Hilal

Hilal

Son dakika hilal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hilal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hilal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilal gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.335 hilal haberi bulunmuştur. Tüm hilal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Boşnak santrforu Edin Dzeko için astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. Bu sezon 22 gol atıp 9 asist yapan 38 yaşındaki futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi Adana’nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan genç kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi. Kadını silahla tehdit eden muhtar tutuklandı.
24.03.2024 Adana
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası Allah Resulü (sav)’in büyük zaferinden biri olan Hudeybiye anlaşmasının müjdelendiği bu ilk ayet nedeni ile sure bu ismi alır. Fetih suresi 29 ayetten oluşmuştur. Kuran-ı Kerim’de yer alma sırasına göre 48, nüzul olma sırasına göre ise 109. Sırada yer almaktadır. Peki, Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak ile ramazan hilali duası
9.03.2024 Gündem
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür? 11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024 Gündem
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu Esenyurt'ta eşini psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayarak intihara mecbur bıraktığı öne sürülen Musa Adıyaman 'intihara yönlendirme' suçundan 6 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan ise 2 yıl hapis ve 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı Al Nassr'ın deplasmanda Al Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada tribünlere uygunsuz bir harekette bulunan Cristiano Ronaldo'nun aldığı ceza belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Futbol
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Erdoğdu ailesi adına Gülşen Yürür Erdoğdu’nun geride kalan yakınları Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu'na çok amaçlı salon yaptırdı.
21.02.2024 Adana
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Ronaldo sakatlandı mı, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı?
Ronaldo sakatlandı mı, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı? Riyad Sezon Kupası'nda Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami ile Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nun maçta oynayıp oynanmayacağı merak ediliyor. Ronaldo sakatlandı mı? Ronaldo Al-Nassr – Inter Miamı maçında yok mu, Ronaldo Inter Miami maçında oynayacak mı?
1.02.2024 Sağlık
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.