Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kongre Merkezi

Son dakika Haliç Kongre Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haliç Kongre Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haliç Kongre Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haliç Kongre Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haliç kongre merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 694 haliç kongre merkezi haberi bulunmuştur. Tüm haliç kongre merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı”nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2002'den bu yanan devasa yatırımların karşılığını salgın döneminde fazlasıyla almıştır. Depreme dayanıklı yeniden inşa ettiğimiz sağlık tesislerimiz depremden sonra elimiz ayağımız her şeyimiz oldu. Salgın dönemini başarıyla yönettik. Her büyük şehrimizi 1 şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum,Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye ile Güçlenen Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Buluşması’na katıldı. Programda konuşan Kurum, "5 yıldır onuru çiğnenen güzel İstanbulumuzu 31 Mart'ta İstanbul'un kadınlarıyla birlikte yeniden onurlu günlerine kavuşturacağız. " dedi.
8.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Onların dümenine su taşımayacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Onların dümenine su taşımayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu'nda İstanbul Sanayi Odası ziyaretinde konuştu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yerel seçim takvimi ile ilgili soruya yanıt veren Kurum, "Cumhurbaşkanımızla, teşkilatımızla birlikte istişarelerimizi yaptık. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 14.00'te İstanbul'umuzun ilçe belediye başkan adaylarını Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle İstanbul halkına Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtmış olacağız" dedi.  İmamoğlu'nun Kurum'a yönelik söylemleri ile ilgili basın mensubunun sorusuna yanıtlayan Kurum, "Biz polemikler içerisinde olmayacağız. Yani, Ekrem Bey şöyle dedi, Ekrem Bey böyle yaptı. İşte efendim, siyasi senaryolar veya işte ajanslar üzerinden kurulan senaryolar üzerinden biz konunun içinde olmayacağız. Yani, onların dümenine su taşımayacağız" ifadelerini kullandı. Kurum, "Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip de yabancı büyükelçilerle mi görüşeceğiz? Dış mihraklarla burada bu manada ülkemiz geleceği adına, vatandaşımız adına, onların yaptığı gibi sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz?" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Belgin İba kimdir, kaç yaşında? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba nereli?
Belgin İba kimdir, kaç yaşında? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba nereli? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba oldu. Belgin İba'nın adaylığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıkladı. Peki Belgin İba kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli? Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir, kaç yaşında? Eyüp Eroğlu siyasi kariyeri
AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu kimdir, kaç yaşında? Eyüp Eroğlu siyasi kariyeri Mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde aday tanıtım toplantısında Eyüp Eroğlu'nu Tokat Belediye Başkan adayı olarak ilan etti. Peki Eyüp Eroğlu kimdir?
7.01.2024 Gündem
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem
AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı ne zaman belli oluyor?
AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı ne zaman belli oluyor? AK Parti aday tanıtım toplantısı bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi partiler adaylarını açıklamaya başladı. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde, il, ilçe belediye başkanları, il belediye meclisi üyelerinin yanısıra muhtarlar da seçiliyor. Sandık başına gidecek vatandaşlar, "AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. 7 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacaı Balıkesir Belediye Başkan adayı...
7.01.2024 Gündem
AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak? 31 Mart Yerel seçimleri için geri sayım başladı. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlar sandık başına gidecek. İl, ilçe belediye başkanlarının belli olacağı, muhtarların seçileceği 31 Mart seçimleri önce AK Parti'de adaylarını açıklamaya başladı. 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde saat 14:00'da yapılacak aday tanıtım toplantısında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli olacak? Peki AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu?
7.01.2024 Gündem
AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı kim oldu? AK Parti Kocaeli adayı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı kim oldu? AK Parti Kocaeli adayı ne zaman açıklanacak? 5 yılda bir yapılan Yerel Seçimler 31 Mart 2024 yılında yapılacak. 2024 Mahalli İdare seçimlerinde Belediye başkanı, il belediye meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtarlar belli oluyor. Gözler bugün AK Parti'nin yapacağı belediye başkan adayları tanıtım toplantısında olacak. 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak aday tanıtımı saat 14:00'da başlayacak. Peki AK Parti Kocaeli belediye başkanı kim oldu?
7.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu?
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu? Türkiye'de her 5 yılda bir düzenlenen yerel seçimlere az kaldı. 2024 yılında gerçekleşecek olan il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri için maraton başladı. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?
6.01.2024 Gündem
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhracatı en hızlı artıran üçüncü ülkeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhracatı en hızlı artıran üçüncü ülkeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Küresel ölçekte yaşanan tüm zorluklara ve sorunlara rağmen ihracatımız, yükseliş trendini hâlen devam ettiriyor. Son olarak Ekim ayında yeni bir rekora daha imza attık. Ekim ayı ihracatımız bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,4 oranında artarak, 22,9 milyar dolara çıktı. Böylece en yüksek Ekim ayı ihracat değerine ulaşmanın sevincini yaşadık. Ekim ayı itibarıyla son 12 aylık ihracatımız ise 254,8 milyar doları buldu” dedi.
24.11.2023 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk dünyası gerisindeki yenliğe ve gelişmeye açık muhteşem medeniyet birikimi, güçlü devlet geleneği, sağlam sosyal yapısı, vizyoner sivil toplum kuruluşlarıyla adeta yeni bir uyanış, yeni bir şahlanış içindedir." dedi.
15.09.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm Haliç Kongre Merkezi'nde gazetecilerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum. Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum" dedi.
15.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ‘’Büyük Rumeli Buluşması’’ programında açıklamalarda bulundu. New York'ta bulunan Türkevi'ne saldırı ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkevi'ne saldırdılar. Hani siz demokrattınız. Saldırmak size ne kazandırır. Buradan ABD yetkililerine hadi bakalım süratle teröristi bulmanız gereğini yapmanız lazım demeyecek miyiz? Benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız. Türkevi orada size emanettir. Bu teröristi bulmanız gerekiyor" dedi.
22.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haliç Kongre Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haliç kongre merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.