Hesap Açma

Hesap Açma

Son dakika hesap açma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesap açma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesap açma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesap Açma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesap açma gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 hesap açma haberi bulunmuştur. Tüm hesap açma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma!
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma! "TOGG ön sipariş nasıl verilir, TRUMORE uygulaması nedir, nasıl indirilir? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Türkiye’nin yerli otomobili için nefesler tutuldu, bugün satışa çıktı. Togg'un fiyatı merak edilirken ön sipariş için Trumore uygulaması da gündeme geldi. Ön sipariş için kullanıcıların "Trumore" uygulamasını kullanması gerekiyor. Ön sipraiş vermek isteyenler, "TOGG Trumore nedir, nasıl indirilir? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? İşte Apple-Play store TOGG Trumore indir ve hesap açma…
16.03.2023 Ekonomi
Deprem sonrası kiracı ve ev sahiplerine kira desteği! Detaylar belli oldu
Deprem sonrası kiracı ve ev sahiplerine kira desteği! Detaylar belli oldu Kiraca ve ev sahiplerine destek sağlanacak. Kira desteğiyle ilgili dikkat çeken detaylar belli oldu. Depremzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek sağlanacak. Kiracılara 24 bin, ev sahiplerine 60 bin TL kira desteği verilecek. Kontrat yok, hesap açma hesap açma zorunluluğu yok. Ödemeler Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak. Peki, depremzedeler başvurularını nasıl yapacak? İşte detaylar...
20.02.2023 Ekonomi
25 yıllık komşusunun yanında getirdiği adama güvendi, hayatı karardı!
25 yıllık komşusunun yanında getirdiği adama güvendi, hayatı karardı! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Hatice Gül Yılmaz, kızının eğitimi ve ev alma hayalleriyle yıllardır biriktirdiği 202 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı. Komşusunun, yanındaki adamı kızının nişanlısı olarak tanıtması üzerine Yılmaz, gelenleri evine buyur etti. Sonrasında ise olanlar oldu...
4.08.2022 Yaşam
YUVAM hesaplarında yeni uygulama resmen başladı
YUVAM hesaplarında yeni uygulama resmen başladı YUVAM hesapları için yeni adım atıldı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hesap açma işlemleri uzaktan yapılabilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığınca, Yurt Dışında Yerleşik Vatandaşlar Mevduat ve Katılım Sistemi (YUVAM) hesapları kapsamında uzaktan kimlik tespiti yoluyla müşteri kabulüne imkan sağlandı.
18.05.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve... Kuveyt Türk resmen duyurdu ve belli oldu! Dev bankadan açıklama geldi. Banka, 2022 yılı ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Kullandırdığı fon büyüklüğü yüzde 22 artışla 150,2 milyar TL’ye ulaşan bankanın aktif büyüklüğü de 284,7 milyar TL’ye yükseldi. 2022’nin ilk çeyreğinde 1 milyar 465 milyon TL net kâr elde eden Kuveyt Türk’ün öz varlıkları ise 13,7 milyar TL’ye ulaştı.
12.05.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar...
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar... Kuveyt Türk harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Ücretsiz ve aidatsız olarak işlem gerçekleştiriliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadı. Dev banka, çiftçi ve şahıs firmaları için uzaktan hesap açma hizmetinin devreye alındığını açıkladı. 31 Haziran'a kadar görüntülü görüşmeyle hesap açanlar, kampanyadan yararlanabilecek. Dakikalar içinde mobil uygulamadaki başvuru ekranından hesap açılabiliyor. CebimPOS ile tüm şahıs firmaları ve çiftçilere ücretsiz ve aidatsız tahsilat/ödeme alma imkânı sunuluyor.
28.03.2022 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Genelge ile duyuruldu, tamamen değişti, kesinti, aidat ve...
