Havan Mermisi

Havan Mermisi

Son dakika havan mermisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havan mermisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havan mermisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havan Mermisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havan mermisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 havan mermisi haberi bulunmuştur. Tüm havan mermisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
12.09.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/YPG'den, Karkamış'a havan saldırısı! Gaziantep Valisi Gül: Misliyle karşılık verildi
Terör örgütü PKK/YPG'den, Karkamış'a havan saldırısı! Gaziantep Valisi Gül: Misliyle karşılık verildi Gaziantep'in Karkamış ilçesine, PKK/YPG’li teröristler tarafından Suriye topraklarından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda yaralanan olmazken, teröristlerin bulunduğu bölge topçu birlikleri tarafından ateş altına alındı.
16.08.2022 Gündem
Karadeniz'de sıcak saatler! SAS komandoları devreye girdi
Karadeniz'de sıcak saatler! SAS komandoları devreye girdi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kıyıda balık tutanların ağlarına havan mermisi takıldı. Havan mermisinin patlama özelliğini yitirdiği belirlendi.
21.07.2022 Gündem
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez bölgesine, YPG/PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.
23.03.2022 Gündem
İstanbul'da bulundu! Esrarengiz olay
İstanbul'da bulundu! Esrarengiz olay Ümraniye'de bir cami inşaatının temel kazısı sırasında, yaklaşık 80 santimetre boyutunda bir havan topu mermisi bulundu. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine inşaat alanına çok sayıda ekip sevk edildi.
6.04.2021 Yaşam
Barış Pınarı Harekatı'nda kritik sayı! 707 terörist...
Barış Pınarı Harekatı'nda kritik sayı! 707 terörist... Türkiye'nin Tel Abyad ve Resulayn kentlerinde son bir yıl içerisinde MİT, Suriye Milli Ordusu ve yerel güvenlik güçlerince yapılan operasyonlarda 707 teröristin yakalandığı ve 1 tondan fazla patlayıcı ele geçtiği belirtildi.
9.03.2021 Gündem
Köyde 'enteresan' olay! Görür görmez elleriyle toprağı kazdı ve...
Köyde 'enteresan' olay! Görür görmez elleriyle toprağı kazdı ve... Aydın'da mimar Ozan Demirbaş, bahçesinde çalışırken kazdığı yerden kurtuluş savaşına ait olduğu düşünülen patlamamış havan mermisi buldu. Havan mermisi jandarma tarafından kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.
10.01.2021 Yaşam
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi Ateşkes ihlallerine dün ve bugün de devam eden rejim unsurları, gerekli koordine yapılmasına rağmen TSK'ye ait ikmal konvoyuna makinalı tüfekle taciz ateşi açtı. Rejim unsurlarının bir başka birliğin yakınına üç havan mermisi attığı tespit edildi.
9.03.2020 Gündem
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali İdlib'deki ateşkesin yürürlüğe girmesinden 10 dakika sonra rejimin ihlallere başladığı, ilk günün sonunda 15 ateşkes ihlali gerçekleştirdiği belirlendi.
8.03.2020 Gündem
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü
Hartum'da havan mermisi eve isabet etti! Aynı aileden 3 kişi öldü Sudan'ın başkenti Hartum'da bir eve havan mermisi isabet etmesi sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
15.01.2020 Dünya
Terör örgütü üyeleri Azez'de sivilleri hedef aldı!
Terör örgütü üyeleri Azez'de sivilleri hedef aldı! Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesine terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Tel Rıfat bölgesinden düzenlenen havan ve roketli saldırıda 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
3.12.2019 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu: Dağda 500 kadar PKK'lı kaldı
İçişleri Bakanı Soylu: Dağda 500 kadar PKK'lı kaldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "500'ün çok az üzerinde bir terörist kaldı. 2020 yılı için bütün hazırlık, imkan ve kabiliyetlerimizle, kapasitemizle bu 500'ü sıfırlamak için kullanacağız. Girilmedik alan bırakmayacağız" dedi.
27.11.2019 Siyaset
MSB duyurdu: Barış Pınarı Harekatı bitti! Mayın ve EYP temizliği sürüyor
MSB duyurdu: Barış Pınarı Harekatı bitti! Mayın ve EYP temizliği sürüyor MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Deniz Yarbay Nadide Şebnem Aktop, Barış Pınarı Harekâtı'nda 2 binden fazla mayın ve el yapımı patlayıcının (EYP) imha edildiğini açıkladı.
