Hello Kitty

Hello Kitty

Son dakika Hello Kitty haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hello Kitty ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hello Kitty haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hello Kitty

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hello kitty gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 hello kitty haberi bulunmuştur. Tüm hello kitty haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü şirkette 60 yıl sonra ilk değişim
Dünyaca ünlü şirkette 60 yıl sonra ilk değişim Hello Kitty adlı çizgi karakterin yaratıcısı Japon firmanın CEO'su Shintaro Tsuji 92 yaşında görevi bırakıyor.
15.06.2020 Ekonomi
Hello Kitty doğum gününü Türkiye'de kutluyor!
Hello Kitty doğum gününü Türkiye'de kutluyor! 1974 yılında Japon tasarımcı Yuko Yamaguchi'nin benzersiz yorumuyla doğan efsane karakter Hello Kitty'nin doğum günü, 1 Kasım'da Forum İstanbul'da görkemli bir partiyle kutlanacak
30.10.2017 Magazin
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti Kulüplerin lisanslı satış kanallarının başarısı sportif başarıyla paralel. Fenerbahçe futbol takımı, belki hedefinden uzak bir sezon yaşadı ama THY Euroleague Şampiyonu olan basketbol takımı Fenerium’a kazandırdı. Şampiyonluk sonrası gece internet sitesinde 1-2 saatte satış rekoru kırıldı.
27.05.2017 Ekonomi
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı Fenerbahçe Kulübü iştiraklerinden Fenerium, dijital oyun "Angry Birds"ün üreticisi Finlandiya merkezli Rovio firması ile lisans anlaşması imzaladı.
5.05.2017 Fenerbahçe
En büyük kupayı ‘çanta’sına attı!
En büyük kupayı ‘çanta’sına attı! Frozen’dan Hello Kitty’ye birçok markanın distribütörü olan Hakan Çanta, ‘Dünya Kupası 2018’ logolu havlu, terlik, çanta, yastık ve kırtasiye ürünleri üretmek üzere FIFA ile anlaşma imzaladı. Hakan Çanta’nın üreteceği ürünler 57 ülkede satılacak.
29.04.2017 Ekonomi
Fenerium'da derbi bereketi
Fenerium'da derbi bereketi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazaları, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin olduğu hafta sonunda 3 milyon 200 bin TL'lik satış yaptı.
21.11.2016 Fenerbahçe
Son gülen Hello Kitty ile Fenerium oldu
Son gülen Hello Kitty ile Fenerium oldu Fenerium, Hello Kitty ile lisans anlaşması yapınca sosyal medyada gündem yarattı. Rakipler çok eğlendi ama kasasını dolduran Fenerium oldu. 40 günde 4 milyon TL’lik Hello Kitty logolu ürün satan Fenerium’un kapısını yeni markalar çaldı. Pepe ve Angry Birds ile anlaşıldı, sırada Disney’in çok ünlü karakterleri var.
12.11.2016 Ekonomi
Okul alışverişinin lideri "Örümcek Adam"
Okul alışverişinin lideri "Örümcek Adam" Nielsen'in araştırmasına göre, çocuklar, okul alışverişi yaparken en fazla "Örümcek Adam" karakterinin kullanıldığı lisanslı ürünleri tercih ediyor.
9.09.2016 Ekonomi
Özür dilerim!
Özür dilerim! Oyuncu Selin Şekerci, attığı tweet’in Fenerbahçe taraftarlarını kızdırması üzerine, herkesten özür diledi.
7.09.2016 Magazin
Ünlü oyuncu Fenerbahçelilerden özür diledi
Ünlü oyuncu Fenerbahçelilerden özür diledi Selin Şekerci, bu kez Fenerbahçe’nin Hello Kitty ile sponsorluk anlaşmasını ti’ye aldı. Şekerci, daha sonra tüm Fenerbahçelilerden özür diledi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Suriyeli çocuklar için ucuz ve sağlıklı çanta hazırladı
