Hira

Hira

Son dakika hira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hira gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 hira haberi bulunmuştur. Tüm hira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024?
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024? Regaip Kandili, 11 Ocak'ta, Miraç Kandili ise 6 Şubat'ta idrak edildi. Berat Kandili'nin 24 Şubat'ta idrak edilmesiyle birlikte, Ramazan ayının kapıları 11 Mart'ta açıldı. Müslümanlar, bu kutsal zaman dilimlerinde ibadetlerine devam ederken Kadir Gecesi’nin hangi güne denk geliyor, sorusuna da yanıt arıyor.  Peki, Kadir gecesi hangi gün 2024, Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın kaçıncı günü, kadir gecesi 2024 kaç gün kaldı?
13.03.2024 Ramazan
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi!
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum!
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile mutlu anlarına yer veriyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında pyalştığı bir fotoğrafa gelen yoruma kayıtsız kalmadı.
30.08.2023 Magazin
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.
25.04.2023 Magazin
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi!
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi! Twitter’ın yeni sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk’ın ücretli hale getirdiği 'mavi tik' (onaylı hesap) uygulaması geçtiğimiz günlerde devreye girmişti. Uygulamayı kullanan ve ücret ödemeyi kabul etmedikleri için mavi tikleri kaldırılan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Musk'a tepki göstermişti. Son olarak Twitter'ın yaptığı yeni bir hamleyi fark eden Akalın, bir kez daha Elon Musk'a seslendi.
24.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
Survivor Halil İbrahim'den Demet Akalın'a olay gönderme!
Survivor Halil İbrahim'den Demet Akalın'a olay gönderme! Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu ve yapımcılığını yaptığı Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya mücadele veriyor. Bu sene yarışmada fenomenler de yer aldı. Kadrolar açıklandığı zaman ünlü sanatçı Demet Akalın bu duruma esprili bir yorumda bulunmuştu. Survivor yarışmacısı Halil İbrahim'den parkurda Demet Akalın'a gönderme geldi.
22.01.2023 Magazin
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
En acı kaza: 4 aylık bebek hayatını kaybetti
En acı kaza: 4 aylık bebek hayatını kaybetti Nevşehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 aylık bebek yaşamını yitirdi.
27.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı!
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
16.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
15.12.2022 Gündem
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir'
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' Demet Akalın kızının babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' notunu yazdı.
18.10.2022 Magazin
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi?
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi? Demet Akalın, 19 numarayla yarışan Nursena Say'ın Miss Turkey 2022'de birinci seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada torpil göndermesi yaptı. Neşe Erberk'in kızının dereceye girip kendi favori yarışmacının dereceye girmemesi üzerine Akalın, "Şu kızı harcadınız" dedi. Akalın'ın iddialarına Neşe Erberk’ten yanıt geldi.
22.09.2022 Televizyon
Hz. Muhammed (Sav) kimdir? Hz. Muhammed'in mucizeleri ve hayatı
Hz. Muhammed (Sav) kimdir? Hz. Muhammed'in mucizeleri ve hayatı Hz. Muhammed, İslam'ın kurucusu ve aynı zamanda peygamberi olan bir liderdir. Arap Yarım adasının tamamını ele geçirmiş ve Müslümanların hakimiyetini tek bir yönetim altında birleştirmiştir. Peki, Hz Muhammed (Sav) kimdir? Hz. Muhammed'in mucizeleri ve hayatı…
13.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri
Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri Hz. Hatice 556 senesinde Mekke'de doğmuştur. Hz. Hatice 40 yaşındayken 25 yaşındaki Hz. Muhammed (sav) ile evlenmiş ve onun ilk eşi olmuştur. Peki, Hz. Hatice kimdir? Hz. Hatice'nin hayatı ve kişilik özellikleri
12.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Cebrail kimdir? Hz. Cebrail'in görevleri nelerdir?
Hz. Cebrail kimdir? Hz. Cebrail'in görevleri nelerdir? İslami alanda dört büyük meleklere yer verilmektedir. Bu dört büyük melek Mikail, Azrail, İsrafil ve Cebrail'dir. Görüldüğü gibi Cebrail dört büyük melekten bir tanesidir. Bu dört büyük meleğin her birinin farklı farklı görevleri vardır. Örneğin Azrail meleğinin görevi canlıların canını almaktır. İsrafil meleğinin görevi kıyamet günü Süru üflemektir. Mikail meleğinin görevi ise doğa olaylarını idare etmek ve canlıların rızıklarını kontrol etmektir. Azrail meleğine canlıların canını aldığı için ölüm meleği de denmektedir.
12.09.2022 Dini Bilgiler
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler 3 milyon 243 bin 425 aday ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavına geç kalanlar kapıdan döndü. Kimisi koşarak geldiği okul kapısından son anda içeri girmeyi başarırken kimisi ise saniyelerle gecikince kapıda kaldı. Sınava geç kalınca içeri alınmayan bir adayın annesi, kızının içeri alınması için görevlilere yalvararak gözyaşı döktü. Öte yandan kimlik kartlarını unuttuğunu fark eden bazı adayların yardımına motosikletli polis yetişti.
18.06.2022 Yaşam
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
Kadir Gecesinin anlamı ve anlamı! Kadir Gecesi nedir, niçin kutlanır, Diyanet’e göre kelime ne anlama gelir, Kuran’da kadir gecesi?
Kadir Gecesinin anlamı ve anlamı! Kadir Gecesi nedir, niçin kutlanır, Diyanet’e göre kelime ne anlama gelir, Kuran’da kadir gecesi? Kadir gecesi anlamı ve önemi için yapılan araştırmalar arttı. Kadir Gecesi bugün idrak ediliyor. Ramazan ayı içerisinde yer alan dini literatürde “leyletü’l-Kadr” şeklinde kullanılan Kadir Gecesinde Müslümanlar dualar ederek, namaz kılarak ve Kur’an-ı Kerim okuyarak ibadetlerini gerçekleştirir. Peki, Kadir Gecesi nedir, niçin kutlanır? Kadir Gecesinin özelliği ne, ne anlama gelir, hükmü ne? İşte Kadir Gecesi önemi ve anlamı…
27.04.2022 Dini Bilgiler
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması!
TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması! Demet Akalın’ın kızı Hira, ‘Uzunmakarna’ adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu anlayan popçu, Balakar'ı dolandırıcılıkla suçlamıştı. 'Yanlış Anlama 2' filminin okuma provasında görüntülenen Özgür Balakar, Demet Akalın’la yaşadığı polemiğe değindi.
3.04.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.