Harmandalı

Harmandalı

Son dakika harmandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harmandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harmandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harmandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harmandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 harmandalı haberi bulunmuştur. Tüm harmandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Gündem
Hastane randevusunu iptal etmeyen 15 gün boyunca randevu alamayacak
Hastane randevusunu iptal etmeyen 15 gün boyunca randevu alamayacak Sağlık Bakanlığı, hastane randevularına gitmeyenlere, iptal etmedikleri takdirde yaptırım uygulamaya başladı. Gitmeyeceği randevuyu iptal etmeyenler 15 gün boyunca aynı branştan randevu alamayacak.
21.12.2022 Yaşam
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda tam uçağa bineceği sırada, uçağa bağlı körükten atlayarak hayatını kaybeden Beyza Taşkıran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Özel bir bilişim firmasının pazarlama müdürü olan 32 yaşındaki Taşkıran'ın yaşamını yitirmeden önce annesi Canan G. ile yaptığı son telefon konuşması ortaya çıktı. Taşkıran'ın annesine söylediği sözler yürekleri dağladı.
19.12.2022 Yaşam
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı İzmir'in Foça ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 25 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
3.10.2022 Gündem
2 kişinin öldüğü kazada tutuklanan sürücü: Midibüste değildim
2 kişinin öldüğü kazada tutuklanan sürücü: Midibüste değildim İzmir'in Çiğli ilçesinde, 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasında tutuklanan midibüs şoförü Mustafa Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı. Kılıç'ın ifadesinde, kaza sırasında midibüste olmadığını söylediği belirtildi. Kılıç’ın, midibüsü park ettiği yerde göremeyince önce çalındığını sandığını, oturduğu kafeteryadan kalkınca da kazayı gördüğünü söylediği ifade edildi.
15.09.2022 Yaşam
İzmir’de 226 Afgan göçmen sınır dışı edildi
İzmir’de 226 Afgan göçmen sınır dışı edildi İzmir Valiliği İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Harmandalı Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünde bulunan Afganistan uyruklu 226 düzensiz göçmen, uçakla sınır dışı edildi.
24.06.2022 Gündem
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun...
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun... Ev, arsa almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Tapu dairesinde ortaya çıktı. Büyük vurgun son anda önlendi.e-Devlet şifresi ile ilgili kritik uyarı geldi. İzmir'de, sahipleri yurt dışında olan kişilere ait arazileri değerinin altında ve sahte kimlik ile dublörle satmaya çalışan 2 ayrı çeteden 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasında, tapu dairesi personelinin dikkatinin etkili olduğu belirtildi. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.06.2022 Yaşam
Eski sevgilisine  '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet!
Eski sevgilisine '2 saat uyuyalım' dedi sonrası dehşet! İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşayan Gamze Tümtürk (22), ayrılmayı kabul etmeyen erkek arkadaşı E.Y. (35) tarafından 3 saat boyunca darbedildi. Burnu kırılan, gözleri başta olmak üzere yüzünün ve vücudunun birçok bölgesinde morluklar oluşan Tümtürk, "Beni dövdükten sonra bana, 'Uykusuzum, 2 saat uyuyalım ben gideceğim' dedi. Ben de daha fazla şiddet göstermemesi için tamam dedim. Bir anda beni kaldırıp birlikte olmak istediğini söyledi, ben kabul etmeyince daha fazla dövmeye başladı. Ölmekten korkuyorum" dedi.
6.03.2022 Yaşam
Sit alanında kaçak kazıya suçüstü: 6 gözaltı
Sit alanında kaçak kazıya suçüstü: 6 gözaltı Manisa'nın Akhisar ilçesinde sit alanı içerisinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.
28.12.2021 Gündem
Nazan Kesal ve babasından karşılıklı harmandalı!
Nazan Kesal ve babasından karşılıklı harmandalı! Ercan Kesal ile nikah masasına oturan Nazan Kesal, babasıyla karşılıklı harmandalı oynadığı fotoğrafı paylaştı. Kesal takipçilerini eskiye götürdü.
3.12.2021 Magazin
Hafif ticari araç otomobile çarptı! 6 kişi yaralandı
Hafif ticari araç otomobile çarptı! 6 kişi yaralandı Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde, hafif ticari araç otomobile çarptı, kazada 6 kişi yaralandı.
20.09.2021 Gündem
Kim market halka arz ne zaman, halka arz eşit mi oransal mı? Kim market halka hisse kodu ve hisse fiyatı…
Kim market halka arz ne zaman, halka arz eşit mi oransal mı? Kim market halka hisse kodu ve hisse fiyatı… KİM market ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? Sorusuna yanıt aranıyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Ersan Alışveriş Hizmetleri ve Gıda Sanayi Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. Şirketin mevcut sermayesi 175 milyon TL'den 240 milyon TL'ye yükseltilecek. İşte Kim market halka hisse kodu ve hisse fiyatı…
16.09.2021 Gündem
Kuruçeşme’de arabeskin klarnet hali
Kuruçeşme’de arabeskin klarnet hali Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Arabesk Müziğin güçlü yorumcusu Hakan Altun ve ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı.
