Harkov

Harkov

Son dakika Harkov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harkov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harkov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harkov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harkov gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 harkov haberi bulunmuştur. Tüm harkov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yokPutin Cuma günü Çin'e yaptığı ziyaret sırasında Kharkiv şehrini yeniden ele geçirme planlarının olmadığını söyledi.
18.05.2024Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölüRusya güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentine güdümlü bombalarla düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.
18.05.2024Dünya
Rusya, Harkov'u vurdu: 1'i bebek, 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Harkov'u vurdu: 1'i bebek, 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybettiRusya ordusunun Ukrayna'nın Harkov bölgesine insansız hava araçlarıyla (İHA) gerçekleştirdiği saldırı sonucu 1'i bebek, 3'ü çocuk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti.
10.02.2024Dünya
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladıBirleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023Gündem
Biden: Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla
Biden: Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla ABD Başkanı Joe Biden, Polonya’da yaptığı konuşmada, Rusya-Ukrayna Savaşı’na dair açıklamalarda bulunarak, “Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla” ifadelerini kullanarak, “ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'yı kontrol etmeye veya yok etmeye çalışmıyor” dedi.
21.02.2023Gündem
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldıUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bin 800'den fazla yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı" dedi.
28.12.2022Dünya
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendiUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın bugün düzenlediği saldırılarda Ukrayna topraklarına 85 füze fırlattığını belirterek, söz konusu füzelerin çoğunun enerji altyapısını hedef aldığını aktardı.
15.11.2022Dünya
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’nın Herson kentinden geri çekilmesine ilişkin, “Duyuruyu gördük ama tabii ki bekleyip sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” dedi.
9.11.2022Dünya
Rusya'nın nükleer tehdidine ABD'den yanıt geldi: Ukrayna'daki birliklerini yok edeceğiz, Karadeniz filosunu batıracağız!
Rusya'nın nükleer tehdidine ABD'den yanıt geldi: Ukrayna'daki birliklerini yok edeceğiz, Karadeniz filosunu batıracağız!Rusya'nın dört bölgeyi ilhak etme kararından sonra Ukrayna'nın Lyman kentini ele geçirmesi Moskova'yı alt üst etti, Rus ana akım medyasındaki yorumlarda fiyaskonun Kiev etrafından geri çekilme veya Harkov mağlubiyetinden daha fazla kafa karışıklığı ve eleştiriye yol açtığı gözleniyor. Eski CIA Direktörü ve bir general olan Petraeus ise, Putin'in bir yanlış hamlesiyle Karadeniz filosunun batırılacağını ve Ukrayna'daki tüm güçlerinin ortadan kaldırılacağını söyledi.
3.10.2022Dünya
Ukrayna: Harkov'da 300'den fazla yerleşim yeri Rus güçlerinden arındırıldı
Ukrayna: Harkov'da 300'den fazla yerleşim yeri Rus güçlerinden arındırıldıUkrayna Savunma Bakanı Yardımcısı Hanna Maliar, 6 Eylül'den bu yana Ukrayna'nın Harkov bölgesinden 300'den fazla yerleşim yerinin Rus güçlerinden geri alındığını bildirdi.
13.09.2022Dünya
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldıUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın saldırıları karşısında karşı atağa geçerek işgal edilen toprakların geri alınmaya başlandığını söyleyerek, "Eylül ayının başından bu yana 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı" dedi.
12.09.2022Dünya
Rusya, Ukrayna'daki kritik bölgeyi kaybetti! Savaşın başından bu yana en büyük geri çekilme
Rusya, Ukrayna'daki kritik bölgeyi kaybetti! Savaşın başından bu yana en büyük geri çekilmeUkrayna Silahlı Kuvvetleri, Rus ordusunun işgal ettiği Harkov'daki toprakların hızla geri alınmaya devam edildiğini duyurdu. Bu geri çekilmenin savaşın başından beri en büyük geri çekilme olduğu ifade ediliyor.
