Harkiv

Harkiv

Son dakika Harkiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harkiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harkiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harkiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harkiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 harkiv haberi bulunmuştur. Tüm harkiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı Rusya, dün gece Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv ve güneyindeki Odessa kentlerini vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, iki kentte bazılarının durumu ağır olmak üzere 20 kişinin yaralandığını açıkladı.
17.01.2024 Dünya
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak'
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' Bayraktar TB2 SİHA'lar Ukrayna ordusunun gücüne güç kattı. Hakkında şarkılar yapılan TB2 model SİHA'lar Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerin aldı. Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA için 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın, Harkiv bölgesinde bulunan bir kan nakli merkezini hedef aldığını ve bunun savaş suçu olduğunu belirtti.
6.08.2023 Dünya
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi - Ukrayna’nın Zaporijya kentindeki nükleer santrale yapılan roket saldırısı sonucu, Ukrayna enerji sistemi ve nükleer santral arasındaki son bağlantı da kesildi. Ayrıca başkent Kiev başta olmak üzere birçok kentte enerji tesisleri hedef alındı.
9.03.2023 Dünya
Zelesnki'den Rusya açıklaması
Zelesnki'den Rusya açıklaması Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya tarafından yapılan füze saldırılarını iyi hava savunma sistemiyle yüzde yüz önlemenin mümkün olduğunu ifade ederek, müttefiklerden hava savunma sistemleri talebi yaptı.
18.12.2022 Dünya
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim
2 çocuğunu öldürüp eşini yaralayan Ukraynalı Navrotsky: Fakir yaşamalarını istemedim Antalya'nın Alanya ilçesinde kaldıkları apart otelde 2 çocuğunu öldürüp, eşini de yaralayan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky (38) yargılandığı davanın ilk duruşmasında, cinayeti çocuklarına ve ailesine iyi bir hayat sağlayamayacağı için işlediğini iddia etti. Navrotsky, "Fakir yaşamalarını istemedim. Ayrıca oğlumun gelişimini engelleyen hastalığı vardı. İleride engelli olması beni üzerdi" dedi.
11.11.2022 Gündem
Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum!
Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de üst üste patlama yaşandı. Patlamaların ardından Kiev'de 8 kişinin öldüğü, 24 kişinin de yaralandığı açıklandı. Ukrayna, geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Kırım ilhakının sembolü olarak görülen Kırım Köprüsü'ne bombalı saldırı düzenlemişti. Peki, Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum…
10.10.2022 Dünya
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, neredeyse tüm Harkiv bölgesinin kurtarıldığını belirterek, “Toplamda, yaklaşık 400 yerleşim yeri işgalden kurtarıldı. Bu bölgede kalan 150 bin Ukraynalı sıradan, güvenli, normal bir hayatın nasıl olduğunu şimdi yeniden hissediyor” dedi.
15.09.2022 Dünya
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı: 20'den fazla kasaba geri alındı
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı: 20'den fazla kasaba geri alındı Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Harkiv ve Donetsk bölgelerinde 20den fazla kasabanın Rus birliklerinden geri alındığını duyurdu. Ukrayna Güvenlik Servisi (SSU) ise Rus birliklerinin kaçtığını ifade ederek, geride bırakılan teçhizatların fotoğraflarını paylaştı.
12.09.2022 Dünya
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde...
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde... Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı savaşta Ukrayna'daki çatışmalar sırasında kaybolan 2 ABD askeri için resmi açıklama Rusya'dan geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, ABD'li askerlerin Rus askerlerinin hayatlarını tehlikeye atan paralı askerler olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Peskov, iki askerin 'savaş esiri' statüsünde değerlendirilmeyeceğini belirterek hukuki yolların önünü tamamen kapattı.
21.06.2022 Dünya
Zelenski 'acı verici' diyerek dünyaya duyurdu! Rusya'dan son dakika çağrısı
Zelenski 'acı verici' diyerek dünyaya duyurdu! Rusya'dan son dakika çağrısı Ukrayna'daki savaş ülkenin doğu bölgelerinde can almaya devam ediyor. Askeri kayıpların 'acı verici' diyen Zelenski, her gün 100 ila 200 Ukrayna askerinin hayatını kaybettiğini ve yüzlercesinin yaralandığını belirterek 'ancak dayanmalıyız' dedi. Rusya'dan ise son dakika çağrısı geldi.
15.06.2022 Dünya
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor'
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor' Günlük ulusa sesleniş konuşmasında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Severodonetsk’te sokak çatışmalarının sürdüğünü ve durumun son derece zor olduğunu belirtti.
