Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

Son dakika okan bayülgen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okan bayülgen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okan bayülgen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Bayülgen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan bayülgen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.150 okan bayülgen haberi bulunmuştur. Tüm okan bayülgen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Okan Bayülgen, Hollywood Vampires konserine gitti. Saçlarını Mohikan stili kestiren ünlü şovmeni gören tanıyamadı.
12.06.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz otoparktan kaçtı!
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz otoparktan kaçtı! Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten kısa süre sonra meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. İkili ilk kez yan yana görüntülendi. Okan Bayülgen’in oyununu izlemeye birlikte gelen çift, “İlişkimiz çok güzel gidiyor” dedi.
21.03.2023 Magazin
13 yaşındayken 'Zaga' programına katılmıştı! Galatasaray'dan yılın sürpriz transferi
13 yaşındayken 'Zaga' programına katılmıştı! Galatasaray'dan yılın sürpriz transferi Daha 13 yaşındayken Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programına katılarak üstün yeteneklerini Türkiye'ye gösteren, Roma, Tottenham, River Plate gibi dev kulüplerde forma giyen Arjantinli yıldız için Galatasaray devreye girdi.
20.03.2023 Galatasaray
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum!
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum! Şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen, ReTouch Mag’in yeni sayısına verdiği röportajda, “Kesinlikle huysuzum. Kendimle ve her şeyle barışmaya çalışıyorum. Bunu 30-40 yıl içerisinde başarmak niyetindeyim” dedi.
18.01.2023 Magazin
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı!
Kate Upton mavi bikinisiyle lüks villasında keyif yaptı! 5 yıl önce Justin Verlander ile evlenen Kate Upton, eşi ve arkadaşlarıyla haftalık 450 bin dolarlık villada parti yaparken minik mavi bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.
16.12.2022 Magazin
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler!
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler! Ünlü oyuncu Selin Yeninci son zamanlarda adından söz ettiren ünlülerden... Yeninci, güzelliğiyle Okan Bayülgen'in de dikkatini çekti.
15.12.2022 Magazin
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti!
Erdal Uğurlu kimdir? Balet Erdal Uğurlu hayatını kaybetti! Devlet Opera ve Balesi’nin en önemli erkek dansçılarından olan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. 57 yaşında yaşamını yitiren Erdal Uğurlu’nun vefat haberini Okan Bayülgen duyurdu. Peki, Erdal Uğurlu kimdir? Erdal Uğurlu kaç yaşında ve nereli? Erdal Uğurlu’nun hastalığı neydi? İşte Erdal Uğurlu’nun biyografisi!
11.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
Seda Sayan'dan canlı yayında şaşırtan hareket!
Seda Sayan'dan canlı yayında şaşırtan hareket! Yaz aylarında bile çorapsız dışarı çıkmadığını söylemesiyle adından söz ettiren Seda Sayan, katıldığı programda şaşırtan bir hareket yaptı.
9.11.2022 Magazin
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Zirve 23 bugün gerçekleşiyor. 2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena'da düzenleniyor. Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023'de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar." dedi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş da "Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. 'İnsanlar ne der'e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün" diye konuştu.
15.10.2022 Ekonomi
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti Okan Bayülgen ve kızı İstanbul, Nişantaşı'ndaki bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. İstanbul'un neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü.
3.09.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Okan Bayülgen apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Okan Bayülgen apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Okan Bayülgen, 'Amadeus' oyunu öncesi kalp spazmı geçirdi. Hemen hastaneye götürülen sanatçıya tetkik yapıldı. Amadeus oyunu ise başka bir tarihe ertelendi.
16.06.2022 Magazin
19 Mayıs İzmir Konser takvimi 2022! İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak?
19 Mayıs İzmir Konser takvimi 2022! İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak? Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına İzmir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek. Peki, İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak? İşte 19 Mayıs İzmir Konser takvimi…
17.05.2022 Kültür Sanat
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
İstanbul depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Flaş tahmin! Ve geliyor
İstanbul depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Flaş tahmin! Ve geliyor İstanbul depremiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremiyle ilgili korkutan tahminlerini paylaştı. İstanbul'da minimum 7.2 büyüklüğünde bir deprem söz konusu olduğunda 48 bin binanın yıkılabileceğini söyleyen Görür, "Biz kafadan 28’ini daha atalım. Diyelim sadece 20 binde ölümlü olur. 20 bin bina demek. Her bir binayı 4 kat düşünsen 80 bin kat yapar. Her bir binaya iki tane daire koysan 160 bin daire yapar. Her daireye 4 kişi yapar, 320 bin kişi doğrudan doğruya ölümle burun buruna demektir" hesabını yaptı. Görür, "İstanbul depremi olunca 10 bin kişinin öleceğini" söyleyen uzmanlara tepki gösterdi; "Bu halkı aldatmak gibi bir şey. Doğru değil. Bu önlemleri küçümsemek bir sefer" diye konuştu.
4.04.2022 Gündem
Okan Bayülgen ilk kez anlattı: Modeller bir hışımla arabadan indi!
Okan Bayülgen ilk kez anlattı: Modeller bir hışımla arabadan indi! Okan Bayülgen, Zorlu PSM’nin YouTube programı 'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk oldu. Yurt dışı anısını ilk kez paylaşan ve aşka dair bakışına anlatan ünlü şovmen, "En yakın arkadaşım ölmüş arkadaşım" sözlerine de açıklık getirdi.
11.03.2022 Magazin
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen'e konuk olan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, eşinin botoks yaptırmasından sonra "Halil Ergün'e benzediğini" söyledi. Tuncer'in bu yorumu stüdyo ve ekran başındakilerini kahkahaya boğdu.
17.01.2022 Magazin
Defne Samyeli'nin sabah rutinini duyan şaşırdı! "Sabahları susam yağı..."
Defne Samyeli'nin sabah rutinini duyan şaşırdı! "Sabahları susam yağı..." Sahne kıyafetleri, özel hayatı ve kızlarının paylaşımlarıyla gündeme gelen Defne Samyeli Okan Bayülgen'e konuk oldu. Samyeli daha önce yaptığı "Sabahları susam yağı ile vücudumu fırçalıyorum" sözlerine açıklık getirdi.
26.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Okan Bayülgen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan bayülgen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.