10.09.2022Dünya
ABD ve NATO'dan Türkiye-Yunanistan açıklaması: Farklılıkları var, ancak yapıcı şekilde diyalog yoluyla çözülmeli
ABD ve NATO'dan Türkiye-Yunanistan açıklaması: Farklılıkları var, ancak yapıcı şekilde diyalog yoluyla çözülmeliNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye ve Yunanistan’ın anlaşmazlıkları diyalog yoluyla çözmesi gerektiğini ifade etti.
9.09.2022Dünya
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarımDünyanın gözü dün Lviv'de gerçekleşen üçlü zirvedeydi. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres görüşmüştü. Üçlü zirve öncesinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmüştü. Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna’yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım” dedi.
19.08.2022Dünya
Rusya: Donetsk'teki Peski yerleşim birimi kontrol altına alındı
Rusya: Donetsk'teki Peski yerleşim birimi kontrol altına alındıRusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Donetsk bölgesindeki Peski yerleşimi tamamen Rus birliklerinin kontrolü altına alındı" dedi.
13.08.2022Dünya
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldıUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Ivan Bakanov ve Ukrayna Başsavcısı Irina Venediktova’yı yayınladığı kararname ile görevden aldığını duyurarak, “Vatana ihanet ve işbirliği faaliyetlerine ilişkin 651 ceza davası kaydedildi” dedi.
17.07.2022Dünya
Rusya Harkov bölgesini vurdu: en az 15 ölü
Rusya Harkov bölgesini vurdu: en az 15 ölüHarkov Valisi Oleh Synegubov, Rus ordusunun Harkov bölgesine düzenlediği bombardımanda en az 15 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.06.2022Dünya
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken kriz NATO ülkesine sıçramak üzere. Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'a giden trenlere geçiş izni verilmemesi Moskova'nın gözünün dönmesine yol açtı, hem Kremlin hem de Rusya Dışişleri Bakanlığı tehditler savurdu.
20.06.2022Dünya
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç...
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç...Ukrayna savaşı başladığı ilk günden itibaren Rusya'ya bir çok yaptırım uygulayan Avrupa Birliği Putin'in ülkesini zengin etti. Rusya, Ukrayna savaşının ilk 100 gününde fosil yakıt satışından 98 milyar dolar gelir elde etti. Moskova’yı zengin eden bir numaralı müşteri, yaptırımlarda başı çeken Avrupa Birliği oldu.
14.06.2022Dünya
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışında
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışındaUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin Ukrayna’nın Zaporijya kentini ziyaret ederek, cephe birliklerle bir araya geldiği aktarıldı.
5.06.2022Dünya
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...Ukrayna ile Rusya savaşında dört ay geride kaldı ve kritik bir eşik aşıldı. 100 günün sonunda şehirleri harabeye dönen, binlerce asker ve sayısız sivil ölümüyle sarsılan Ukrayna’nın karşısında şimdi cevaplaması çok zor bir soru daha belirdi…
4.06.2022Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında 5 yeni senaryo! Rus ordusu Donbas’ta duracak mı?
Rusya-Ukrayna savaşında 5 yeni senaryo! Rus ordusu Donbas’ta duracak mı?Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta dört ay geride kalırken Rusya Devlet Başkanı Putin doğudaki ayrılıkçı Donbas bölgesinde hedefine yaklaştı. Askeri uzmanlar ve gözlemciler, sonrası için 5 senaryo üzerinde duruyor.
4.06.2022Dünya
Zelenski aylar sonra ilk kez Kiev dışına çıktı! Flaş hamle: Başkanı kovdum
Zelenski aylar sonra ilk kez Kiev dışına çıktı! Flaş hamle: Başkanı kovdumUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Ukrayna Güvenlik Servisi'nin (SBU) Harkov Bölgesi Başkanı Roman Dudin'i görevden aldı.
29.05.2022Dünya
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı!
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı!Ukrayna topraklarında Rus ordusunun işgali devam ederken iki Türk balıkçı teknesindeki 12 balıkçının Kırım’da gözaltına alındığı öğrenildi. Karadeniz havzasının en gelişmiş güçlü balıkçı filosuna sahip Türkiye’deki tekneler Romanya, Bulgaristan, Gürcistan ve Ukrayna kıyılarında da avlanmaya devam ediyor.
27.05.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harkov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harkov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.