Hamile Eş

Hamile Eş

Son dakika hamile eş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamile eş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamile eş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamile Eş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamile eş gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 hamile eş haberi bulunmuştur. Tüm hamile eş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde hamile eşini kayalıklardan iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Hakan Aysal'ın davasında İstinaf Mahkemesi, Hakan Aysal'ın akıl hastası olup olmadığının İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Üst Kurulundan alınacak raporla belirlenmesi gerekirken bunun yapılmadığını belirterek, yerel mahkemenin müebbet hapis cezası kararını bozarak, yeniden yargılanmasına karar verdi.
19.06.2022 Yaşam
Sigortadan para alamaz! Merak konusu olmuştu
Sigortadan para alamaz! Merak konusu olmuştu Fethiye'de Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklardan eşi tarafından aşağıya atılarak öldürüldüğü ortaya çıkan 7 aylık hamile Semra Aysal'ın katil zanlısı Hakan Aysal'ın olaydan önce eşine sigorta yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Katil zanlısının sigortadan para alıp alamayacağı ise merak konusu olmuştu. O soru cevabını buldu.
15.02.2021 Gündem
Bingöl'de kot kumlamadan 65'inci ölüm
Bingöl'de kot kumlamadan 65'inci ölüm İstanbul'da kot kumlama atölyesinde çalışırken silikozis hastalığına yakalanan 30 yaşındaki Serdal Dündar, memleketi Bingöl'de hayatını kaybetti. Eşi 8 aylık hamile olan, geride 5 ve yaşlarında iki engelli çocuk bırakan Dündar, Bingöl'de yaşamını yitiren 65'inci kot kumlama işçisi oldu
30.04.2016 Yaşam
Hamile eşe dayak; bebeğini kaybetti
Hamile eşe dayak; bebeğini kaybetti İSTANBUL Beyoğlu’nda 3 ay önce evlendiği Neşe K.’yı feci şekilde döverek 6 haftalık bebeğinin karnında ölmesine neden olduğu iddia edilen Murat K. Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.
5.12.2015 Yaşam
Recep Sert'in eşi isyan etti
Recep Sert'in eşi isyan etti Yüz nakli olan Recep Sert'in eşi Esma Sert, sosyal medya hesabından kendisine yönelik eleştirilere "Para için evlenmiş olsaydım bu hamile halimle her sabah işe gitmezdim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kedi-köpek tüyleri kiste sebep olmaz!
Kedi-köpek tüyleri kiste sebep olmaz! Ülkemizde özellikle yeni bebek sahibi olacak çiftler tüyleri bebeğe ya da anneye zarar verebilir endişesi ile evcil hayvanları evden uzaklaştırabiliyor...
3.07.2014 Magazin
Süpermen olmak lazım bazen!
Süpermen olmak lazım bazen! Eşleri hamile olan baba adayları için hayat şu aralar biraz zorlu geçiyor. Malum, hamilelik eşinizi nazlı bir kadına dönüştürebilir. Sorunsuz bir dokuz ay için babalara ufak bir rehber hazırladık. İşte uymanız gereken 10 kural! Sabırlı bir dokuz ay geçirmeniz dileğiyle, bol şanslar…
25.04.2013 Arşiv
Hırsızlık yapmayınca dövdü!
Hırsızlık yapmayınca dövdü! Sokak ortasında dövmeye başlayınca...
19.02.2013 Yaşam
İbo'yu çıldırtan haberler!
İbo'yu çıldırtan haberler! Hamile eşi hakkındaki haberlere ateş püskürdü
13.02.2013 Magazin
'Hepimiz  Kürdüz , hepimiz  Türküz '
'Hepimiz Kürdüz , hepimiz Türküz ' Şehit halası; 'Buna layık değildi, kimse değil'
29.09.2021 Gündem
Hamile eş ile gece turu...
Hamile eş ile gece turu... Cem Yılmaz önceki akşam müstakbel eşi ile Yeniköy sahilinde yürüyüşe çıktı
8.03.2012 Magazin
Şehit Bünyamin ardında 5 aylık hamile eş bıraktı
Şehit Bünyamin ardında 5 aylık hamile eş bıraktı Terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan kış operasyonları kapsamında, Tunceli’nin Nazimiye ile Bingöl’ün Yayladere İlçesi arasında kalan bölgede dün 15 kişilik bir terörist grupla sıcak temas sağlandı
29.09.2021 Gündem
THY'den eşi ve oğlu için 402 milyar istiyor
THY'den eşi ve oğlu için 402 milyar istiyor 8 aylık kocasını uçak kazasında yitirdikten 4.5 ay sonra doğum yapan genç kadın 22 milyar lira tazminat öneren THY'ye dava açtı
17.10.2004 Yaşam
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Rüyada Kendini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kendini Uzaktan İzlemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kendini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kendini Uzaktan İzlemek Nasıl Yorumlanır? Yaptığı hataları fark etmek üzerinden rüyada kendini görmek yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin kendi içerisinde bir hesaplaşma içerisine gireceğine dair delalet eder. Bu hesaplaşmadan kendi mücadelesi ile doğru şekilde çıkacağına yönelik yorumlar yapılır. Ancak eğer yanlış kararlar verirse ciddi sorunlar ile mücadele etmek zorunda kalabileceğine dair delalet eder. Bu kapsamda yaptığı hataları fark ederek yeniden iyi noktalara geleceğine dair yorumlanır.
13.01.2024 Eğitim
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Yürek yakan fotoğraf! Bebeğine son kez dokundu, 6 kişiye can verdi
Yürek yakan fotoğraf! Bebeğine son kez dokundu, 6 kişiye can verdi İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu. 35 haftalık bebek, operasyonla anne karnından alınırken, genç kadından geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.
11.10.2023 Yaşam
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri Enbiya suresi Kuran-ı Kerim'in 21. Suresidir. Enbiya kelime olarak ‘Peygamber’ demektir. Mekke'de indiğine inanılan Enbiya Suresi, Peygamberlerin çeşitli özelliklerinden ve dini yayma sürecinden bahseder. Peki, Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Enbiya suresi kaç kere okunmalıdır? İşte detaylar...
4.05.2023 Sureler
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Hamile eşini sigorta parası için öldürmüştü! Rapor gerçeği ortaya çıktı
Hamile eşini sigorta parası için öldürmüştü! Rapor gerçeği ortaya çıktı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 2.5 yıl önce kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı, 400 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal'ın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede sanık Aysal hakkında yeni karar verildi. Öte yandan Semra Aysal'ın öldürüldüğü gün yeni detaylar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.02.2023 Gündem
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Hadise'nin boşanacağı iddia edilen kocası Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken paylaşım! Hemen sildi
Hadise'nin boşanacağı iddia edilen kocası Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken paylaşım! Hemen sildi Bir süredir eşi Mehmet Dinçerler ile ayrıldığı iddiasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz gün de hamile olmadığını açıklayan Hadise bir paylaşımla gündemde. Eş Dinçerler önce paylaşıp sonra sildiği video ile gündeme geldi.
13.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hamile Eş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamile eş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.