BES'te yeni dönem! Genelge ile duyuruldu, tamamen değişti, kesinti, aidat ve... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde büyük değişiklik! Çok sayıda kişi bekliyordu. Hayata geçirildi. BES'te yeni dönemin detayları belli oldu. SEDDK duyurdu. Kesinti yapılmayacak. Ayrıca aidat da ödenmeyecek. Artık sandık, dernek, vakıflarda çalışan ve emekli olanlar da birikimlerini BES hesabına aktarabilecek Dernek, vakıf, sandık üyelerinin özel emeklilik sistemine, yani Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) geçişi ile ilgili detaylar belli oldu. Öte yandan BES katılımcılarına maaş ödemesi de gündemde. çalışmalar başlatıldı. 2022 yılı içerisinde bu konuda da önemli adımlar atılması bekleniyor.
2.03.2022 Ekonomi
Memur ve emekliye ek zam ne zaman Meclis’e geliyor? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi ne zaman yasalaşacak? İşte Meclis gündemi!
Memur ve emekliye ek zam ne zaman Meclis’e geliyor? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi ne zaman yasalaşacak? İşte Meclis gündemi! Memura verilen yüzde 2.5 ek zam için gözler Meclis’e çevrildi. Memur ve emekli zammı, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısının yükseltilmesi TBMM’de görüşülecek. Meclis, bu hafta memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifini yasalaştırmak için mesaisini sürdürecek. Peki, Memur ve emekliye ek zam ne zaman Meclis’e geliyor? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi ne zaman yasalaşacak? İşte Meclis gündemi!
16.01.2022 Gündem
Altın hesaplarıyla ilgili son dakika açıklaması! Resmen açıklandı, kar payını banka ödeyecek
Altın hesaplarıyla ilgili son dakika açıklaması! Resmen açıklandı, kar payını banka ödeyecek Altın hesaplarıyla ilgili kritik açıklama! Merkez Bankası duyurmuştu, uygulamaya alındı. Resmen açıklandı, kar payı getirisini banka ödeyecek. Uygulamaya göre, altın hesaplarının Türk Lirası'na çevrilmesinde Merkez Bankası'nın o gün saat 11.00'de ilan edeceği gram altın fiyatı esas alınacak. ‘Kur Korumalı TL Katılma Hesabı da devreye alındı, bundan böyle döviz cinsinden katılım fonlarını TL'ye dönüştüren müşteriler 3, 6 ve 12 ay vade seçenekleriyle faizsiz finans prensiplerine uygun olarak döviz kuru değişimine karşı korunabilecek.
30.12.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler...
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Yüzde 40'a varan indirim yapılıyor. Dev banka Aracım+ uygulamasını duyurdu. Ödemeden kasko sigortasına kadar tüm hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabiliyor. Aracı olan müşteriler plakasını Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına kaydederek bilgileri görüp işlem yapabiliyor ve özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Öte yandan kullanıcılar araç kiralamada yüzde 40 indirim avantajından da faydalanabiliyorlar.
28.09.2021 Ekonomi
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Bankalar para kesiyordu, tüketicilere güzel haber, artık...
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Bankalar para kesiyordu, tüketicilere güzel haber, artık... Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren karar! Tüketicileri sevindirecek haber... Pek çok kişi farkında bile olmadan bankalar kredi kartları üzerinden 'komisyon' adı altında para kesiyordu. BDDK tarafından yapılan düzenlemeye göre; bu durum ‘suç teşkil’ ediyor. Son olarak bir tüketici telefon faturasını öderken 1 lira 5 kuruşluk ‘komisyon’ ile karşılaşınca konu Yargıtay'a kadar çıktı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, alınan ücrete ‘deli dumrul vergisi’ diyerek gönderme yaptı. Konunun Yargıtay’a kadar çıkmaması gerektiğini ifade eden Ağaoğlu, "Yargıtay da doğru kararı verdi" dedi.
17.09.2021 Ekonomi
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira...
