Hava Çok Sıcak

Hava Çok Sıcak

Son dakika Hava Çok Sıcak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hava Çok Sıcak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hava Çok Sıcak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Çok Sıcak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava çok sıcak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.904 hava çok sıcak haberi bulunmuştur. Tüm hava çok sıcak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok"
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok" Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların sulama kanallarında tehlikeli serinliği başladı. Sulama kanalına giren bir gencin, ‘Korkunun ecele faydası yok’ diyerek kanala atlaması pes dedirtti.
6.04.2024 Ceyhan
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
Termometreler 54 dereceyi gösterdi; sulama kanalları doldu
Termometreler 54 dereceyi gösterdi; sulama kanalları doldu Adana'da termometreler 54 dereceyi gösterince çocuk ve gençler, sulama kanallarında yine ölümü hiçe sayarak yüzdü.
13.08.2023 Yaşam
'180 derece sıcakla' zorlu mesai!
'180 derece sıcakla' zorlu mesai! Edirne’de asfalt işçileri yılın en sıcak gününde sıcak asfalt dökümüne devam ediyor.
26.07.2023 Gündem
Aşırı sıcaklara çözüm: Öğlen uykusu
Aşırı sıcaklara çözüm: Öğlen uykusu İspanya’daki ekonomik krizden bir zamanlar siesta ve öğlen tembelliğini sorumlu tutan Almanlar, şimdi aşırı sıcaklarla birlikte siestanın faydalı olup olmayacağını konuşuyor.
22.07.2023 Sağlık
Domatesin tarla ile market fiyatları arasındaki fark isyan ettirdi
Domatesin tarla ile market fiyatları arasındaki fark isyan ettirdi Elazığ’da domates hasadı devam ederken, tarladan çıkan domates 2 buçuk liraya komisyonculara, aynı ürünün marketlerde 13 liraya vatandaşlara satılıyor. Fiyatların yüksek olmasından şikayetçi olan vatandaşlar, Ticaret Bakanlığının denetimlerini sıklaştırmasını istedi.
29.08.2022 Yaşam
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor Aydın merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki kırsal Kardeşköy Mahallesi'nde tarlalarda hasat edilerek toptancılara 10 liradan satılan börülce, merkez ilçedeki Efeler'deki pazarlarda 20 liradan alıcı buluyor. Bu durum hem üreticiyi hem de tüketiciyi mağdur ediyor.
4.08.2022 Ekonomi
Aydos Ormanı'nda denetim
Aydos Ormanı'nda denetim  Sancaktepe Aydos Ormanı'nda olası orman yangınlarını önlemek amacıyla denetim yapıldı. Denetimde ormana piknik ya da yürüyüş yapmak için gelenler, artan yangınlar nedeniyle uyarılarak bilgilendirildi.
23.07.2022 Yaşam
Kentte termometreler 42 dereceyi gösterdi! Tehlikeye rağmen sulama kanalına girdiler
Kentte termometreler 42 dereceyi gösterdi! Tehlikeye rağmen sulama kanalına girdiler Adana’da güneş altındaki termometreler, 42 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalanlar, ağaç gölgelerinde oturdu. Gençler ise tehlikeye rağmen sulama kanalına girip, serinlemeye çalıştı.
18.07.2022 Yaşam
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı Yaz aylarında uykuya dalmakta ya da kesintisiz uyumakta zorlananlar çareyi çeşitli yöntemlerle arıyorlar. Yastığını, çorabını yatmadan önce buzluğa koyan da var partneri ile yatakları ayıran da... İşte bunaltıcı sıcaklarda uyuyabilmek için uzman tavsiyeleri...
5.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
Orman yangınları Yunanistan’ı esir aldı! Korkutan uyarı geldi
Orman yangınları Yunanistan’ı esir aldı! Korkutan uyarı geldi Tüm dünyadan orman yangını haberleri peş peşe geliyor. Türkiye’den sonra Yunanistan’da alevlere teslim oldu. Eğriboz adasındaki orman yangınlarında dokuzuncu güne girildi. Ülkede, 600’e yakın kritik noktada yangınlar devam ederken, söndürmenin aylar sürebileceği uyarısı geldi.
11.08.2021 Gündem
Ramazanda bağışıklığı güçlendiren süper besinler!
Ramazanda bağışıklığı güçlendiren süper besinler! Ramazan ayı bütün kötü alışkanlıklardan arınma ve yenilenme ayıdır. Bu ramazan, hem kötü alışkanlıklardan arınma hem de günümüzde hepimizi etkileyen koronavirüs salgınından korunmak için yapabileceğiz basit ipuçları var. Virüse karşı alınacak en önemli tedbir bağışıklık sistemimizi güçlendirmekten geçiyor. Peki, Oruçluyken bağışıklığı güçlendirmek mümkün mü? Dr. Fevzi Özgönül ramazanda oruçtan geri kalmadan bağışıklığı güçlendirmenin yollarını anlattı.
18.04.2021 Sağlık
'Hava sıcak olduğu için bir havuzu soğutuyoruz'
'Hava sıcak olduğu için bir havuzu soğutuyoruz' Naomi Campbell, Kenya’daki evinin kapılarını Architectural Digest dergisine açtı.
18.04.2021 Magazin
Sabahın erken saatleri yürümek kalp krizine yol açabilir
Sabahın erken saatleri yürümek kalp krizine yol açabilir Havanın soğuk olduğu günlerde sabahın erken saatlerinde özellikle rüzgara karşı yürümenin kalbin yükünü artıracağını belirten Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, “Kalbin iş yükü arttığı zaman da kalp krizi, ciddi kalp yetmezliği riski ortaya çıkabilir” dedi.
