Gazete Vatan Logo
Magazin Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!

Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!

Rock müzik diyince akla gelen ilk isimlerden olan 44 yaşındaki Hayko Cepkin, önceki gün meslektaşı Demir Demirkan ile birlikte Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, "Neden sizin tarzınızda yeni bir sanatçı yetişmiyor?" sorusuna esprili bir cevap verdi.

Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Hayko Cepkin, geçtiğimiz gün Cihangir'de yer alan bir mekanda meslektaşı Demir Demirkan ile objektiflere takıldı. Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre mekan çıkışı ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Cepkin, "Bugün bir araya gelip sohbet etmek istedik. Her şey yolunda, konserlerimiz ve tiyatro güzel ilerliyor" dedi ve şöyle devam etti:

Dün Ali Sunal geldi izlemeye, çok güzel övgüler verdi. Tiyatro hayalim vardı. 'Keşke yapma imkanım olsaydı' diyordum. Sonra elde ettim ve gururunu yaşıyorum. Başarıyla sahnelediğimiz için mutluyum, hayalini kurup da hak eden herkese nasip olsun inşallah.

"BİR KİŞİYE KISMET OLUR"

Muhabirlerin “Müziğin her alanda yeni nesil sanatçı yetişiyor ama sizin tarzınında bir sanatçı yetişmiyor. Bunun nedeni ne sizce?” sorusu karşısında Cepkin, espri yaparak şu cevabı verdi:

O bir kişiye kısmet olur hayatta arkadaşlar. Baktığınız zaman Zeki Müren de tek, Bülent Ersoy da tek. Benim gibi bir tip de Türkiye’de bir şekilde çıktı. Sevilmesi zor bir tiptir bizim yaptığımız iş, ama sevildiğin zaman da tek kalır. Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm.

"İYİ Kİ GÖRMEMİŞİM"

Muhabirlerin, “Son zamanlarda sosyal medyada yayınlanan bir videoda Mehmet Ali Erbil çıplak ayakla yürümüştü. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz, izlediniz mi?” sorusuna da cevap veren ünlü isim; “Hiç görmedim, iyi ki görmemişim" demekle yetindi.

ZOR ANLAR YAŞADI

Öte yandan 2021 yılının Kasım ayında başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da önceki günden bu yana devam eden fırtınada; Kuşadası'nda yaşayan Hayko Cepkin zor anlar yaşamıştı.

Haberin Devamı

Sabaha karşı 04:00 gibi etkili olan rüzgardan dolayı bahçe mobilyaları devrilen Hayko Cepkin, eşyaları tek tek eve taşımıştı. Rüzgardan dolayı bahçesine gelen serçeye yardım etmeye çalışan şarkıcı, o anların güvenlik kamera görüntülerini de sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Eğlenceli kimliğiyle tanınan ünlü isim, paylaşımına "Ege bölge muhabiriniz Hayko Cepkin fırtınayı bildiriyor" notunu yazmıştı.