Harçlık

Harçlık

Son dakika harçlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harçlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harçlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harçlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harçlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 harçlık haberi bulunmuştur. Tüm harçlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu Adanalı aile yıllardır her bayram aynı geleneği devam ettiriyor. Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu.
12.04.2024 Adana
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Öğrenciye, işsize günlük 719 lira harçlık veriliyor! İŞKUR'dan sadece 18-29 yaş aralığına destek
Öğrenciye, işsize günlük 719 lira harçlık veriliyor! İŞKUR'dan sadece 18-29 yaş aralığına destek İş gücü piyasasına yetiştirdiği eleman ve desteklerle önemli bir yeri olan İŞKUR işsiz bireylere yönelik ödemelerine devam ediyor. Meslek hayatına iyi bir giriş yapmak isteyen öğrencilere eğitim becerisi kazandıran programlar yürütüyor. Bunların başında da İŞKUR iş başı eğitim programı geliyor. Son dönemde asgari ücrette yaşanan artışla birlikte daha değerli hale gelen bu eğitimlere başvurular da devam ediyor.
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı Zonguldak'ta iddialara göre bir kişi, girdiği camide takvim satışlarından elde edilen parayı alarak kayıplara karıştı. Camiye bıraktığı notta ise "Harçlık aldım abi. Yol parası aldım. Hakkınızı helal edin" yazdı.
25.12.2023 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
Endonezya'da 6.7 ve 7.1 büyüklüğünde iki deprem!
Endonezya'da 6.7 ve 7.1 büyüklüğünde iki deprem! Pasifik Ateş Çemberi'nde bulunan Endonezya açıklarında 6.7 ve 7.1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
8.11.2023 Dünya
İşsizlik maaşı ile flaş detay! En yüksek 10 bin 650 lira ödeniyor
İşsizlik maaşı ile flaş detay! En yüksek 10 bin 650 lira ödeniyor İşsiz kalanlara işsizlik ödeneğiyle beraber, mesleki eğitim kapsamında harçlık, kreş yardımı, toplum yararına programda öncelik, ücretsiz sağlık ve danışmanlık hizmeti veriliyor. Bu yıl için en düşük işsizlik ödeneği 5 bin 325 lira, en yüksek de 10 bin 650 lira ödeniyor. İş Kanunu kapsamında geçerli bir neden olmadan işten çıkarılanlar İŞKUR aracılığıyla en az 6 ay, en fazla 10 ay boyunca işsizlik ödeneğinden yararlanabiliyor.
2.10.2023 Çalışma Hayatı
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor Evli tüm çiftleri çok yakından ilgilendiriyor. Çalışmayan tarafa eşin maddi anlamda çok az destek sağlaması, eşini mağdur edecek kadar az harçlık vermesi, aşırı derecede borçlanması ekonomik şiddet sayılıyor. Bu sebeplerle açılan boşanma davalarının sayısı ise hiç az değil. Mağdur eşin ekonomik şiddete uğraması, haklı nedenle boşanma sebebi sayılıyor. Uzman isim konuyla ilgili önemli bilgiler vererek tazminat konusuna da dikkat çekti.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne giderken makam aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.
2.09.2023 Gündem
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı ama son ana kadar dolandırıldığını fark etmedi. Ankara’da sosyal medyadan tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyleyen bir kişi, 60 bin lirasının dolandırıldığını iddia etti. Mağdur olduğunu söyleyen vatandaş, düştüğü tuzağın detayları ile anlattı.
14.07.2023 Yaşam
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Gündem
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 gün önce köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) mahalle halkından Şaban Çam'ın gördüğünü iddia etmesi üzerine ekipler bu yönde seferber oldu. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir iz bulamadı. Arama çalışmaları, Berzeg'in kaybolduğu düşünülen bölgede devam ediyor. 
1.07.2023 Yaşam
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar Son yılların popüler mesleği nail art (tırnak sanatı) ve protez tırnak, kadınların gelir kapısı oldu. İzmir Kuaförler ve Manikürcüler Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İstihdam için Meslek Edindirme Projesi (İMEP) çerçevesinde başlattığı nail art ve protez tırnak kursunda kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de ders başına harçlık alıyor.
1.07.2023 Ekonomi
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı?
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı? PTT Kurban Bayramı harçlığı haberi geldi. 2000 TL bayram yardımı var mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber sonrası PTT Kurban bayramı desteği hakkında araştırmalar da devam etti. Başvuru yapacakların banka hesaplarına yatması beklenen bayram harçlığı hakkında detaylar haberimizde.
23.06.2023 Ekonomi
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi Bartın’da geçen yıl mart ayında 13 yaşındaki E.K.’ye, kendisine ait çiğ köfteci dükkanında cinsel istismarda bulunup, olayı kimseye anlatmaması için 100 TL verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan S.T. (54), suçlamaları reddederken, E.K. "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi, şikayetçiyim” dedi.
30.05.2023 Gündem
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik
Erdoğan'ın eski komşuları Fransız kanalına konuştu: Biz ona gençken de Reis derdik Fransız haber kanalı France 24, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllar yaşadığı Kasımpaşa'yı ziyaret ederek Erdoğan'ın eski komşuları ile konuştu...
12.05.2023 Dünya
Çocuklarını ayakkabı boyayarak okuttu: 'Emeklilik yok, emeğimiz ile çalışıyoruz'
Çocuklarını ayakkabı boyayarak okuttu: 'Emeklilik yok, emeğimiz ile çalışıyoruz' Kırıkkale'de ekonomik kazançlarını sağlamak için tezgahlarını kuran ayakkabı boyacıları ve simitçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de mesailerine devam etti. Ayakkabı boyacılığı yapan Bülent Kızgın, 44 yıldır sürdürdüğü bu meslek sayesinde ailesini geçindirdiğini ve çocuklarını da okuttuğunu söyledi.
1.05.2023 Yaşam
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerler arasında olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler bayram namazının ardından mezarlıklara akın etti. Bayram sabahı dolup taşan mezarlıktaki acı detay da ortaya çıktı.
22.04.2023 Yaşam
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak'
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak' Tüm dünya gibi Türkiye’yi de kasıp kavuran koronavirüs pandemisi, birçok alışkanlığı değiştirdi. Fakat aşıyla birlikte virüsün öldürücü etkisinin büyük oranda kontrol altına alınması ile eski normale dönüldü. Bu da pek çok riski beraberinde getirdi. Ülkemizde özellikle bayramlardaki yakın temas birçok hastalığa neden olurken, el öpmeye ilişkin çarpıcı uyarılar geldi.
21.04.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Harçlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harçlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.