Hayko Cepkin

Hayko Cepkin

Son dakika hayko cepkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayko cepkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayko cepkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayko Cepkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayko cepkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 hayko cepkin haberi bulunmuştur. Tüm hayko cepkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek "Jekyll & Hyde" müzikali, bir süredir Antre Production tarafından sahneleniyor. Babası için tedavi ararken içindeki karanlık kişilik ‘Mr. Hyde’ı uyandıran Dr. Jekyll’i müzikalde Hayko Cepkin canlandırıyor. “Tiyatro benim ilk hayalimdi” diyen ünlü rock’çı, Elçin Sangu’yla birlikte rol aldığı proje için hayli iddialı konuşuyor: “Hayalim yurtdışına açılabilmek. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi versiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bizi de bir seyretsinler bakalım.”
2.04.2023 Magazin
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm! Rock müzik diyince akla gelen ilk isimlerden olan 44 yaşındaki Hayko Cepkin, önceki gün meslektaşı Demir Demirkan ile birlikte Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, "Neden sizin tarzınızda yeni bir sanatçı yetişmiyor?" sorusuna esprili bir cevap verdi.
28.01.2023 Magazin
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Hayko Cepkin sahnede ninni söyledi!
Hayko Cepkin sahnede ninni söyledi! Hayko Cepkin, önceki akşam Mersin’de düzenlenen bir etkinlikte sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Hayko Cepkin, bir takipçisi için sahnede ninni söyledi.
15.07.2022 Magazin
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı!
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı! Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.
5.04.2022 Magazin
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...'
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...' Koronavirüs tedavisine hastanede devam edilen oyuncu Gonca Vuslateri'nin belinden aşağı kaynar su döküldü. Vuslateri, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çığlıklarımla İstanbul'u ayağa kaldırdım" dedi.
20.04.2021 Magazin
Hayko Cepkin 3 yıl süren davayı kazandı!
Hayko Cepkin 3 yıl süren davayı kazandı! Şarkıcı Hayko Cepkin' in üç yıl önce 10 konserin ücretini alamadığı iddiasıyla Erler Sanat Organizasyonu ve Zahide Tezal'a açtığı maddi tazminat davasında sona gelindi. Mahkeme, Hayko Cepkin'i haklı bularak, sanatçıya 85 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi.
20.03.2021 Magazin
Hayko Cepkin: Anne karnındaki bazı organları kemirmişim
Hayko Cepkin: Anne karnındaki bazı organları kemirmişim Hayko Cepkin, Gökhan Çınar’ın "Katarsis" programına konuk oldu ve kendisinin doğumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
14.11.2020 Magazin
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti
Ünlü şarkıların bestekarı Mustafa Diker vefat etti İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği "Ben İnsan Değilmiyim" adlı şarkının da bestekarı olan Mustafa Diker, cumartesi günü öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 87 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Mustafa Diker kimdir, kaç yaşındaydı? sorularını araştırıyor. İşte Mustafa Diker'in hayatı hakkında merak edilenler...
2.08.2020 Gündem
İşkence iddiasında yeni gelişme! Tuğba'nın annesi konuştu: Videoyu ben çektim...
İşkence iddiasında yeni gelişme! Tuğba'nın annesi konuştu: Videoyu ben çektim... Beyoğlu Tarlabaşı'nda kızı Tuğba A.’yı darp ettiği görüntüler sosyal medyaya düşünce tutuklanan Muzaffer A.’nın 17 yaşındaki oğlu, “Ablam babama bıçak çekti. Videoyu anneme tehditle çektirdi” iddiasını ortaya atmıştı. Anne Şefika A. ifadesinde videoyu çekmesi için kızının kendisini tehdit etmediğini söyleyerek “Kızım kardeşine de babasına da şiddet uygulamadı. Ama eşimin kızıma şiddet uyguladığı oluyordu” dedi.
16.10.2019 Gündem
Ünlü isimler Ankara'da sahne alacak!
Ünlü isimler Ankara'da sahne alacak! 24-27 Ekim tarihleri arasında Türk rap ve rock müziğinin birbirinden ünlü isimleri Ankara'da sahne alacak. Section Fest ile beraber Ankara, diğer şehirlerden de gelen müzikseverlerin de katılımı ile açık hava müzik festivaline ev sahipliği yapacak.
7.10.2019 Kültür Sanat
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı...
Hayko Cepkin o hayranını dava etmişti! Karar çıktı... Hayko Cepkin cep telefonundan kendisini 5 bin 200 kere arayan hayranına karşı açtığı davayı kazandı. ‘Aramaları hatırlamıyorum’ diyen ısrarcı hayran en üst sınırdan 6 ay hapis cezası aldı.
4.07.2019 Magazin
Gençlik bu karnavalda buluşacak
Gençlik bu karnavalda buluşacak Türkiye’nin ilk “Gençlik Karnavalı”, 27 Haziran’da İzmir'de başlıyor. 4 gün sürecek karnavalda, yerli ve yabancı sanatçılar sahneye çıkacak.
22.06.2019 Kültür Sanat
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti!
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti! Şehrazat, bir 'tribute' albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. Ünlü söz yazarı ve besteci, albümde yer alması için Tarkan'a da teklif götürdüğünü ancak...
11.03.2019 Magazin
Hayko Cepkin’den iki yeni şarkı
Hayko Cepkin’den iki yeni şarkı Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, iki yeni bestesini müzikseverlerle buluşturdu.
19.01.2019 Kültür Sanat
Hayko Cepkin vergi rekortmeni çıktı
Hayko Cepkin vergi rekortmeni çıktı Aydın ilinin 2017 vergi rekortmenleri belli oldu. Kuşadalı turizmci Ece Tonbul Kilit’in birinci olduğu 100 kişilik Aydın vergi rekortmenleri listesinde ünlü sanatçı Hayko Cepkin’de yer aldı.
1.01.2019 Magazin
Hayko Cepkin'den şok Beşiktaş çıkışı!
Hayko Cepkin'den şok Beşiktaş çıkışı! Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü hafta maçında sahasında Belçika ekibi Genk'e 4-2 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaşlı şarkıcı Hayko Cepkin isyan etti.
25.10.2018 Beşiktaş
Sonbaharda festival coşkusu
Sonbaharda festival coşkusu Milyon Fest Bu hafta sonu Kilyos’taki Milyon Beach’te düzenlenecek Milyon Fest, ‘Yüzdeyüz müzik ve eğlence’ sloganı ile müzikseverlerle buluşuyor, gece geç saatlere kadar DJ setlerinin de eşlik edeceği festivalde bugün Athena, Selda Bağcan, Özge Fışkın, Fatma Turgut ve Baba Zula sahne alacak...
14.09.2018 Arşiv
Gökhan'ın yerine bomba isim!
Gökhan'ın yerine bomba isim! O Ses Türkiye jürisinde değişim sürüyor! Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan'ın gelmesinin ardından Gökhan Özoğuz yerine ise Hayko Cepkin düşünülüyor!
9.09.2018 Magazin
Hayko Cepkin dünyada bir ilki başardı
Hayko Cepkin dünyada bir ilki başardı Müzisyen Hayko Cepkin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve projelendirdiği 'festivale paraşütle inme' hayalini gerçekleştirdi.
3.09.2018 Magazin
Sahneye  paraşütle  inecek
Sahneye paraşütle inecek Hayko Cepkin dünya üzerinde denenmemiş bir şova imza atacak. Zeytinli Rock Festivali’nde sahneye, bin metre yükseklikten özel olarak tasarlanmış paraşütüyle uçaktan atlayarak inecek
21.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hayko Cepkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayko cepkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.