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira... Para iadesi yapılıyor, ücret alınmıyor. Sonraki gün para hesaba aktarılıyor. Dev banka resmen duyurdu. Yeni banka müşterisi olacaklar için iki kampanya başlatıldı. 31 Ağustos'a kadar geçerli. Şubeye gitmeye gerek yok. Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olacaklar için Kuveyt Türk alışverişlerde para iadesi ve masrafsız para çekme fırsatını açıkladı. Uzaktan hesap açan müşteriler her ay üç defa olmak üzere ATM'lerden 2 bin liraya kadar masrafsız para çekebilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar her ay ilk kez yapılan alışverişlerde para iadesi yapılacak. Sonraki gün para hesaba aktarılacak.
3.08.2021 Ekonomi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan iddialara yanıt! Rakamları tek tek açıkladı
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan iddialara yanıt! Rakamları tek tek açıkladı İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, FETÖ nedeniyle ihraç edilenlerin iadeleriyle ilgili son dönemde sosyal medyada ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Twitter hesabından yayınladığı mesajda Çataklı, bu iddiaları "tutarsız dedikodu" ve "tezvirat" olarak nitelendirdi.
29.06.2021 Gündem
VakıfBank resmen duyurdu! Ücretsiz,  nakit avans ve...
VakıfBank resmen duyurdu! Ücretsiz, nakit avans ve... VakıfBank'tan flaş açıklama geldi. Bu yıl da devam edecek. Sayı her geçen gün artıyor. Şu an 155 bin kişiyi kapsıyor. Önemli avantajlar sağlanıyor. Ücretsiz olarak yapılabiliyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, kullanıcı sayısı 155 bine ulaşan TarımKart ile üreticiler, tarımsal faaliyet sırasında ihtiyaç duydukları önemli avantajlardan yararlanıyor. VakıfBank Mobil ile de üreticilere birçok bankacılık hizmeti evlerinde ve ücretsiz olarak sunuluyor. Mobil Çiftçi Paketi ile hesap açma, nakit avans çekme, para transferi gibi birçok işlemi mobil üzerinden ücretsiz olarak yapabilme imkanı sağlanıyor.
21.06.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, tüm müşteriler...
Bankalar ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, tüm müşteriler... Bankada hesabı olan herkes için geçerli. Tamamen değişti. Bankacılık sektöründe yeni dönem resmen başladı. Bankacılık sektörünün uzun zamandır beklediği, ıslak imza dönemini kapatan uzaktan müşteri edinimi hayata geçti. Banka müşterisi olmak isteyen ya da hesap açacaklar için de uzaktan işlem yapılacak. Yüz yüze olduğu gibi uzaktan işlemlerde de alınması gereken bilgilerin tamamı bu kapsamda olacak. İşte bankalardaki yeni dönemle ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı...
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı... Bankada parası olan milyonları ilgilendiren flaş karar! Yeni dönem bugün başladı. Artık banka müşterisi olmak için ıslak imzaya gerek kalmayacak. Bankalar uzaktan kimlik tespitiyle müşteri alabilecek. Bankalar uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebilecek. Sistemin işleyişine dair Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği hazırlıklarını tamamladı. Ve uygulama başladı.
1.05.2021 Gündem
Kimlik tespitinde yeni dönem! Resmen değişti, yarın başlıyor...
Kimlik tespitinde yeni dönem! Resmen değişti, yarın başlıyor... Kimlik tespitinde yüz binleri ilgilendiren yeni dönem başlıyor. Resmen duyuruldu. Tamamını kapsayacak. Yarından itibaren geçerli olacak. Ve belli oldu. Detaylar tek tek açıklandı. Uzaktan kimlik tespiti ile ilgili düzenleme yapıldı. Banka müşterisi olmak isteyen ya da hesap açacaklar için de uzaktan işlem yapılacak. Yüz yüze olduğu gibi uzaktan işlemlerde de alınması gereken bilgilerin tamamı bu kapsamda olacak. İmza örneği alınması zorunlu olmayacak. Müşterinin başvurusuyla kişi hakkında risk değerlendirmesi yapılacak. 1 Mayıs'ta yürürlüğe giriyor. İşte tüm detaylar...