16.03.2021 Sağlık
Kayalıklardan itildiği öne sürülen Semra’yı, tatil için eşi ikna etmiş
Kayalıklardan itildiği öne sürülen Semra’yı, tatil için eşi ikna etmiş Muğla’nın Fethiye ilçesinde eşi Hakan Aysal’ın 400 bin liralık ferdi kaza sigortası bedelini alabilmek için fotoğraf çekilirken kayalıklardan itip öldürdüğü iddia edilen 7 aylık hamile Semra Aysal’ın (32) ağabeyi Naim Yolcu, kardeşinin hem tatile hem de yasak olan düştüğü bölgeye gitmek istemediğini, eşinin ikna kabiliyetini kullanarak götürdüğünü söyledi. Yolcu, “Kardeşimin yükseklik korkusu vardı. Yasak bölgeye sağlıklı insanların dahi inmesi yasakken, 7 aylık hamile bir insanın oraya inmesi, oraya götürülmesi manidar” dedi.
10.02.2021 Gündem
Adana’da termometreler 43 dereceyi gösterdi, vatandaş sulama kanalında serinledi
Adana’da termometreler 43 dereceyi gösterdi, vatandaş sulama kanalında serinledi Adana'da termometreler 43 dereceyi gösterirken, bazı kişiler canlarını hiçe sayarak sulama kanalında serinliyor. Kanalda yüzen Abdullah Kılıç (42), baygınlık geçirme numarası yaparak, “Hava çok sıcak, bunaltıcı havalar var. Aman çocuklar dikkat edin, kalbim duracak” dedi.
25.07.2020 Yaşam
Elazığ'da termometreler 47 dereceyi gösterdi
Elazığ'da termometreler 47 dereceyi gösterdi Meteorolojinin sıcak hava dalgası uyarısının ardından Elazığ'da termometreler 47 dereceyi gösterdi.
19.07.2020 Yaşam
Salatalığın kilosu tarlada 60 kuruşa kadar düştü
Salatalığın kilosu tarlada 60 kuruşa kadar düştü Tokat’ta örtü altı üretimi yapılan salatalığın kilogram fiyatı havaların ısınması ile birlikte ürünün bollaşması sonucu 2 liradan 60 kuruşa kadar düştü.
11.07.2020 Ekonomi
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi İstanbul Valiliği ve İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan kararla İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. İstanbul’da yasağın ilk gününde maske kullanımının arttığı görüldü. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda alınan kararın ardından maske denetimleri artırıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne girişlerde maskesi olmayan vatandaşlar uyarıldı. Yasağa rağmen kimi vatandaşların maske takmamayı sürdürdüğü görüldü. Maske takmamakta ısrar eden bir kişiye 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi. Ceza kesilen kişinin sürekli gülümsemesi ise dikkat çekti.
18.06.2020 Gündem
İstanbul 10 yeni timsah yavrusunu bekliyor
İstanbul 10 yeni timsah yavrusunu bekliyor Vahşi yaşamın bir parçası olan ve sıcak yaşamı seven timsahlardan sevindirici haber geldi. Geçen yıl Tuzla Viasea Akvaryum içerisinde kurulan Timsah Park’ta bulunan 8 adet timsahtan bir tanesi yumurtladı ve 10 adet yumurta elde edildi. Böylece, İstanbul Temmuz ayı içerisinde 10 yeni timsah yavrusuna kavuşacak.
18.06.2020 Yaşam
Rusya'da bikiniyle hastaları tedavi eden hemşireye ceza
Rusya'da bikiniyle hastaları tedavi eden hemşireye ceza Rusya'nın Tula kentinde bir hemşire, bikini ve şeffaf koruyucu kıyafet giyerek hastaları tedavi etmesi olay oldu. Özel koruyucu giysi giymeyerek hem hastaların hem de kendisinin sağlığını risk ettiği için hemşireye uyarı cezası verildi.
20.05.2020 Dünya
Sağlık Bakanlığı açıkladı! Adım adım kontrollü yaşam rehberi
Sağlık Bakanlığı açıkladı! Adım adım kontrollü yaşam rehberi Sağlık Bakanlığı normalleşme sürecinde kontrollü bir hayata geçişi sağlayacak 13 ayrı rehber hazırladı. Pazarlar, oyuncak mağazaları, terziler, manav ve bakkalların da aralarında olduğu işletmeler için hazırlanan rehberlerde, corona virüsün yayılmasını önleyecek çok önemli kurallar ve uyarılar yer alıyor.
16.05.2020 Yaşam
Turizmcilerden 'Barış Pınarı Harekatı'na destek!
Turizmcilerden 'Barış Pınarı Harekatı'na destek! Antalyalı turizmciler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından Suriye'de gerçekleştirilen 'Barış Pınarı Harekatı'nın turizme olumsuz etkisinin olmadığını belirterek, konu ülkenin bekasıysa turizmin nasıl etkileneceğinin tali bir konu olduğunu söyledi.
12.10.2019 Gündem
Anne ve baba öldüğüne inanamadıkları çocuklarına kalp masajı yaptı
Anne ve baba öldüğüne inanamadıkları çocuklarına kalp masajı yaptı Adana’da serinlemek için girdiği gölden su altı polisi tarafından çıkartılan ve yaklaşık 25 dakika sağlık, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kalp masajı yapılan ancak geri döndürülemeyen gencin öldüğüne inanamayan anne ve babasının da kalp masajı yapması yürekleri dağladı.
17.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hava Çok Sıcak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava çok sıcak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.