14.09.2021 Magazin
İzmir'de Geri Gönderme Merkezi'nde yangın: 1 ölü
İzmir'de Geri Gönderme Merkezi'nde yangın: 1 ölü İzmir'in Çiğli ilçesindeki, Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde çıkan yangında, Suriye uyruklu Ahmed Maslem (21) hayatını kaybetti.
23.06.2021 Gündem
Geri Gönderme Merkezi'nde darp iddiasına Valilik'ten açıklama
Geri Gönderme Merkezi'nde darp iddiasına Valilik'ten açıklama İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde, darp edildikleri iddiasını gündeme getiren yabancı uyruklu 2 kişi ile ilgili İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, yabancı uyruklu kişilerin merkezdeki huzuru bozdukları, görevli personele karşı koydukları ve taşkınlık yapıp diğer yabancıları kışkırtmaya çalıştıkları bildirilerek, kendilerine yasal çerçevede müdahalede bulunulduğu belirtildi.
15.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti... İstanbul, Antalya, Balıkesir'deki bazı doğal sit alanları, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilirken, Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verildi. Türkiye'de 61 ova "büyük ova koruma alanı" olarak belirlendi. 7 şehirde arazi toplulaştırma ve ormanlık alan düzenlemesi yapıldı.
8.05.2021 Gündem
Dev yarıklar oluştu! Evler tahliye ediliyor, her şey 2 ayda oldu
Dev yarıklar oluştu! Evler tahliye ediliyor, her şey 2 ayda oldu İzmir'in Çiğli ilçesindeki katı atık depolama tesisinin yakınındaki dağlık bölgede oluşan heyelan ve göçükler nedeniyle evler tahliye ediliyor. Tahliye edilen ev sayısı 6'ya yükseldi. Yaklaşık 3 ay önce tahliye edilen bir evin ise arka bölümü yıkıldı. Dağlık bölgede yaşanan sıra dışı yarık ve göçüklerin çöp tesisindeki metan gazından kaynaklandığını iddia eden Muhtar Kazar, "Bilimsel çalışma yapılmasını istiyoruz. Gerçek o zaman anlaşılır. Harmandalı'da neler olduğunu kimse bilmiyor." dedi.
6.05.2021 Gündem
Kripto para soruşturmasından Çiftlikbank çıktı! Koyun yetmedi coin’le de dolandırdı...
Kripto para soruşturmasından Çiftlikbank çıktı! Koyun yetmedi coin’le de dolandırdı... Son dakika haberine göre; İlk kapanan kripto para borsası Sistemcoin’e yönelik soruşturmada önemli detaylar ortaya çıktı. Operasyondan birkaç gün önce şirkette hisseler el değiştirdi. Tutuklanan 8 kişi arasında, sahte kimlikle yakalanan Baha İlmen de yer aldı. İlmen, Çitflik Bank benzeri sistemi ilk kuran kişi olarak biliniyor. İlmen hakkında yüzlerce kişi savcılıklara ‘dolandırıldık’ iddiasıyla başvurmuştu.
27.04.2021 Ekonomi
Şarkılar Bizi Söyler'den Ferdi Özbeğen geçti!
Şarkılar Bizi Söyler'den Ferdi Özbeğen geçti! Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, izleyicilere yine keyifli bir gece yaşattı.
6.04.2021 Televizyon
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İzmir'deki 6 bin artçı heyelanları tetikledi
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İzmir'deki 6 bin artçı heyelanları tetikledi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6.6 büyüklüğündeki ana şokun ardından gelen 6 bin civarındaki artçı depremin İzmir'in farklı noktalarında heyelanları tetiklediğini söyledi.
19.02.2021 Gündem
TEKNOFEST 2020'nin 3. gününde gösteri uçuşları yapıldı
TEKNOFEST 2020'nin 3. gününde gösteri uçuşları yapıldı Gaziantep'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020'nin 3. gününde hava araçları gösteri uçuşu yaptı.
26.09.2020 Bilim ve Teknoloji
75 yaşındaki hasta böyle taburcu oldu
75 yaşındaki hasta böyle taburcu oldu Sivas’ta Covid-19 tedavisi tamamlanıp hastaneden taburcu olan 75 yaşındaki Sami Yılmaz mutluluktan hastane koridorunda Harmandalı oynadı.
22.08.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Dün Sayın Putin'le görüştük, gündüz Macron ve Merkel'le görüşmeler yaptık. Bütün bu değerlendirmelerden sonra da yol haritamızı belirledik" dedi.
22.02.2020 Siyaset
Yeni araştırma: İstanbul ve İzmir'de risk arttı
Yeni araştırma: İstanbul ve İzmir'de risk arttı İklim değişikliği üzerine çalışan bilim insanları, aralarında İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu bölgelerin su baskınlarına maruz kalma risklerinin arttığını açıkladı.
18.12.2019 Gündem
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı
Kurmaylara ‘İnce’ye yanıt yok’ talimatı İzmir’de Başkanlar kampının yapıldığı otelde MYK üyelerini toplayarak, gelişmeleri değerlendiren Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi karıştırmak istiyorlar. Buna izin vermemeliyiz” dediği, İnce’ye de yanıt verilmemesi için kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi...
24.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Harmandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harmandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.