Vebitcoin

Vebitcoin

Son dakika Vebitcoin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vebitcoin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vebitcoin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vebitcoin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vebitcoin gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 vebitcoin haberi bulunmuştur. Tüm vebitcoin haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 milyon dolarlık kripto para vurgunu! 8 ilde harekete geçildi
40 milyon dolarlık kripto para vurgunu! 8 ilde harekete geçildi Binlerce vatandaşı mağdur eden Thodex ve Vebitcoin'den sonra bir vurgun haberi daha geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 8 ildeki yasa dışı bahis soruşturmasında 46 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında 40 milyon dolarlık kripto para ele geçirildi. İşte haberin detayları...
20.10.2022 Gündem
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi
Vebitcoin vurgununda 16 kişinin 1316'şar yıl hapsi istendi MUĞLA merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından 329 kişiyi mağdur ettiği ileri sürülen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. 249 sayfalık iddianamede, İlker Baş, 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş ile birlikte diğer sanıklar hakkında, nitelikli dolandırıcılık suçundan 1316'şar yıl hapis cezası istendi. Şirketin faaliyetine son verdiği gün, 488 bin dolarlık kripto paranın farklı cüzdan hesabına havale edildiği belirtildi.
12.07.2022 Yaşam
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi
Binlerce kişi mağdur olmuştu! Vebitcoin iddianamesi kabul edildi Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunun açıklamasından sonra onlarca kişiyi mağdur ettiği iddia edilen şirketin tutuklu CEO'su 'Baron' lakaplı İlker Baş'ın da arasında bulunduğu 16 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
17.06.2022 Gündem
Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü? Kripto vurgunu iddiası!
Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü? Kripto vurgunu iddiası! Türkiye'de kripto para borsasında bu kez Bitexnova gündeme geldi. 15 bin abonesi bulunan Bitexnova'da yatırımcılar paralarını çekemediğini iddia ediyor. 250 milyon TL'den fazla yatırımın bulunduğu Bitexnova hakkında yüzlerce şikayet oluştu. Peki, Bitexnova battı mı, Bitexnova borsası çöktü mü?
27.05.2022 Ekonomi
Kripto para borsalarda yeni iflas dalgası! 15 bin kişiye büyük şok...
Kripto para borsalarda yeni iflas dalgası! 15 bin kişiye büyük şok... Kripto para borsasında Bitexnova şoku. Türkiye’de 15 bin üyesi bulunan ve milyonlarca liralık kripto para ticaretinin döndüğü Bitexnova isimli borsada bir haftadır ticaret durdu. Mağdurlar paralarını çekemediklerini belirtirken, site, geçen hafta ismini değiştirdi. Uzmanlar, merkezi Türkiye’de olmayan ve sermayesine güvenilmeyen hiçbir borsadan işlem yapılmaması konusunda uyarıyor.
27.05.2022 Ekonomi
Vebitcoin mağduruna 'yağma' davası
Vebitcoin mağduruna 'yağma' davası Kripto para piyasasında dolandırıcılıkla gündeme gelen Vebitcoin şirketindeki 16 milyon liralık alacağı için avukatıyla Diyarbakır'dan Muğla'daki şirket merkezine giden ve şirketin CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edilip kovulduğunu öne süren mağdur hakkında, 'hukuki alacağın tahsili amacıyla yağma' iddiasıyla dava açıldı. Mağdur avukatlarından Zelal Erdemci, "Davayla ilgili iddianame beklerken, Vebitcoin CEO'su tarafından müvekkilimize dava açıldığını öğrendik. Mağdurken bir anda sanık oluşumuza şaşırdık" dedi.
17.01.2022 Yaşam
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler... Kripto parada son dakika gelişmesi! Sert hareket kripto varlıkların atası Bitcoin'i yukarı çekti. Psikolojik sınıra dayanandı. Yeni rekor beklentisi yükseldi. Dalgalı seyrine yukarı yönlü olarak son veren kripto para da risk iştahı arttı. Yatırımcının tedirgin bekleyişi Fed kararı ile sona erdi. Kripto para birimleri Fed'in faiz artırımı beklentilerine yönelik olan açıklamalarıyla güçlenmeye başladı. Fed'in 2022 ve 2023 yıllarında toplam 6 adet faiz artırımında bulunacağına dair açıklamalar ve enflasyonun kalıcı olduğuna dair gözlemleri kripto para birimlerinde ılımlı toparlanma yaşattı. Kripto varlıklardaki yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Bitcoin'e yatırım yapmak isteyenler için fırsat dönemi mi?  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’dan bir vurgun daha! Duyan savcılığa koştu: 1 Bitcoin koyuyorsun 8 Bitcoin alıyorsun dediler...
Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’dan bir vurgun daha! Duyan savcılığa koştu: 1 Bitcoin koyuyorsun 8 Bitcoin alıyorsun dediler... Kripto para piyasasında vurgun haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bitrota, Sistemcoin, Thodex, Vebitcoin ve Bitrota’nın ardından bu kez de kripto para borsası Smart Trade Coin’den dolandırıcılık iddiaları yükseldi. Onlarca kişi paralarını çekemedikleri gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağdurların avukatlarından Adem Ay’ın iddiasına göre vurgunun boyutu 2 milyar dolar.
11.12.2021 Ekonomi
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı… Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra bu sefer Kayseri’de Bitrota kripto para vurgunu ortaya çıktı. Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden 1 milyar liraya yakın para toplandı. Ardından sistem önce çöktü, sonra da sahibi izini kaybettirdi. Kripto para borsasının mağdurları arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi olduğu da iddia edildi. Peki, Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? İşte Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
1.12.2021 Gündem
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var...
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var... Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra benzer bir ‘çöküş’ haberi de Kayseri merkezli bir Kripto Para borsasından geldi. ‘Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden para toplandı. Toplanan para 1 milyar liraya yakın. Sistem kısa süre önce çöktü; sahibi izini kaybettirdi. Bir savcının da para yatırdığı iddia edilen kripto para borsasının mağdurlar arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi de var.
1.12.2021 Ekonomi
Binance'de şok eden olay! 4 dakika içinde buhar oldu
Binance'de şok eden olay! 4 dakika içinde buhar oldu Kripto para borsalarına ilişkin yasal düzenleme beklenirken şikâyetler de giderek artıyor. Son olay, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’nin Türkiye biriminde yaşandı. Dış ticaret işi yapan Beşir B.’nin, hesabına yatırdığı 240 bin dolar 4 dakika içinde buharlaştı. Şirketten “Hırsızı bulmak imkânsız” yanıtı geldi. Beşir B., soluğu savcılıkta aldı.
6.09.2021 Ekonomi
Dev banka yasaklıyor! Kripto para borsası...
Dev banka yasaklıyor! Kripto para borsası... İngiliz bankası TSB, 5 milyon müşterisinin kripto borsalara para gönderimini yasaklamayı planlıyor. Yasağa neden olarak ise 849 müşterisinin bir ay içerisinde dolandırılması olarak öne sürüldü. Dolandırıcılık işlemlerinde de Binance dikkatleri üzerine çekti.
21.06.2021 Ekonomi
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme
Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra yürütülen soruşturmada, şirketin CEO'su İlker Baş ve 'hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş'la 4 kişinin tutuklanmasının ardından gözaltına alınan 5 şirket çalışanı polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
6.05.2021 Yaşam
Muğla'da Vebitcoin soruşturması: 5 gözaltı
Muğla'da Vebitcoin soruşturması: 5 gözaltı Muğla'da, kripto para platformu Vebitcoin soruşturmasında şirket çalışanı 5 kişi gözaltına alındı.
5.05.2021 Gündem
Kripto para soruşturmasından Çiftlikbank çıktı! Koyun yetmedi coin’le de dolandırdı...
Kripto para soruşturmasından Çiftlikbank çıktı! Koyun yetmedi coin’le de dolandırdı... Son dakika haberine göre; İlk kapanan kripto para borsası Sistemcoin’e yönelik soruşturmada önemli detaylar ortaya çıktı. Operasyondan birkaç gün önce şirkette hisseler el değiştirdi. Tutuklanan 8 kişi arasında, sahte kimlikle yakalanan Baha İlmen de yer aldı. İlmen, Çitflik Bank benzeri sistemi ilk kuran kişi olarak biliniyor. İlmen hakkında yüzlerce kişi savcılıklara ‘dolandırıldık’ iddiasıyla başvurmuştu.
27.04.2021 Ekonomi
Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı
Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı Muğla'da, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 zanlıya tutuklama kararı çıktı.