25.11.2019 Gündem
Rasulayn'da ele geçirilen roketler etkisiz hale getirildi
Rasulayn'da ele geçirilen roketler etkisiz hale getirildi Suriye Milli Ordusu (SMO), Fırat'ın doğusunda terörden temizlenen Rasulayn ilçesinde ele geçirilen ve Türkiye'deki sivil yerleşimlere atılmak üzere hazırlandığı belirlenen Katyuşa roketlerini etkisiz hale getirdi.
23.10.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: PKK'ya katılım 101 kişiye kadar düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgütüne katılımın sürekli düştüğünü belirterek "Örgüte katılan kişi sayısı 2018'de 136, bu yıl da şu ana kadar 101'dir" dedi.
23.10.2019 Siyaset
Teröristlerden Nusaybin'e 4 havanlı saldırı!
Teröristlerden Nusaybin'e 4 havanlı saldırı! Mardin'in Nusaybin ilçesine terör örgütü PKK/ YPG'nin kontrolündeki Suriye topraklarında 4 farklı noktaya havanlı saldırı düzenlendi. Havanlardan biri karakol yanına düşerken 1 asker hafif yaralandı.
17.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'ndan son dakika haberler geliyor... Terör örgütü üyeleri firar etti
Barış Pınarı Harekatı'ndan son dakika haberler geliyor... Terör örgütü üyeleri firar etti Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Fırat Nehri'nin doğusundaki alanların terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda 9’uncu güne girildi. Şu ana kadar 673 teröristin etkisiz hale getirildiği harekat kapsamında TSK ve SMO birliklerinin ilerleyişi sürüyor. Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'nın terör örgütü PKK/YPG'de moral bozukluğu ve çözülmeye neden olduğu, Rakka ve Tabga bölgelerinde örgütün zorla silah altına aldığı 600'e yakın teröristin firar ettiği, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına teslim olan terörist sayısının da 40'ı geçtiği belirtildi. Rasulayn ilçesinde patlayıcı temizleme çalışmalarını sürdüren komando birlikleri, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı tünellerin yanı sıra çatışmaların yer yer sürdüğü ilçe merkezindeki arazi ve meskun mahalde arama yaparak terörü adım adım temizliyor.
17.10.2019 Gündem
Yine sivilleri hedef aldılar!
Yine sivilleri hedef aldılar! Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PYD/YPG ve DEAŞ’a karşı yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nın sekizinci gününde teröristler bir kez daha sivilleri hedef aldı.
16.10.2019 Gündem
Cizre'ye havan mermisi atıldı: 3 yaralı
Cizre'ye havan mermisi atıldı: 3 yaralı Cizre'ye havan mermisi atıldı: 3 yaralı
16.10.2019 Haber
Şırnak Cizre'de teröristler sivillere saldırdı!
Şırnak Cizre'de teröristler sivillere saldırdı! Suriye tarafında terör örgütü YPG'nin işgali altındaki bölgeden Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Katran köyüne, havan mermisi atıldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı.
16.10.2019 Gündem
Ayn El Arab sınırındaki köylere giriş yasaklandı
Ayn El Arab sınırındaki köylere giriş yasaklandı 'Barış Pınarı Harekatı' 6'ncı gününde sürdürülürken, Suriye'nin Ayn el Arab kentinin karşısındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı sınır köylerine girişler yasaklandı.
14.10.2019 Gündem
Teröristler Suruç ve Akçakale'deki yine sivillere saldırdı!
Teröristler Suruç ve Akçakale'deki yine sivillere saldırdı! Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine atılan 3 havan mermisi nedeniyle 1 kişi yaralandı. Akçakale ilçesine atılan havan da bir binaya isabet etti.
13.10.2019 Gündem
Akçakale'ye havan mermisi düştü
Akçakale'ye havan mermisi düştü Akçakale'ye havan mermisi düştü
12.10.2019 Haber
Son dakika! Akçakale'de gazetecilerin bulunduğu bölgeye havanlı saldırı
Son dakika! Akçakale'de gazetecilerin bulunduğu bölgeye havanlı saldırı Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa Akçakale'de gazetecilerin kaldığı otelin yakınına havan düştü.
12.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı
Barış Pınarı Harekatı'nda son dakika gelişme! MSB açıkladı Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'ndan art arda son dakika haberler geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son bilgilere göre, etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 459 oldu.
12.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havan Mermisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havan mermisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.