Gazete Vatan Logo

3 milyar TL’lik alışveriş bayramı

Geçen yıl bayram döneminde kartla yapılan ve

3 milyar liraya yaklaşan bayram alışverişinin bu yıl 3 milyar liranın üzerine çıkması bekleniyor. Sadece bayram şekerinde 500 milyon lira ciro öngörülüyor.

Bayramı fırsat olarak değerlendiren perakende sektöründe giyimden aksesuara kampanya üstüne kampanya fırsatı sunuluyor. Kampanyalarda indirim yüzde 70’i buluyor, hediyeli alışveriş fırsatı da var.

Mutluluk kaynağı

BEYAZ Fırın’ın premium çikolata markası Chocolat Chez Nathalie; yeni ambalajlarıyla bayrama renk katıyor. Belçika çikolatasından, gerçek meyve parçacıklarıkuruyemişler ve tamamen doğal ve katkısız malzemelerle Türk damak tadına özel hazırlanan çikolatalar farklı boyda kutuda sunuluyor.

Aile boyu konfor

BİRKENSTOCK sandaletler, bayramda ailece rahatlığa adım atmak isteyenler için seçenek olarak öne çıkıyor. Markanın yaz koleksiyonunda bayramın neşesine uygun renkler ve her kıyafetle uyum sağlayabilecek tonlar öne çıkıyor.

Altın rengi Lav şıklığı

ALTIN efektlerinin hakim olduğu Lav tasarımları, bu bayramın en şık ikramlıkları olarak sofralarda yerini alıyor. Altının ışıltısının yansıtıldığı Roma çay fincanı seti ve çiçek deseni oyunlarıyla hareketlenen Floras çay bardağı seti, çay ikramlarının yeni vazgeçilmezi olmaya aday. Altın renkli çerezlikler de takımı tamamlayan diğer aksesuarlar...

Haberin Devamı

Bayramlık ve yazlık

TWİGY, hem bayrama hem de yaz mevsimine uygun çeşitlerle öne çıkıyor. Dolgu topuk, babet, parmak arası ya da espadril... Her numaraya ve her zevke göre yer alan modelleri ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Ayakkabıların fiyatı 45-79.90 TL aralığında...

En şık indirim

HATEMOĞLU, ikinci aynı üründe farklı ekstra indirim seçenekleri sunuyor. Ceketlerde ve baharlık montlarda etiketli ikinci ürüne ekstra yüzde 50, takım elbise, gömlek, pantolon ve t-shirt’lerde ikinci ürüne ekstra yüzde 30 indirim ve ayrıca 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde cüzdan, çorap veya çamaşıra yüzde 30 indirimli sahip olabilirsiniz.

Ekstra yüzde 20 fırsatı

TRUMP Alışveriş Merkezi, dönemsel olarak gerçekleştirdiği ‘indirimin indirimi’ kampanyasını şimdi de Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştiriyor. 25-27 Temmuz günlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nin kampanya katılımcısı mağazalarından alışveriş yapanlar mevcut indirimlerin üzerine ekstra yüzde 20 indirimden faydalanacak.

Haberin Devamı

Ramsey bir sıfır atıyor

Ramsey İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndan herhangi bir ürün alan herkes ikinci ürüne bir sıfırını atarak sahip olacak. Kampanya ile 799 TL’lik takım elbise aldığınızda ikincisine 79.90 TL, 159 TL’lik gömlek aldığınızda ise ikincisine 15.90 TL ödeme fırsatı sunuluyor.

Mutfakta değişim

PERA Ankastre, lezzet dolu bayram sofraları hazırlamak isteyenlere fırsat sunuyor. Davlumbaz, ocak ve fırından oluşan fonksiyonel ankastre setleri PERA Ankastre’de 999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Şıklığınızı katlıyor

SABRİ Özel yaz koleksiyonu, renkli modelleri ile bayramı karşılıyor. Sabri Özel hem klasik hem de spor tavrı ile her kombinasyona uygun seçenekler sunuyor. Lacivert ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu ceketler, pantolonlar ve şık takım elbiseler gülkurusu, sarı ve kırmızı ile yeniden yorumlanıyor.

Haberin Devamı

Nazar boncuklu koleksiyon

GODİVA’NIN Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutuları mağaza raflarında yerini aldı. Godiva’nın eşsiz pralin ve trüfleri, bayram armağanları için zengin motiflerin süslediği özel kutularında sunuluyor.

Aksesuar unutulmasın!

