Hesabı

Hesabı

Son dakika hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.415 hesabı haberi bulunmuştur. Tüm hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı Özel bankalar promosyonu 18 bin liraya kadar çıkardı. Bu yüksek promosyonlar için maaşı taşımak gerekiyor. Fakat emeklilerin daha yüksek promosyon alabilmek için hesaplarını başka bir bankaya taşıma isteği, kredi engeline takıldı. Çünkü bankalar, maaş hesabı olan emeklinin, var olan kredisini kapatmadan başka bir bankaya geçmesini kabul etmiyor. Bazı bankalar promosyonu kredi taksitine sayıyor, bazıları da ödedikleri promosyon için faiz istiyor...
25.04.2024 Ekonomi
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı!
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı! Star Tv'nin Perşembe akşamları ekrana getirdiği Sakla Beni dizisinde Mete'nin İncila'ya olan aşkını herkese açması sürpriz oldu herkes için. Mete artık bu konuda pişmanlık duymaz ancak İncila bu konuda kararsızdır. Bambaşka bir hikayeye doğru evrilen Sakla Beni 25. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ancak gelen son iddia finale yaklaşan dizinin son bölümüne dair oldu. Öyle ki Sakla Beni final sahnesi bile hazırda tutuluyor.
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar Bankada parası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Son dönemde sosyal medyada ‘Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' paylaşımları çoğalıyor. Yapılan bu işlemin yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen kara paraların aklanması için dolandırıcılar tarafından tercih edildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarılarda bulunuyor.
24.04.2024 Ekonomi
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı!
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı! Mevduat faizleri rekor seviyeye ulaştı. 100 bin lirasını mevduat faizine yatıran büyük kazanç sağlıyor. Merkez Bankası yaptığı son hamle ile politika faizini yüzde 50'ye yükseltti. Bankalar da politika faiz oranıyla birlikte daha yüksek faizler vermeyi taahhüt etmeye başladı. Müşteri yarışına giren bankalar üç aylık mevduatta faizi yüzde 67.48'e kadar yükseltti. Bankalarda mevduat hesabı açarken Merkez Bankası'nın kamuya açıkladığı oranları talep edebilir ve yüksek faiz getirisi elde edebilirsiniz. İşte mevduat faizleriyle ilgili tüm detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir Bankalara otomatik ödeme talimatı veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Avukat Ali Kızılay, bankaların sözleşme değiştirerek otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, “Müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişiklik ‘haksız şart’ durumunu oluşturuyor” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek Bakanlık harekete geçti. Kazancını bütünüyle kayıtdışı bırakan mükellefler için yeni bir çalışma başlatıldı. Vergi müfettişleri vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN’a havale isteyenlere ceza yazmaya hazırlanıyor. Buna göre banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.
13.04.2024 Ekonomi
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı Kocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bayramda çalışanlara güzel haber! Çift yevmiye ödenecek, işte ek ödeme hesabı
Bayramda çalışanlara güzel haber! Çift yevmiye ödenecek, işte ek ödeme hesabı Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalışmayıp tatil yapan işçiye normal çalışma gününde ödenen ücreti ödeniyor. Dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda çalışmayan işçiye normal ücreti ödenecek. Ancak tatil yapmayıp, yasal günlük iş süresini aşmayacak şekilde çalışan işçiye ek ödeme yapılacak. Peki bayram mesaisi nasıl hesaplanıyor? Kim ne kadar mesai ücreti alacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı.
10.04.2024 Çalışma Hayatı
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira Bayram baklavasız; baklava da cevizsiz, fıstıksız, tereyağsız olmaz. Bir kilo baklavada 150 gram fıstık, 250 gram da tereyağı kullanıldığını söyleyen BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ortaya koyduğu baklava hesabı net: “150 gram fıstık 142.5 TL, 250 gram yağ ise 125 TL. Yani sadece iki kalemdeki maliyet 267.5 TL. Kilosu 150-200 liradan satılan baklavaların içeriğine dikkat etmek şart.”
9.04.2024 Ekonomi
Bayramda çalışana ek ödeme yapılacak! İşte çift yevmiye hesabı...
Bayramda çalışana ek ödeme yapılacak! İşte çift yevmiye hesabı... Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalışmayıp tatil yapan işçiye normal çalışma gününde ödenen ücreti ödeniyor. Dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda çalışmayan işçiye normal ücreti ödenecek. Ancak tatil yapmayıp, yasal günlük iş süresini aşmayacak şekilde çalışan işçiye ek ödeme yapılacak. Peki bayram mesaisi nasıl hesaplanıyor? Kim ne kadar mesai ücreti alacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı.
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan aktör Nuri Alço'nun yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildiğini, tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi.
7.04.2024 Magazin
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.