Hava Tahminleri

Hava Tahminleri

Son dakika hava tahminleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava tahminleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava tahminleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Tahminleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava tahminleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 hava tahminleri haberi bulunmuştur. Tüm hava tahminleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri Meteoroloji Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini duyurdu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yeniden soğuyacak mı? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Sarıçam, Kozan, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
5.03.2024 Adana
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Seyhan, Saimbeyli, Pozantı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
3.03.2024 Adana
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Tufanbeyli, Karaisalı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
1.03.2024 Adana
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
Adana'da sağanak yağış bekleniyor! Meteoroloji tarafından dikkat çeken uyarı
Adana'da sağanak yağış bekleniyor! Meteoroloji tarafından dikkat çeken uyarı Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Feke, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
25.02.2024 Adana
Galatasaray - Manchester United maçı iptal mi edilecek? UEFA'dan son dakika kararı
Galatasaray - Manchester United maçı iptal mi edilecek? UEFA'dan son dakika kararı İstanbul'daki aşırı yağışın, Galatasaray-Manchester United maçını etkileme ihtimali futbolseverleri endişelendirdi. Hava tahminleri kentte yağışın gün boyu süreceğine işaret ederken, yağmurun maç saatinde şiddetini artırması durumunda karşılaşmanın oynanması tehlikeye girebilir. UEFA Yetkilileri, olağanüstü yağış nedeniyle Rams Park'ın zeminini inceledi ve kararı verdi.
29.11.2023 Galatasaray
Kar yağışı için kritik tarih geldi! 10 ilde 4 ay kar yerden kalkmayacak! İstanbul'da başlıyor...
Kar yağışı için kritik tarih geldi! 10 ilde 4 ay kar yerden kalkmayacak! İstanbul'da başlıyor... Hava tahminleri birçok il için kar yağışı heyecanını artırdı. Yaklaşan soğuk hava dalgasıyla birçok kişi kar yağışının hangi illeri etkisi altına alacağını araştırmaya başladı. Havaların iyiden iyiye soğuması ve kar yağışı ciddi zorlukları da beraberinde getirebilir. Araç kullanımının yanısıra kış hastalıklarına da dikkat edilmesi gereken bir dönem yaklaşıyor. Kış lastikleri ve zincir kullanımı hayati derecede önemlidir. İstanbul için Kasım ayı kritik bir ay olarak belirlendi. Yoğun yağışların beklendiği Kasım ayından sonra Ocak ve Şubat ayları adeta bir kabusu şehre getirebilir. Peki Ankara, Konya, İzmir, Bursa, Samsun, Tokat ve Erzurum'da durum nasıl?
19.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcak hava dalgası etkisini artıracak
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcak hava dalgası etkisini artıracak Meteoroloji hava tahminleri açıkladı. 18 ağustos Cuma günü Marmara Denizi'nde fırtına bekleniyor. Diğer yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sıcak havaların diğer illerde devam edeceğini belirtti. Bugün hava nasıl olacak? Yağışlar ne zaman gelecek? Havalar serinleyecek mi? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa Meteoroloji hava durumu tahminleri ve uyarıları...
19.08.2023 Gündem
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor Elektronik sigara satışı 2008’den beri yasak. Ama yasağa uyulmuyor. Zararlı kimyasal maddeler içeren aromatik e-sigaralar internette ve piyasada satılıyor. ‘Ölüm tacirleri’, liseli öğrenciler de dahil insanları zehirliyor.
31.07.2023 Sağlık
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı Hava sıcaklıklarını rekor seviyeye çıkmasının ardından vatandaşların hava olaylarına ilgisi arttı. Bu durumun farkında olanlar ise sosyal medyada peş peşe hava durum tahmini yapan hesaplar açmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, vatandaşları bu hesaplara karşı uyararak önemli açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Gündem
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Sıcaklık 5 derece düşecek, çok şiddetli yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi, 7 gün sürecek
Sıcaklık 5 derece düşecek, çok şiddetli yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi, 7 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Kuvvetli yağışlar yeniden başlıyor. Bugünden itibaren etkisini gösterecek yağışlar için il il saat verildi. Günlerce devam etmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yanı sıra sıcaklıklar da 5 derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritasını ve tahminlerini paylaştı. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? İşte son dakika hava tahminleri...