26.04.2021 Gündem
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı
'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'sunun dansözle olan görüntüleri ortaya çıktı Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin (41) lüks yaşantısı dikkat çekti. Emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 1,5 milyon lira olduğunu anlatan İlker B.'nin oynattığı dansöze para takarken görüntüsü ortaya çıktı.
26.04.2021 Yaşam
Baron lakaplı Vebitcoin CEO'sunun alem görüntüleri ortaya çıktı
Baron lakaplı Vebitcoin CEO'sunun alem görüntüleri ortaya çıktı Baron lakaplı Vebitcoin CEO'sunun alem görüntüleri ortaya çıktı
26.04.2021 Haber
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Ağır kurallar geliyor
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Ağır kurallar geliyor Bitcoin ile ilgili kritik gelişme. Ağır önlemler geliyor. Türkiye harekete geçti. Kripto para birimleri yayıldıkça, denetlemek için uygulanan düzenlemeler de bir o kadar önemli hale geldi. Özellikle Türkiye'deki Thodex ve vebitcoin skandallarının ardından kripto paralar konusunda yapılacak düzenlemenin hızlanması gündemde. Dünyada kripto para birimlerine çeşitli yasal zorunluluklar getirenler var. Ancak bu alana özel bir yasa hazırlayan ülke yok.
26.04.2021 Ekonomi
VeBitcoin'in patronunun eşi çete lideri çıktı
VeBitcoin'in patronunun eşi çete lideri çıktı Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B., ile 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B.'nin yasa dışı bahis çetesinin 4 kişilik lider kadrosunda oldukları öğrenildi. Çiftin, Muğla 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılandıkları ortaya çıktı.
25.04.2021 Yaşam
Goldexco.in'de işlemler durduruldu! Kripto para piyasasında üçüncü şok
Goldexco.in'de işlemler durduruldu! Kripto para piyasasında üçüncü şok Kripto para borsası iki gündür Thodex ve Vebitcoin skandallarıyla çalkalanıyor. Bu kez de Goldexco.in'de yaşanan gelişmeler kullanıcıları tedirgin etmeye başladı. Borsaya erişim sağlansa da alım satıma kapalı olduğu duyuruldu.
24.04.2021 Ekonomi
Goldexcoin kimin? Goldexcoin nedir, battı mı neden ulaşılamıyor? GoldexCoin açıkladı!
Goldexcoin kimin? Goldexcoin nedir, battı mı neden ulaşılamıyor? GoldexCoin açıkladı! Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Thodex, Vebitcoin ardından GoldexCoin adlı kripto para alım-satım platformuna da ulaşılmıyor. GoldexCoin tarafından yapılan açıklamada, sistemin tekrar açılacağı ve kullanıcıların tüm varlıklarının korunduğu aktarıldı. Goldexcoin kimin? Goldexcoin nedir, battı mı neden ulaşılamıyor?
24.04.2021 Gündem
Vebitcoin battı mı, kapandı mı? Vebitcoin kimin, şirketin sahibi kim, ne zaman kuruldu?
Vebitcoin battı mı, kapandı mı? Vebitcoin kimin, şirketin sahibi kim, ne zaman kuruldu? Vebitcoin battı mı, Vebitcoin kimin sahibi kim, İlker Baş mı? Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurdu. Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurması akıllara Thodex dolandırıcılığını getirdi. Peki, Vebitcoin battı mı, kapandı mı?
24.04.2021 Gündem
Vebitcoin sahibi İlker Baş kimdir, nereli? İlker Baş nerede kaçtı mı, gözaltında mı?
Vebitcoin sahibi İlker Baş kimdir, nereli? İlker Baş nerede kaçtı mı, gözaltında mı? Thodex ska Thodex skandalı sonrası gözler kripto para borsasına çevrilirken, kripto para işlem platformu Vebitcoin faaliyetleri durduruldu. Thodex'in bakıma alındığını açıkladığı geçen 20 Nisan'da gece yarısında Vebitcoin de bakıma alındığı ve bu süreçten bu yana kapalı olduğu ortaya çıktı. MASAK, Vebitcoin hakkında inceleme başlattı ve banka hesaplarına bloke koydu. Türkiye şimdi Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş’ı konuşuyor. Peki, İlker Baş kimdir? İlker Baş kaç yaşında, nereli belli mi? Vebitcoin sahibi İlker Baş kaçtı mı?
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vebitcoin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vebitcoin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.