Hava Saldırıları

Hava Saldırıları

Son dakika hava saldırıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava saldırıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava saldırıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Saldırıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava saldırıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.173 hava saldırıları haberi bulunmuştur. Tüm hava saldırıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi Polonya, Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew, Dışişleri Bakanlığına gitmedi.
25.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek CNN International'a konuşan üst düzey ABD'li yetkililer İsrail'in önümüzdeki hafta taktik değiştirmesini beklediklerini açıkladılar.
4.11.2023 Dünya
Netanyahu'dan flaş açıklama: Gazze'nin içine ilerliyoruz
Netanyahu'dan flaş açıklama: Gazze'nin içine ilerliyoruz İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyine konuşlandırdığı obüsleri sınır noktalarına yaklaştırdı. Netanyahu'dan "Gazze'nin içine ilerliyoruz, kimse bizi durduramaz" açıklaması geldi.
2.11.2023 Dünya
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 785’e yükselirken, saldırılarda 600 çocuğun enkaz altında kaldığı açıklandı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail'de Gazze sınırında son durumu aktarırken gazetecilerin bulunduğu yakın bir noktaya roket atıldı. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Bölgede tansiyon çok yükseldi. Havan veya roket atıldığını düşünüyoruz. Çok şiddetli bir patlama oldu. Biz hemen daha korunaklı menzile eğildik.' dedi.
19.10.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
İsrail bu kez hastanenin yakınını vurdu
İsrail bu kez hastanenin yakınını vurdu İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Al-Quds Hastanesi’nin yakınına hava saldırısı düzenledi. 8 bin Filistinlinin bulunduğu hastane ve yakınında can kaybı bildirilmedi.
18.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Numan Kurtulmuş: 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir
Numan Kurtulmuş: 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,“Dünya ekonomisini takip edenler bilir ki, şu an dünyada finansal bakımdan en zor durumda olan ülkelerden biri İngiltere'dir. İngiltere'de sana 300 milyar doları verecek imkanın ve kabiliyetin olmadığını biliyoruz. Hadi diyelim ki bunlar sana 300 milyar doları verecekler. Kara kaşın gözün için mi verecekler? Ne pazarlığı yaptınız ? 300 milyar dolar karşılığındaki pazarlık nedir? " diye konuştu.
9.05.2023 Gündem
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'a ait bir intihar İHA'sının Haseke’de terör örgütü DEAŞ ile mücadele koalisyonuna ait tesise saldırı gerçekleştirdiğini, 1 sözleşmeli personelin öldüğünü, 1 sözleşmeli personel ile 5 ABD askerinin yaralandığını açıkladı. ABD’nin saldırıya yanıt olarak Suriye'nin doğusunda İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı grupların kullandığı tesislere hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
24.03.2023 Dünya
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Bölgedeki tansiyonun zirveye çıkmasına neden olan olay sonrası ABD basını Washington'un Türkiye'nin iznine ihtiyaç duyacağını yazdı
15.03.2023 Dünya
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları!
Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Kiev'de korku dolu anları! Ukrayna'ya giden Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın ziyareti paniğe sahne oldu. Yunan bakanın Kiev'de bulunduğu sırada sirenler çaldı. Yunan basını o an yaşanılanları sayfalarına taşıdı.
19.10.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'daki kritik bölgeyi kaybetti! Savaşın başından bu yana en büyük geri çekilme
Rusya, Ukrayna'daki kritik bölgeyi kaybetti! Savaşın başından bu yana en büyük geri çekilme Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Rus ordusunun işgal ettiği Harkov'daki toprakların hızla geri alınmaya devam edildiğini duyurdu. Bu geri çekilmenin savaşın başından beri en büyük geri çekilme olduğu ifade ediliyor.
10.09.2022 Dünya
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi!
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi! ABD askeri güçleri bugün Suriye'nin Deyrizor kentinde hassas hava saldırıları düzenledi. AP'de yer alan son dakika haberine göre, ABD, Suriye'nin doğusunda İran destekli milisleri hedef alan hava saldırıları gerçekleştirdi.
24.08.2022 Dünya
Rusya tahııl krizindeki sorumluluğunu önce itiraf etti sonra reddetti!
Rusya tahııl krizindeki sorumluluğunu önce itiraf etti sonra reddetti! Tahıl koridoru anlaşmasından hemen sonra Ukrayna’nın Odessa şehrini vuran Rusya’dan üst üste çelişkili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Afrika ziyaretinde yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yaratırken yeni bir döneme başladıklarını açıkladı ve bu dönemi tanımlayan sözler kullandı…
25.07.2022 Dünya
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor'
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor' Günlük ulusa sesleniş konuşmasında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Severodonetsk’te sokak çatışmalarının sürdüğünü ve durumun son derece zor olduğunu belirtti.
5.06.2022 Dünya
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı!
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı! Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaşın 3 ayı geride kalırken, Ukraynalı yetkililer, liman kenti Mariupol'deki bir apartmanın enkazını kazan işçilerin bodrum katında 200 ceset bulduğunu ve savaşın en kötü acılarından bazılarının yaşandığı harap şehirde daha fazla dehşetin gün yüzüne çıktığını duyurdu. Diğer taraftan, Rusya'nın ayrılıkçıların elindeki Donbas'ta saldırılarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
25.05.2022 Dünya
Ukrayna: Rusya, ülkenin doğusundaki saldırılarını güçlendiriyor
Ukrayna: Rusya, ülkenin doğusundaki saldırılarını güçlendiriyor Ukrayna ordusu, Rusya'nın ülkenin doğusundaki saldırılarını silah ve askeri teçhizatla güçlendirdiğini açıkladı.
1.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hava Saldırıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava saldırıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.