Suriyeli çocuklar için ucuz ve sağlıklı çanta hazırladı Frozen’dan Hello Kitty’ye, Minions’tan Fenerbahçe’ye birçok markanın çantada Türkiye distribütörü olan Hakan Çanta, Suriyeli mültecilerin çocuklarına sahte ve sağlıksız ürünler almaması için özel lisanslı çantalar üretti. Dar gelirlilere de hitap eden çantaların fiyatı 19 TL’den başlıyor.
31.08.2016 Ekonomi
Kahramanları ayağa getirdi!
Kahramanları ayağa getirdi! Ar-Ge’ye önem verdiklerini belirten Hakan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hacısoyu, çocuklar için sevdikleri çizgi kahramanların yer aldığı sağlıklı ayakkabılar ürettiklerini anlattı.
26.06.2016 Ekonomi
Keskin Color resim defterleri
Keskin Color resim defterleri Keskin Color, çok özel resim defterleri ile her yaştan çocuğa, rengarenk bir yaz vadediyor.
22.06.2016 Eğitim
Üretimi ‘çanta’da Türkiye’ye taşıdı
Üretimi ‘çanta’da Türkiye’ye taşıdı Fenerbahçe’den Hello Kitty’ye birçok markanın çantada Türkiye distribütörü olan Hakan Çanta, ayakkabı ve çantaya getirilen ek vergiden sonra tüm üretimini Türkiye’de yapmaya başladı. Daha önce üretiminin yüzde 80’ini Çin’de yaptıran şirket, Türkiye’de yeni istihdam da yarattı.
21.02.2016 Ekonomi
Betty Boop ile Hello Kitty’i Körfez’e taşıyor
Betty Boop ile Hello Kitty’i Körfez’e taşıyor Ekka Kozmetik, Betty Boop’un ardından Hello Kitty’nin de kozmetik ürünlerinin Türkiye lisansını aldı. Hedef Türkiye ve Ortadoğu’da iki markayla söz sahibi olmak...
4.01.2016 Ekonomi
Tesettürlü Barbie’nin çantalarını üretecek!
Tesettürlü Barbie’nin çantalarını üretecek! Hello Kitty’den Benetton’a birçok markanın lisanslı ayakkabı ve çantalarını üreten Hakan Çanta, Orta doğu için tesetürlü Barbie olarak nitelendiren Fulla bebeğin çantalarını üretmek üzere anlaştı.
8.11.2014 Ekonomi
3 milyar TL’lik alışveriş bayramı
3 milyar TL’lik alışveriş bayramı Geçen yıl bayram döneminde kartla yapılan ve 3 milyar liraya yaklaşan bayram alışverişinin bu yıl 3 milyar liranın üzerine çıkması bekleniyor...
26.07.2014 Ekonomi
Cihatçı liderin masasında şok!
Cihatçı liderin masasında şok! Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşan cihat yanlısı Ceyş el İslam grubunun lideri Zahran Alluş'un heyecanlı bir konuşma yaptığı sırada önündeki masada duran Hello Kitty'li defter, sosyal medyada olay oldu.
4.07.2014 Dünya
Ders zili çalmadan alışveriş keyfi
Ders zili çalmadan alışveriş keyfi Ayakkabı modası Greyder’denAyakkabıda tasarımlarıyla dikkat çeken markalardan olan Greyder, günlük kullanıma uygun spor ayakkabı modelleriyle okul şıklığı sezonunu açıyor...
6.09.2013 Arşiv
Dünyada ilk üçe oynayacak!
Dünyada ilk üçe oynayacak! Hello Kitty ve Disney’i ayakkabıya taşıdı
28.06.2013 Ekonomi
Adriana'dan öpücük!
Adriana'dan öpücük! Adriana’dan Türk tekstilciye 40 milyon dolarlık öpücük!
11.01.2013 Ekonomi
Okul çantası al Karayipler’e git!
Okul çantası al Karayipler’e git! Velileri alışveriş telaşı sardı
31.08.2012 Ekonomi
Gel de kızma birader
Gel de kızma birader 2009 yılında iPad ve iPhone için Finlandiyalı oyun şirketi Rovio tarafından üretildi
13.08.2012 Ekonomi
Türkiye'ye yatırıma geliyor
Türkiye'ye yatırıma geliyor Dünya cirosu 6 milyar dolar olan Hello Kitty, yatırımı için İstanbul’a geliyor...
23.05.2012 Ekonomi
AVVA'dan büyüme planları
AVVA'dan büyüme planları Yurtiçinde ve yurtdışında büyüme planları yapıyor. Hedef Rusya’da 40, Ukrayna’da 50 mağaza
18.05.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hello Kitty ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hello kitty haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.