Hikaye

Hikaye

Son dakika hikaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hikaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hikaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hikaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hikaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.465 hikaye haberi bulunmuştur. Tüm hikaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Talat Bulut Nejat İşler’e destek verip, dert yandı! ‘Nedense suçlular hep oyuncular’
Talat Bulut Nejat İşler’e destek verip, dert yandı! ‘Nedense suçlular hep oyuncular’En son dijital platform dizisi 'Arjen'de rol alan Talat Bulut, meslektaşı Nejat İşler'in geçtiğimiz aylarda "Konular sıkıyor, olmuyor. Burada hikaye yokmuş gibi Güney Kore'nin işlerini alıyoruz" açıklamasına destek verdi.
24.07.2024Magazin
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?
Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?Sosyal platform Wattpad, Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla erişime kapatıldı.  Wattpad’e artık Türkiye’den erişim sağlanamayacak. Peki, Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?
17.07.2024Gündem
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgesel
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgeselTeknolojiden bilime, yaşam tarzından incelemelere kadar dopdolu içerikleri meraklıları ile buluşturan platform Mashable Türkiye, mini belgesel “Hayaller Paris” serisine başladı. Serinin ilk konuğu, Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın oldu. Okçuluğu, “Tünelin ucundaki ışığı görmek” olarak tanımlayan milli sporcu, evinin otoparkından Paris Olimpiyat Oyunlarına giden hikayeyi Mashable Türkiye’ye anlattı.
14.07.2024Şampiy10
Adasokağı Spor Kulübü’nden Vali Köşger’e ziyaret
Adasokağı Spor Kulübü’nden Vali Köşger’e ziyaretAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 2024- 2025 Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde Adana'yı temsil edecek Adasokağı Spor Kulübü sporcularını misafir etti.
9.07.2024Adana
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklama
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklamaMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), sosyal medyada tepkilere neden olan "Onlar Ermiş Muradına" isimli masal kitabına ilişkin yaptığı açıklamada, hikaye, roman, deneme gibi kültür yayınlarına ilişkin eserlerin onay süreçlerinin kendi sorumluluk alanında olmadığını bildirdi.
9.07.2024Gündem
Fatih Terim'den bomba Galatasaray paylaşımı
Fatih Terim'den bomba Galatasaray paylaşımıGalatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
9.07.2024Galatasaray
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti, Uğurlu'nun vefat haberini ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun" sözleriyle duyurdu. Ahmet Uğurlu hakkında aramalar artarken Mustafa Uğurlu ile kardeş olup olmadığı da sorgulanamaya başlandı. Peki, Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
31.05.2024Magazin
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildi
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildiDarüşşafaka Cemiyeti ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları iş birliğiyle düzenlenen ve usta yazar Sait Faik Abasıyanık’ın anısını yaşatmak amacıyla her yıl bir öykücüye verilen Sait Faik Hikâye Armağanı’nın 70.’si, Hay (Metinlerarası Kitap) adlı kitabıyla Barlas Özarıkça’ya verildi.
31.05.2024Gündem
Azra Kohen kimdir, Filistin’le ilgili ne dedi? Azra Kohen Yahudi mi, nereli, kohen ne demek?
Azra Kohen kimdir, Filistin’le ilgili ne dedi? Azra Kohen Yahudi mi, nereli, kohen ne demek?Fi, Çi ve Pi serisinin yazarı Azra Kohen, savaşın devam ettiği Filistin'e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü yazarın sosyal yaptığı açıklama, sosyal medyadaki takipçilerinden tepki aldı. Tepkilerin ardından gelen açıklamalar ise şaşırttı. Peki, Azra Kohen kimdir, Filistin’le ilgili ne dedi? Azra Kohen Yahudi mi, nereli, kohen ne demek?
30.05.2024Gündem
32 erkekle adada baş başa kalan kadın: 7 yıl mahsur kalan Kazuko Higa'nın filmlere konu olan hikayesi
32 erkekle adada baş başa kalan kadın: 7 yıl mahsur kalan Kazuko Higa'nın filmlere konu olan hikayesiBir kadın ve 32 erkek ıssız bir adada 7 yıl boyunca mahsur kalırsa ne olur? İlginç hikayenin başrolünde Kazuko Higa var. Adada onca yıl boyunca neler yapıldı dersiniz? II. Dünya Savaşı'nın yaşattığı acıların yanısıra bir de filmlere konu olan ilginç hikayeler var.
30.05.2024Yaşam
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Geçiş bu aydan itibaren sona eriyor
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Geçiş bu aydan itibaren sona eriyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında enflasyon ve vergilendirme ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
29.05.2024Ekonomi
Japon yönetmen Adana'yı dünyaya tanıtacaktı! İşte akıllarda kalan o rüya proje
Japon yönetmen Adana'yı dünyaya tanıtacaktı! İşte akıllarda kalan o rüya projeYaşar Kemal'in İnce Memed adlı romanı hakkında ilginç bir hikaye var. Meğer dünyaca ünlü Japon yönetmen Akira Kurosawa, İnce Memed'i sinemaya uyarlamanın kıyısından dönmüş. 1964 yılında çıkan bir haber ve sonrasında gelişen olaylara dönemin Cumhurbaşkanı bile çözüm bulamamış. İşte Adana'yı tüm dünyaya gösteren ve gerçekleşmeyen o projenin hikayesi...
23.05.2024Adana
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali, tüm görkemiyle devam ediyor. Emilia Pérez adlı film, Cannes'da 9 dakika boyunca ayakta alkışlanarak büyük beğeni topladı.
20.05.2024Magazin
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih karşılaşması bu akşam ekrana geliyor. Avrupa futbolunun iki devi İspanya'da buluşuyor. Yarı final ilk maçında skor 2-2 bitmiş her iki takımda final umutlarını ikinci maça taşımıştı. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Gelen bilgilere göre Ancelotti'nin maçın ikinci yarısında Arda Güler'e şans vermesi bekleniyor.
8.05.2024Şampiy10
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleriSon dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024Ekonomi
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024Adana
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024Gündem
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladıÇocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024Gündem
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmamBergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024Magazin
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildiBursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hikaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hikaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.