Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazine ve maliye bakanı berat albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.331 hazine ve maliye bakanı berat albayrak haberi bulunmuştur. Tüm hazine ve maliye bakanı berat albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
70 yıllık hayal gerçek oldu! Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün...
70 yıllık hayal gerçek oldu! Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün... Türkiye için tarihi gün. Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıldı. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, döneminde çalışmalara başlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali için '70 yıllık hayal' ifadelerini kullanmıştı.
27.04.2023 Ekonomi
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldı
65 milyar lira yatırım yapıldı! İstanbul Finans Merkezi açıldı İstanbul Finans Merkezi Projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Türkiye'de finansın kalbinin yatırım değeri 65 milyar liraya ulaşan bu merkezde atması bekleniyor. 50 bin kişilik istihdam oluşturacak İstanbul Finans Merkezi projesinin hayata geçirilmesine Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katkısı var.
17.04.2023 Ekonomi
'128 milyar dolar' iddiası! CHP'nin üst mahkemeye itirazı reddedildi
'128 milyar dolar' iddiası! CHP'nin üst mahkemeye itirazı reddedildi "128 milyar dolar" davasında tazminat ödemeye mahkum edilen CHP'nin üst mahkemeye yaptığı itiraz reddedildi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın vekili Av. İsa Sinan Göktaş, kazanılan tazminatın Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığını gösteren dekontu da sosyal medya hesabından paylaştı.
5.07.2022 Siyaset
CHP, Berat Albayrak'a tazminat ödeyecek! Albayrak'tan anlamlı hareket: Tazminat Şehit Vakfı'na
CHP, Berat Albayrak'a tazminat ödeyecek! Albayrak'tan anlamlı hareket: Tazminat Şehit Vakfı'na Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın vekili Avukat İsa Sinan Göktaş, “128 milyar dolar” iddiaları nedeniyle CHP’nin 60 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildiğini duyurdu. Göktaş, tazminat bedelinin Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağını açıkladı.
3.07.2022 Siyaset
Berat Albayrak'ın kitabı raflarda
Berat Albayrak'ın kitabı raflarda Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘Burası Çok Önemli!’ isimli bir kitap çıkardı.
11.03.2022 Kültür Sanat
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
Berat Albayrak Çamlıca Camii'nde görüntülendi
Berat Albayrak Çamlıca Camii'nde görüntülendi Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak bugün Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazında görüntülendi. Albayrak'ın çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.
7.05.2021 Gündem
O cumhuriyet savcısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli telefon kullanmış
O cumhuriyet savcısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli telefon kullanmış Samsun'da açtığı sahte hesap üzerinden sosyal medyada AK Parti'li üst düzey isimleri hedef alan paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Kurulu'nca meslekten ihraç edilen Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gündüz'ün paylaşımlarını gizli cep telefonu üzerinden yaptığı belirlendi. Gündüz'ün hesap hakkında araştırma yapıldığını fark etmesi üzerine hattı kapatıp yeni hat aldığı ortaya çıktı.
3.05.2021 Gündem
Masum Türker: Türk ekonomisine saldırı oldu
Masum Türker: Türk ekonomisine saldırı oldu Eski Başbakan Bülent Ecevit'in döneminde ekonomi bakanlığı yapan, 2009-2015 yılları arasında Demokratik Sol Parti genel başkanlığı görevini yürüten Masum Türker Türk ekonomisine yönelik saldırı olduğunu savundu...
11.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çok çekiyor. CHP zihniyeti mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar şu kadar para nerede? O kadar paranın hepsi Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Ve şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı" dedi. TBMM’de '100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi'nde konuşma yapan Erdoğan, 'Nasıl 100 yıl önce Sevr’i yırtıp atmışsak; bugün de FETÖ, DEAŞ, PKK gibi taşeronlar aracılığıyla ülkemize dayatılmaya çalışılan modern Sevrleri yırtıp atıyoruz' dedi.
10.03.2021 Siyaset
128 milyar dolar rezervin buharlaşması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı…
128 milyar dolar rezervin buharlaşması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı… Siyasette 128 milyar dolar tartışması var. Merkez Bankası'nın 128 milyar doları buhar mı oldu? Bu mümkün mü? CNN Türk canlı yayınına katılan ekonomi uzmanları İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sefer Şener ve Stratejist Cüneyt Paksoy böyle bir buharlaşmanın neden mümkün olmadığını anlattılar.
24.02.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'nin Albayrak'la ilgili açıklamalarına tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'nin Albayrak'la ilgili açıklamalarına tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'nin Sayın Albayrak'ı hedef alan kirli dili, bir iftira furyası ile birlikte linç kampanyasıdır. CHP'nin bu çirkin dilini kınıyoruz, Türk siyasetine yakışmadığını ve iftira kampanyası olduğunu bir kez daha vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.
