Hanımağa

Hanımağa

Son dakika hanımağa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hanımağa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hanımağa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanımağa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanımağa gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 hanımağa haberi bulunmuştur. Tüm hanımağa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi MUĞLA merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından 329 kişiyi mağdur ettiği ileri sürülen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. 249 sayfalık iddianamede, İlker Baş, 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş ile birlikte diğer sanıklar hakkında, nitelikli dolandırıcılık suçundan 1316'şar yıl hapis cezası istendi. Şirketin faaliyetine son verdiği gün, 488 bin dolarlık kripto paranın farklı cüzdan hesabına havale edildiği belirtildi.
12.07.2022 Yaşam
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunun açıklamasından sonra onlarca kişiyi mağdur ettiği iddia edilen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
17.06.2022 Gündem
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü!
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü! Antalya'da dengesini kaybedip 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşen üniversite öğrencisi Burhan Çağan Gökalp (19) hayatını kaybetti.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası, Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç...
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç... Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası,  Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
Kağıthane'de zincirleme kaza! İETT otobüs şoförü rahatsızlandı, 6 araca çarptı
Kağıthane'de zincirleme kaza! İETT otobüs şoförü rahatsızlandı, 6 araca çarptı İstanbul Seyrantepe'de şoförünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen İETT otobüsü 6 araca çarptı. Zincirleme kaza nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken, otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.
21.04.2022 Yaşam
İstanbul’un hanımağası yakalandı! Gider ayak tehdit etti
İstanbul’un hanımağası yakalandı! Gider ayak tehdit etti İstanbul'da cinayetten cezaevine giren eşinin ardından Esenler'de uyuşturucu ve silah ticaretinin sıfır noktasına yerleşen "Hanımağa" lakaplı firari Pınar D., polisin operasyonuyla yakalandı. Esenler Asayiş Büro ekiplerince yürütülen operasyonda, 13 suç kayıtlı Pınar D.'nin evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası, M16 Amerikan savaş tüfeği ve kılıç ele geçirildi. Gözaltındaki Pınar D., sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeye sevki sırasında kaydedilen görüntülerini paylaşan Hanımağa, "Kırk gün kar yağar bir gün av olur" notunu düşerek son anlarında bile meydan okudu.
21.04.2022 Yaşam
Sosyal medya fenomeni dehşet saçtı! Subay eşinin silahını alıp...
Sosyal medya fenomeni dehşet saçtı! Subay eşinin silahını alıp... Sakarya’nın Akyazı ilçesinde köpek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve subay olan eşinin silahıyla karı-kocayı yaralayan kadın sosyal medya fenomeni çıktı.
19.03.2022 Gündem
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu Burdur'da 4 yıldır kahvehane işleten Sıdıka Gül Oğuzkan (51), çoğunluğu erkek müşterilerinin 'Sıdıka abla', 'başkan', 'hanım ağa', 'Gül hanım' hitabından memnun olduğunu söyledi.
29.11.2021 Yaşam
'Hanımağa' ile diğer şüpheli tutuklandı
'Hanımağa' ile diğer şüpheli tutuklandı İstanbul'da bir organize suç örgütüne yönelik operasyonda 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Güniz Akkuş ve Mustafa Kemal Yavuz tutuklandı.
22.11.2021 Yaşam
'Hanımağa' yakalandı! Flaş operasyon
'Hanımağa' yakalandı! Flaş operasyon İstanbul'da bir organize suç örgütüne yönelik operasyonda 'Hanımağa' lakaplı Güniz A. ve Mustafa Kemal Y. yakalandı.
21.11.2021 Gündem
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı Ankara merkezli uyuşturucu operasyonu, Kolombiya’daki Cali Karteli’nden Türkiye’ye uzanan kokain rotasını ortaya çıkardı. Kokain, çiçek, muz ve kahve kolileri arasında uçakla Kolombiya, ABD ve Hollanda rotasını izleyerek Türkiye’ye getiriliyordu. Gemilerle sevkiyatı yapılan kokain ise İtalya üzerinden Mersin Limanı’na ulaşıyordu. İşte şok detaylar...
3.10.2021 Gündem
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra yürütülen soruşturmada, şirketin CEO'su İlker Baş ve 'hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş'la 4 kişinin tutuklanmasının ardından gözaltına alınan 5 şirket çalışanı polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
6.05.2021 Yaşam
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin (41) lüks yaşantısı dikkat çekti. Emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 1,5 milyon lira olduğunu anlatan İlker B.'nin oynattığı dansöze para takarken görüntüsü ortaya çıktı.