NEXT Accessory’de a, bayrama özel yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sürüyor. 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda doğal taşlarla tasarlanan kolyeler, küpe, bileklik ve saç aksesuarlarının yanı sıra, çift renkli bozuk para cüzdanları, makyaj çantaları, çiçek desenli ve leopar baskılı çanta setleri var.

İndirim sürüyor

CACHAREL’İN özgür ruhlu erkeklere özel tasarlanan koleksiyonunda devam eden seçili ürünlerde net yüzde 50 kampanyası Bayram günlerinde de devam edecek. Bermuda şortlar, t-shirtler, non-iron gömlekler, renkli chino pantolonlara indirimli sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dünya ayağınıza geldi

HELLO Kitty, Minnie Mouse, Cars (Şimşek Mc Queen), Mickey Mouse, Fisher Price gibi markaların ayakkabıları bayramda Gigi ile çocuklarımız ayaklarına geliyor. 0-9 Yaş çocuk gurubuna hitap eden ayakkabılar çcuk sağlığına uygun ve anotomik olarak hazırlanıyor.

Yaz indirimi Ayhan’dan

AYHAN Giyim, yüzde 50’ye varan indirim sunuyor. Koleksiyonda romantik etekler, bluzlar ve elbiseler öne çıkıyor. Özellikle sırttan ve yandan yırtmaçlı buluzlar, çiçek desenli, mini elbiseler dikkat çekiyor.

Sofralar rengarenk

TEFAL, doğanın renklerini bulusturan ‘Ceramic Colors’ serisi ve dünyada ilk kez kullanılan Thermo-Spot teknolojisi ile bayram sofralarınıza misafir oluyor. Pembe, mavi ve yeşil renkleriyle sunulan seride 8 farklı tencere-tava seçeneği 84.90-129.90 TL arasında değişen fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı.

Keyifli alışveriş

GİYİMİNE özen gösteren kadınları bayramda da şık olmaya davet eden İpekyol, yüzde 70’e varan indirimiyle hem kaliteli hem de avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor. Minimal siluetler, marin teması, retro desenlerin hayat verdiği crop yakasız ceketler ve elbiseler seçenekleriniz arasında.

Bayram erken geldi

ARENAPARK Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı.

Hello Kitty Avon’da

AVON, minik kızların bayram mutluluğunu Hello Kitty serisi ile ikiye katlıyor. Avon Hello Kitty serisinde miniklerin saçlarına bakım yapan ve yumuşaklık sağlayan saç spreyi, vücut şampuanı ve vücut spreyi gibi farklı ürünler yer alıyor.

Gece alışveriş var

KOTON, Ramazan Bayramı alışverişlerini rahat rahat yapabilmeniz için cadde mağazalarında gece 24:00’e kadar alışveriş olanağı sunuyor. Kadın, Jean, Lingerie, Ole by Koton, Erkek, Kids, Partywear, Beachwear ve Aksesuar koleksiyonlarındaki binlerce ürün yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla gece yarısına kadar moda severleri bekliyor.

Doğal, lezzetli

DÜNYADAKİ birinci sınıf kakao üreticilerinden tedarik edilen kakao harmanlarıyla, tamamen doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan Divan çikolataları, farklı gramajlardaki 5 çeşit kutuda satışa sunuluyor.

Pırıl pırıl dudaklar

ALTI rengi ile dudaklarınıza nemli görünüm veren “ilk” kalem ruj L’Oreal Paris Glam Shine Balmy; içeriğindeki polimerler ile ultra parlaklık sunuyor. Fiyatı: 29.99 TL.

Hoş kokulu havlular

FRESH’N Soft Lavanta, Gül ve Beyaz Sabun Kokulu Islak Misafir Havluları, bayram ziyaretlerini hoş kokulu bir hijyenle karşılıyor. Yumuşak dokusu ve kalın formuyla konforlu bir kullanıma imkan veriyor.

Geleneksel tatlar

NAR Gourmet’in bayramlarda kahve eşliğinde sunulan lokumu, ikramının mutluluk kattığı bir görenek olarak yaşıyor. Nar Gourmet; akide şekerinin kalıcı lezzetini makine kullanmadan üretiyor.

Şeker gibi kampanya

CİVİL mağazalarında 2014 Ramazan Bayramı özel koleksiyonlarında kampanyalar başladı. Müşterilerine 10 milyon ürünü bir arada sunan Civil; tekstil, kozmetik, aksesuar, oyuncak ve anne ürünlerinde müşterilerine aradıkları her şeyi bir arada bulma olanağı sağlarken mağazalardaki oyun parkları ile de çocukların eğlenceli zaman geçirmesine olanak tanıyor.