5.06.2022 Dünya
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak... Ukrayna ile Rusya savaşında dört ay geride kaldı ve kritik bir eşik aşıldı. 100 günün sonunda şehirleri harabeye dönen, binlerce asker ve sayısız sivil ölümüyle sarsılan Ukrayna’nın karşısında şimdi cevaplaması çok zor bir soru daha belirdi…
4.06.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip! Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıları artarak devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş bir açıklama geldi.
29.05.2022 Dünya
Rusya’da ulusal muhafızlardan Putin’e şok! Ülkeyi sarsan iddia, hepsi kovuldu
Rusya’da ulusal muhafızlardan Putin’e şok! Ülkeyi sarsan iddia, hepsi kovuldu Rusya ve Ukrayna arasında süren savaş özellikle Rusya’da büyük bir siyasi çalkantıya ve halk arasında huzursuzluğa yol açtı. Ülke, üst düzey bürokratlar ve ordu içindeki peş peşe gelen istifalar ile sarsılırken, ‘Putin’in özel ordusu’ denen oluşumun içinde de çalkantılar baş gösterdi. İddiaya göre, çok sayıda ulusal muhafız askeri Putin yönetimine resti çekti. İşte detaylar...
28.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Estonya Merkez Bankası, Ukrayna için 2 Euro madeni para basacak
Estonya Merkez Bankası, Ukrayna için 2 Euro madeni para basacak Estonya merkez bankası Eesti Pank, dün, Ukrayna için 2 Euro madeni para basacağını duyurdu. Harkiv’den Estonya’ya sığınan bir sanat öğrencisinin tasarladığı 2 Euro madeni paranın üstünde ‘Slava Ukraini’ (Ukrayna’ya Şeref) yazacağı vurgulandı.
6.05.2022 Dünya
Zelenski: Azovstal’dan 100’den fazla sivil tahliye edildi
Zelenski: Azovstal’dan 100’den fazla sivil tahliye edildi Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, günlük ulusa sesleniş konuşmasında Azovstal demir-çelik fabrikasından tahliyelerin başladığını duyurdu. Zelenski, “Savaşın ilk günlerinden beri ilk kez bu hayati koridor çalışmaya başladı. İlk defa bu topraklarda iki günlük gerçek bir ateşkes vardı. Öncelikle kadınlar ve çocuklar olmak üzere, 100’den fazla sivil tahliye edildi” dedi.
2.05.2022 Dünya
Zelenski: Binlerce Rus askeri daha ölecek
Zelenski: Binlerce Rus askeri daha ölecek Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın Donbass'ta baskını artırmaya başladığını belirterek, "Rus askeri liderliği, önümüzdeki haftalarda binlerce Rus askerinin daha öldürüleceğini ve binlercesinin de yaralanacağını gayet iyi biliyor" dedi.
1.05.2022 Dünya
ABD Savunma Bakanlığı: Donbass'ta 76 Rus taburu bulunuyor
ABD Savunma Bakanlığı: Donbass'ta 76 Rus taburu bulunuyor ABD Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Donbass bölgesinde ve ülkenin güneydoğusunda 76 Rus taburunun bulunduğunu, bunların 11'inin son birkaç günde eklendiğini duyurdu.
19.04.2022 Dünya
Zelenski: Rus birlikleri ülkenin doğusunda taarruza hazırlanıyor
Zelenski: Rus birlikleri ülkenin doğusunda taarruza hazırlanıyor Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, yaptığı günlük ulusa sesleniş konuşmasında, Rus birlikleri ülkenin doğusunda bir taarruz operasyonuna hazırlanıyor. Yakın gelecekte başlayacak. Rus birlikleri Mariupol'u yok ederken, Donetsk ve Luhansk bölgelerindeki diğer şehirleri ve toplulukları da yok etmek istiyorlar dedi.
18.04.2022 Dünya
Rus birlikleri Harkiv’i yine bombaladı
Rus birlikleri Harkiv’i yine bombaladı Rus birliklerinin Harkiv kentine yönelik bombardımanı devam ediyor. Kentte bulunan bir apartman, bombaların hedefi oldu.
18.04.2022 Dünya
Rusya yerleşim yerlerini hedef aldı! Ölü ve yaralılar var
Rusya yerleşim yerlerini hedef aldı! Ölü ve yaralılar var Ukrayna’nın Harkiv kentine yönelik düzenlenen Rus bombardımanında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Bombardıman sonucu çıkan yangına acil durumlar servisi ekipleri müdahale etti.
17.04.2022 Dünya
Harkiv’de bombardıman: 1 ölü, 18 yaralı
Harkiv’de bombardıman: 1 ölü, 18 yaralı Ukrayna’nın Harkiv kentine yönelik düzenlenen Rus bombardımanında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Bombardıman sonucu çıkan yangına acil durumlar servisi ekipleri müdahale etti.
17.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Harkiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harkiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.