26.04.2021 Yaşam
VeBitcoin'in patronunun eşi çete lideri çıktı
VeBitcoin'in patronunun eşi çete lideri çıktı Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B., ile 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B.'nin yasa dışı bahis çetesinin 4 kişilik lider kadrosunda oldukları öğrenildi. Çiftin, Muğla 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılandıkları ortaya çıktı.
25.04.2021 Yaşam
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mart 2021? Survivor voleybol oyununu hangi takım kazandı? Voleybol maç sonucu, ödülü...
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mart 2021? Survivor voleybol oyununu hangi takım kazandı? Voleybol maç sonucu, ödülü... Survivor 2021, bu akşam 59. bölüyle ekranlara geldi. Birleşme partisi sonrası ödül ve dokunulmazlık heyecanı ile ekranlara gelen Survivor 2021'de yarışmacılar parkurda kıyasıya mücadele etti. Bir hafta daha adada kalmayı isteyen ünlüler ve gönüllüler takımının heyecanlı mücadelesi sonrası Survivor'da eleme adayları belirlenirken, ilk dokunulmazlık yarışının ardından birleşme partisinden sonraki ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?30 Mart 2021 bugün Survivor'da kimler eleme adayı oldu? İşte Survivor'a hakkında merak edilenler…
30.03.2021 Gündem
'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş hakkında flaş karar!
'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş hakkında flaş karar! Organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen "hijyen" operasyonunda gözaltına alınan Hanımağa olarak bilinen Güniz Akkuş serbest bırakıldı. İstanbul'da gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakılırken, 5 kişinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
16.05.2020 Gündem
Hanımağa Güniz Akkuş, gözaltına alındı
Hanımağa Güniz Akkuş, gözaltına alındı Son dönemde özellikle organize suç örgütü liderleri lehine ve aleyhine olmak üzere iki grup halinde sosyal medya paylaşımlarında bulunarak birbirlerini ölümle tehdit ettikleri belirlenen kişilere yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında "Hanımağa" olarak bilinen Güniz Akkuş da yer alıyor.
15.05.2020 Gündem
'Hanımağa' tutuklandı
'Hanımağa' tutuklandı Mersin'de tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 3'ü tutuklandı.'Hanımağa' lakaplı kadının da tutuklandığı operasyonda, 3 kişi adli kontrol kararıyla, 6 kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
14.12.2019 Gündem
Fuhuş çetesinde büyük rezalet! 'Hanımağa' indirim yapmış...
Fuhuş çetesinde büyük rezalet! 'Hanımağa' indirim yapmış... Erzurum'da sosyal medya üzerinden verdikleri ilanla müşteri bulan fuhuş çetesinin 'Hanımağa' lakaplı lideri Elvin A. (45) ile 13 adamı hakkında 2 yıldan 37 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Elvin A.'nın, fuhuş yapılan evlerden birinin yakınında esnaf olan E.A.'ya, polise karşı gözcülük yapması için, cinsel ilişki ücretinde indirim yaptığı ortaya çıktı.
19.10.2019 Yaşam
Polisten 'Hanımağa' ve çetesine operasyon: 8 gözaltı
Polisten 'Hanımağa' ve çetesine operasyon: 8 gözaltı Erzurum'da polis, liderliğini 'hanımağa' lakaplı E.A.'nın (45) yaptığı fuhuş çetesine operasyon düzenledi. 2'si kadın 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, bir yabancı uyruklu kadın da sınır dışı edildi.
8.08.2019 Gündem
'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'a 3 ay koruma
'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'a 3 ay koruma Polislikten atıldıktan sonra çete kurup eğlence mekânlarını haraca bağladığı iddiasıyla 3 yıl cezaevinde yatan 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, eski arkadaşı Fırat Ş.'den şikâyetçi oldu.
6.05.2019 Gündem
Polis ‘Hanımağa’yı beninden tanıdı
Polis ‘Hanımağa’yı beninden tanıdı ADANA’da çok sayıda suç kaydı nedeniyle 30 yıl, 7 ay hapis cezasıyla aranan ’Hanımağa’ lakaplı örgüt lideri Gülşah Demir, kahveci gibi davranan polis memuru tarafından burnunun altındaki ben izinden tanınarak yakalandı.
24.10.2018 Yaşam
'Hanımağa'yı yüzündeki ben izi ele verdi
'Hanımağa'yı yüzündeki ben izi ele verdi Adana'da çok sayıda suç kaydı nedeniyle 30 yıl, 7 ay hapis cezasıyla aranan 'Hanımağa' lakaplı örgüt lideri Gülşah Demir, kahveci gibi davranan polis memuru tarafından burnunun altındaki ben izinden tanınarak yakalandı.
24.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hanımağa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanımağa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.