25.04.2023 Gündem
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı…
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı… Dolu yağacak mı, dolu uyarısı yapılan iller hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul bugün öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, saat 22.00’e kadar etkili olması beklenen yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
24.08.2022 Yaşam
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! 'Süper hücre' harekete geçti, radar sistemine yansıdı
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! 'Süper hücre' harekete geçti, radar sistemine yansıdı Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. 'Süper hücre' hareket etmeye başladı. Radar sisteminde görüldü. MGM tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar uyarıldı. Trakya ve İstanbul açıklarında süper hücrenin oluştuğu bildirildi. Radara yansıyan görüntülerde süper hücrenin İstanbul merkezde beklenmediği Çorlu, Çerkezköy, Silivri, Büyükçekmece tarafında hareketlenebileceği belirtildi. Öte yandan MGM'den de günlük hava tahminleri yayınlandı.
11.08.2021 Gündem
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu. Birçok abone merak ediyordu. Nedeni belli oldu. Bakan Dönmez elektrik kesintilerinin nedeni ile ilgili bilgi vererek, kar yağışı nedeniyle Kastamonu ve çevresinde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili, "Ekiplerimiz önceden hazırlıklarını yapmışlardı ama beklenilenin üstünde yağış oldu. Hamdolsun büyük oranda sıkıntıları aştık" dedi.
18.02.2021 Ekonomi
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi Meteoroloji’den son dakika uyarısı! İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji’den gelen son dakika bilgilerini CNN Türk canlı yayınında Bünyamin Sürmeli aktardı. ‘İstanbul’da kar yağışı olacak mı? Kar yağışı ne kadar sürecek?’ sorularına yanıt veren Sürmeli ‘Yarın öğleden sonra akşam saatlerine doğru İstanbul’un sınırları içerisine kar girmeye başlıyor. Arkasından akşam gece şehir geneline yayılacak. Şu anda beyaz örtü yapabilecek yerler; Anadolu yakasında Aydos çevreleri, Avrupa Yakası’nda da; Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt çevreleri bu alanda beyaz örtü yapabilecek. Diğer alanlarda ise bir kar yağışı olarak göreceğiz’ dedi.
26.01.2021 Gündem
Kar yağacak mı? Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu alarm!
Kar yağacak mı? Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu alarm! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu paylaştı. Çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu alarm verildi. Beklenen kar yağışının ne zaman geleceği de belli oldu. Bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısında sağanak yağış bekleniyor. Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporuna göre, yurda gelecek soğuk hava dalgası başta İstanbul olmak üzere pek çok şehirde etkili olacak. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar yağacak mı? İşte Meteoroloji'den yapılan il il uyarılar ve hava tahminleri...
25.01.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Tek tek açıklandı, saat verildi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Tek tek açıklandı, saat verildi Meteoroloji tarafından yapılan son dakika hava durumu raporuna göre bugün Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde bazı illerde karla karışık yağmur ve kar yağışının olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu bölgesinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlar için çığ tehlikesi uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den çok sayıda kente sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Gece ve sabah saatlerinde kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
21.01.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak! Kar, don ve buzlanma uyarısı
Bugün hava nasıl olacak! Kar, don ve buzlanma uyarısı Kış ayı etkisini gösterirken ülke genelinde hava sıcaklıkları giderek düşüyor. Yılın son günlerinde herkes kar yağışı gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji yaptığı son dakika uyarısı ile bazı bölgeleri yoğun kar yağışı, don ve buzlanmaya dikkat çekti.
19.12.2020 Yaşam
Meteoroloji'den kar uyarısı
Meteoroloji'den kar uyarısı Yeni yılın gelmesine sayılı günlerin kaldığı şu günlerde herkesin merak ettiği tek bir soru var. Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bazı bölgelerde yoğun kar yağışı gerçekleşecek. Bugün de bazı illerde kar yağışı etkili olacak.
17.12.2020 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Yağmur ve don uyarısı
Bugün hava nasıl olacak? Yağmur ve don uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Antalya ve Muğla çevreleri, İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçeleri, Burdur’un doğu ve Isparta’nın güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. ağışların; bu akşam saatlerinde Antalya'nın Kemer ilçesinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
5.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hava Tahminleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava tahminleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.