Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı

Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı

Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.

Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı

Demet Akalın, tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, eski eşiyle yeniden evlenip evlenmeyeceği konusundaki fikrini açıkladı.

Yapılan haberlerde Okan Kurt için 'eşi' ve 'hayat arkadaşı' şeklinde yazılmasıyla ilgili konuşan Akalın, ''Eşi deyin, ne diyeceksiniz?'' açıklamasında bulunarak bu durumdan rahatsız olmadığını dile getirdi.

''OKAN BENİM HAYAT ARKADAŞIM, KIYMETLİM''

6 yıl evli kaldığı eski eşiyle yeniden evlenip evlenmeyeceği konusunda çok net konuşan Akalın, ''Bana bir daha evlilik falan demeyin. Evliyiz işte adamla. Canımı mı istiyorsunuz? Benim hayat arkadaşım, kıymetlim'' dedi. Sözlerine, ''Kim var on iki sene bu kadar düzgün ve adı hiçbir şeye karışmadan giden? Bir sene, altı ay olmadan patlıyorlar'' şeklinde devam eden ünlü popçu, isim vermeden ünlüler dünyasından bazı kişilere göndermede bulundu.

''BÜYÜK BİR KAVGA ETTİK''

Boşandıktan sonra aynı evi paylaşmaya devam ettiği eski eşiyle yakın zamanda kavga ettiklerinden de bahseden Akalın, yaşanan olayı canlı yayında anlattı:

Haberin Devamı

On gün önce büyük bir kavga ettik, fotoğrafları sildim. Buse Varol'un doğum gününe gidecektim arkadaşımla. Bu bana ''İdmana gidiyorum, sen gidemezsin'' dedi. Kıyametler koptu. Evden saat sekizde gitti, on ikide geldi. Bir futbol sevdası başladı bunda. Altından bir şey çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Allah korkusu var diye güveniyoruz adama. Telefonu ortadadır, hiç karıştırmam. Adam rahatlasın da istiyorum. Bir arkadaş grubu var, çocukları tanımıyorum. Ne halt ediyorlar bilmiyorum.

''FBI'DAN TEMİZ KAĞIDI ALDIRDIM''

Sık sık Amerika'ya tatile giden Akalın, Okan Kurt'un tatili sırasında kendisine neden eşlik etmediği konusuna da açıklık getirdi. Okan Kurt'un hızlı araç kullandığı için ceza aldığını ve bu yüzden de Amerika için vize alamadığını söyledi. Amerika'da avukat tuttuğunu söyleyen Akalın, şu ifadeleri kullandı:

Okan bana 'Sen Amerika'ya gidiyorsun' diyor da o Amerika'ya gelemiyor. Gelse onunla giderim. Mahkemelik olduğu için hala vize alamıyor. Hızlı araba kullandığı için ceza aldı. Cezası bitti ama sisteme düşmemiş. Amerika'da avukat tuttum. FBI'dan temiz kağıdı aldırdım. Bütün temiz kağıtları var, gönderirim size.