Hapis İstemi

Hapis İstemi

Son dakika hapis istemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hapis istemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hapis istemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hapis İstemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hapis istemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.236 hapis istemi haberi bulunmuştur. Tüm hapis istemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatılan Feyza Altun’un hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu Kağıthane'de sosyal medyada küfürleşerek randevulaştığı Fahri Çelik'in ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla devam eden Şehmuz Yamaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Yamaç hakkında 4 suçtan müebbet ve 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Olay yerine Şehmuz Yamaç'ı motosikletiyle getiren Ahmet Kardaş'ın ise, 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
8.02.2024 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024 Gündem
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
1.02.2024 Süper Lig
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibi için istenen ceza belli oldu
Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısını öldüren ev sahibi için istenen ceza belli oldu Gaziosmanpaşa'da 16 yıllık kiracısı Hüseyin Asar'ı kira zammı nedeniyle çıkan tartışmada öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ertuğrul Öztunç hakkında açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Öztunç'un 'kasten öldürme' ile 'ruhsatsız silah bulundurmak ve taşımak' suçundan müebbet ve 3 yıla kadar hapsi istendi.
1.02.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Faruk Fatih Özer hakkında 11 bin 462 yıla kadar hapis istendi.
22.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
Kedi ilanıyla 4 bin lira dolandıran 2 sanığa 10'ar yıla kadar hapis istemi
Kedi ilanıyla 4 bin lira dolandıran 2 sanığa 10'ar yıla kadar hapis istemi Kocaeli’de, sosyal medya sayfasından paylaştıkları ilandaki kediyi sahiplenmek isteyen M.Ç.B.’yi 4 bin TL dolandırdıkları öne sürülen M.K. ve M.K. hakkında 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlk duruşmaya gelmeyen 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
9.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi Diyarbakır’da kaçak olarak inşa edilen 6 Şubat depremlerinde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidi tutuksuz sanık Sadullah Yoldaş hakkında, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2024 Gündem
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan şüpheli Gül Hatun ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 'Laz kızı' ismiyle tanınan Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık olan bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı belirtildi.
20.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay Erzurum'da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ş.K. (43) hakkında 160 yıl hapis cezası istendi.
17.11.2023 Gündem
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hapis İstemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hapis istemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.