30.04.2021 Ekonomi
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Ve değişti, artık işlemler...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Ve değişti, artık işlemler... Kuveyt Türk duyurdu. Resmen değişiyor. Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak. Yüz binlerce müşteriyi yakından ilgilendiriyor. Birkaç dakikada tamamlanıyor. Sadece kimlik kartı yeterli olacak. Dev bankada yeni dönem başlıyor. Sistem değişti. Banka müşterisi olmak ve hesap açmak isteyenler için duyuru yapıldı. Müşterilerin artık istedikleri yerden güvenli ve hızlı işlem yapmak istedikleri belirtilen açıklamada 1 Mayıs'ta yeni uygulamanın başlatılacağı bildirildi.
29.04.2021 Ekonomi
Bankalar resmen duyurdu! Tamamen değişti, hesaplar...
Bankalar resmen duyurdu! Tamamen değişti, hesaplar... Bankalarla ilgili milyonları ilgilendiren flaş karar! Resmen duyuruldu. Bankalarda sistem tamamen değişti. Artık uzaktan yapılacak. 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor. Banka müşterisi olmak veya hesap açtırmak isteyen kişiler için açıklama yapıldı. Banka müşterisi olmak isteyen kişiler için yeni düzenleme ile bundan sonra uzaktan kimlik tespiti yapılacak, mobil cihazlar ve bilgisayarlar üzerinden müşteri kabul edilebilecek.
27.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık...
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık... Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankada hesabı olan kişileri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni alınan kararla büyük kolaylık sağlanacak. Artık tek hesaptan yönetilebilecek. Diğer bankalarla da işlem yapan Garanti BBVA müşterileri internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Dijital bankacılıkta önemli bir adım atılmış olacak. Ayrı ayrı kullanıcı ve şifre bilgisi girilmesine gerek kalmayacak. Dev bankadan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler için önemli hizmet. Anlık olarak tek ekrandan takip edilebilecek. Yeni hizmet ile ilgili detayları paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu; "esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor." diye konuştu.
18.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor Milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta bir dönem sona eriyor. Artık tarihe karışıyor. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren karar 1 Mart itibarı ile hayata geçiriliyor. 18 yaşından büyük olan herkes yapabilecek. Müşteriler için büyük kolaylık sağlanacak. Tüketicinin artık banka ile olan ilişkisi tamamen uzaktan olacak. Şubelere gitmenin önündeki yasal tek engel olan hesap açma ve kapama işlemleri de 1 Mart’tan itibaren artık dijital olarak yapılabilecek. Böylece bir yandan şubeye gidip zaman kaybetmek sona ererken bir yandan da gereksiz israf yapılmamış olacak.
11.02.2021 Ekonomi
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor?
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor? Sosyal medyada dolaşan bir palyaço fotoğrafı gündeme oturdu. Instagram'da profil fotoğrafı yapılamadığı iddia edilen panyaço fotoğrafı merak edilenler arasına girdi. İddiaya göre Instagram'da profil fotoğrafı olarak bu görüntüyü koyduğunuzda hesabınız 5 saniye içinde kullanılamaz hale geliyor. Peki, Instagram palyaço fotoğrafı nedir?
27.11.2020 Gündem
Alternatif Bank duyurdu! Yüzde 70 oranında...
Alternatif Bank duyurdu! Yüzde 70 oranında... Alternatif Bank, tüm şubelerinde müşteriye dönük onay ekranları sayesinde hesap açılışı, banka kartı ve internet bankacılığı gibi temel ürün ile hizmetlerin açılış süresini 9 dakikaya indirdiğini duyurdu. Alternatif Bank Bilgi Teknolojileri, Dijital Bankacılık ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Esra Beyzadeoğlu, “Şubeye gelmeden müşteri olma ve pek çok işlemi dijital ortamda tamamlama imkânı sunuyoruz. Şubelerde yapılan işlemlerde müşteri tanımlama süresini yüzde 70 oranında kısalttık. Hesap açılışı ve ürün sahibi olma süresini tamamen dijital onaylı bir yapıya çevirerek 9 dakikaya indirdik” dedi.
23.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hesap Açma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesap açma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.