Hızır ve İlyas arasında infaz emri nedeniyle gerginlik yaşanırken, Hızır ile İlyas’ın durumu nasıl düzelteceği merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine denk gelenler ise oyuncu kadrosuyla ilgili arama motorlarına yöneliyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Hızır Reis denizaltısının 'beyni' teslim edildi
Hızır Reis denizaltısının 'beyni' teslim edildi HAVELSAN mühendisleri tarafından entegresi ve testleri tamamlanan Denizaltı Komuta Kontrol Sistemi, Reis sınıfı denizaltıların ikincisi olan Hızır Reis'e kurulmak üzere Gölcük Tersanesi Komutanlığına teslim edildi.
17.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Pendik’te fabrika yangını! Ekipler olay yerinde...
Pendik’te fabrika yangını! Ekipler olay yerinde... Pendik’te geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Kısa sürede iş yerini saran yangına itfaiyenin yoğun müdahalesi devam ediyor.
10.01.2020 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Binali Yıldırım tersane işçileriyle buluştu
Binali Yıldırım tersane işçileriyle buluştu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Göğsümüzü kabartıyorsunuz. Türkiye, bugün dünyada denizcilik alanında 15. sıraya yükseldi. Bizim kaynakçılarımız, gemicilerimiz, donanımcılarımız sayesinde ürettiğimiz gemiler, Avrupa ve dünyanın her tarafına ihraç ediliyor." dedi. Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Tuzla'da tersane işçileriyle buluştu. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, tersane çalışanlarını ne kadar emek sarf ettiğini yakından bildiğinin söyledi.
5.03.2019 Siyaset
TCDD Genel Müdürü görevden alındı
TCDD Genel Müdürü görevden alındı TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz görevden alındı.
20.02.2019 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Salı 14 Kasım Salı günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına giriş yapıyor. Haber bülteni sayesinde dünya gündemine ait siyasi, sosyal, ekonomik, sağlık, alışveriş ve spor gibi daha pek çok konu başlıklarına ait gelişmeleri seyredebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Hızır Çakırbeyli’nin koltuğunu alan Meryem, etrafındaki tüm zarar veren düşmanları hayatlarından çıkarmaya kararlı. Her karesi nefes kesen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara gelen son bölümüyle yine nefesleri kesti. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hızır Reis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hızır reis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.