21.02.2021 Siyaset
Berat Albayrak'ın avukatından karalama kampanyasına sert yanıt: Yasal yollara başvurulacak
Berat Albayrak'ın avukatından karalama kampanyasına sert yanıt: Yasal yollara başvurulacak Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında başlatılan karalama kampanyasına karşı harekete geçildi. Albayrak'ın Avukatı İsa Sinan Göktaş "Merkez Bankası rezervlerine yönelik işlemler yürürlükteki mevzuata uygun bir şekilde finansal istikrar ve fiyat istikrarı hedefleri doğrultusunda ödemeler dengesi ihtiyaçlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Merkez Bankasının herhangi bir miktarda döviz ya da TL cinsinden kaynağının farklı yere transfer edilme, yok olma, buhar olma ihtimali yoktur. Ayrıca para akışının her bir kuruşunun izi sürülebilir ve takip edilebilirdir" açıklaması yaptı. Açıklamada "Açılacak 500.000 TL’lik davadan kazanılacak tazminat tutarı hain terör örgütü PKK ile mücadelede şehit düşen kahramanlarımızın ailelerine bağışlanacaktır" denildi.
20.02.2021 Siyaset
Dolar düşmeye devam edecek mi? Neden düşüyor? Dolar Euro kuru bugün kaç TL?
Dolar düşmeye devam edecek mi? Neden düşüyor? Dolar Euro kuru bugün kaç TL? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ekonomideki Yeni Dönem' açıklamalarıyla dün yüzde 5'e yakın değer kaybederek 7,78'e kadar gerileyen dolar, bugün yüzde 1'lik artışla 7,87 seviyesinden işlem görüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra değer kaybeden dolar güne yükselişle başladı ve 7,87 seviyesinden işlem gördü. Dolar Euro neden düşüyor?
12.11.2020 Gündem
Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan açıklama
Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan açıklama Görevinden af talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Yazar Sadık Albayrak, ailesine yönelik sürdürülen iftira ve karalama kampanyalarına yanıt verdi. Sadık Albayrak, "Masa başında sahte ve fitne haberler üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır" ifadesini kullandı.
11.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması! Görevden affını isteyen ve kabul edilen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önemli hizmetler veren Berat Albayrak’a, şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Kendisi sağlık sorunları nedeniyle affını istedi. Kabul ettik" dedi.
11.11.2020 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi  Elvan atandı, Bakan Elvan'dan ilk açıklama...
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı, Bakan Elvan'dan ilk açıklama... Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı. Elvan Meclis'ten Cumhurbaşkanlığı kabinesine giden 5'inci milletvekili oldu. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan ilk açıklama geldi. Bakan Elvan "Öncesinde bilgim yoktu. Sürpriz oldu" dedi.
10.11.2020 Ekonomi
İletişim Başkanlığı: Bakan Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edildi
İletişim Başkanlığı: Bakan Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edildi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebinin kabul edildiğini bildirdi.
9.11.2020 Siyaset
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten AK Parti MYK toplantısı sonrası flaş açıklamalar AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, ABD seçimleriyle ilgili olarak, "Türkiye iki adayı da yakından tanıyor. Türkiye'nin hangi kanat kazanırsa kazansın ona göre hazırlıkları vardır" dedi. İzmir depremiyle ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Çok sayıda görevli birim büyük bir koordinasyon şeklinde İzmir'e sahip çıkmaya oluşan yaraları sarmaya beraber olmaya çalıştı." dedi. Çelik, Bakan Berat Albayrak'ın istifa paylaşımıyla ilgili soruya ise "Cumhurbaşkanımız takdirini paylaşacaktır" yorumunu yaptı.
9.11.2020 Siyaset
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı
Fatih, Türkali-1’de sondaja başladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin hazırlık çalışmalarının ardından Türkali-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.
6.11.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak 'hayırlı olsun' diyerek güzel haberi verdi!
Bakan Albayrak 'hayırlı olsun' diyerek güzel haberi verdi! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Nice seferlere, nice zaferlere! Fatih sondaj gemimiz Türkali-1 kuyusunda aramalarını başlattı. Hayırlı olsun." dedi.
5.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor
Bakan Albayrak: PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari'nin Derecik ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin yol yapım çalışması yapan işçilere yönelik düzenlediği saldırıyla ilgili olarak, "PKK aşağılık yüzünü göstermeye devam ediyor" dedi.
4.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek
Bakan Albayrak paylaştı: Umudun adı Ayda bebek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Umudun adı Ayda bebek" dedi.
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazine ve maliye bakanı berat albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.