Halı Saha

Halı Saha

Son dakika halı saha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halı saha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halı saha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halı Saha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halı saha gelişmeleri de dahil olmak üzere 710 halı saha haberi bulunmuştur. Tüm halı saha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı Halı saha maçında kalp krizi geçiren 3 çocuk babası İbrahim Sağırkaya, arkadaşlarıyla birlikte halı sahadeyken fenalaşıp zemine düştü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağırkaya’nın fenalaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.03.2024 Gündem
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı Halı saha maçında kalp krizi geçiren 3 çocuk babası İbrahim Sağırkaya, arkadaşlarıyla birlikte halı sahadeyken fenalaşıp zemine düştü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağırkaya’nın fenalaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.03.2024 Gündem
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü
Halı saha maçında kalp krizi geçiren öğretmen öldü Bingöl'ün Genç ilçesinde, halı saha maçında kalp krizi geçiren İngilizce öğretmeni Mehmet Selçuk Tulgar (34), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
30.12.2023 Gündem
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı!
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı! Samsun'da 30 bin lira borçlu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) tabancayla başından vurarak öldürüp, cesedini ahşap sandığa koyarak boş araziye bırakan Onur Can Kaya (30) hakkında ‘Nitelikli kasten öldürme’, ‘Nitelikli hırsızlık ve yağma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay
Kardeşine faul yapan arkadaşını öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası! Hayrete düşüren olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde halı saha maçında kardeşine faul yaptığı gerekçesiyle tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldüren şahsa 18 yıl hapis cezası verildi.
28.09.2023 Yaşam
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.
28.09.2023 Gündem
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan Safa Yasin Ö.(19) hakkında "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
28.09.2023 Gündem
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı İzmir'de Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
28.09.2023 Gündem
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Kayseri’de, halı saha maçında kardeşi Fahri Çetin'e (24), 'faul' yaptığı iddiasıyla tartıştığı Eren Kuşçu'yu (18) av tüfeği ile vurarak öldüren ağabey Osman Çetin (25), 'Haksız tahrik' indirimi ile 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi Fahri Çetin'in ise beraatine hükmedildi.
28.09.2023 Gündem
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı konteyner bağışının imza töreninde açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Fenerbahçe
İşverenler dikkat: Halı saha sakatlığı da iş kazası sayılabilir
İşverenler dikkat: Halı saha sakatlığı da iş kazası sayılabilir Kayseri Baro Avukatı Emir Akpınar, iş kazaları ile ilgili verdiği bilgilerde, çalışanların iş yerini temsilen görevli olduğu spor müsabakalarında yaşadıkları sakatlıkların da iş kazası sayılabileceğini söyleyerek, “İşçinin şirketini temsilen görevli olduğu yerlerde yaşadığı kazalar da iş kazası sayılabilir” dedi.
22.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda depremzedelere barınma hizmetinin sağlanması için Hatay'ın İskenderun ilçesinde kıyıya yanaşan 1500 yatak kapasiteli 'Süheyla Sultan' gemisinde 250 kişilik derslik, halı saha, 2 oyun parkı, kreş ve anaokulu bulunuyor. Gemide inceleme yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bunlar daha önce Türkiye'de veya dünyanın muhtelif yerlerinde benzer bir afet yaşandığında ne tür bir barınma ihtiyacı olur diye çözüm üretmişler. Bugün de o çözümlerden bir tanesini buraya getirmiş olduk" dedi.
10.03.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal iş kazası kararı
Yargıtay'dan emsal iş kazası kararı Patronun talimatıyla şirket çalışanlarının katılımıyla kurulan futbol takımının halı saha maçında bir işçi sakatlandı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, iş yerinde çalışan işçiler arasından işverenin talimatı üzerine kurulan gönüllü futbol takımının dışarıda başka takımla oynadığı halı saha maçında işçinin sakatlanmasının iş kazası olduğuna hükmetti.
1.01.2023 Çalışma Hayatı
'Sanki halı saha maçına gelmiş saygısız!' Canlı yayında Galatasaray'ın yıldızına olay yaratan ifadeler
'Sanki halı saha maçına gelmiş saygısız!' Canlı yayında Galatasaray'ın yıldızına olay yaratan ifadeler Gomis'in attığı 2 golle İstanbulspor'u 2-1'le geçen ve Süper Lig'in 15.haftasında liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da bazı oyuncuların performansları resmen topa tutuldu. Torreira'nın cezalı duruma düşmesi Sarı Kırmızılı taraftarları çıldırtırken, futbol yorumcularından Uğur Karakullukçu'nun 35 yaşındaki yıldız orta saha hakkında sarf ettiği sözler camiada deprem etkisi yarattı.
26.12.2022 Galatasaray
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
Büyükçekmece’de yanan halı saha deposundan ceset çıktı
Büyükçekmece’de yanan halı saha deposundan ceset çıktı İstanbul Büyükçekmece’de yangın çıkan halı saha deposunda bir erkek cesedi bulundu. Ceset incelenmek üzere morga kaldırıldı.
10.08.2022 Yaşam
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü...
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü... Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Ekonomi
Düğünde halı saha hüsranı yaşayan çifte, tüketici mahkemesinden 30 bin TL tazminat kararı
Düğünde halı saha hüsranı yaşayan çifte, tüketici mahkemesinden 30 bin TL tazminat kararı Antalya’da düğünlerinin açık havada yapılması için organizasyon şirketiyle anlaşan çift, yağmur yağınca hayallerini 2,5 saat gecikmeli olarak halı sahada gerçekleştirebildi. Yaşadıkları halı saha hüsranın ardından mahkeme yolunu tutan çift, 30 bin TL tazminat kazandı. Mağdur Berrin Pamukçu, "Düğünümüz ciddi anlamda korkunçtu. Bizim gibi mağdur olanlar hakkını arasın, bizim davamız bir emsal olsun” dedi.
28.05.2022 Galeri
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku Antalya’da düğünlerinin açık havada yapılması için organizasyon şirketiyle anlaşan çift, yağmur yağınca hayallerini 2,5 saat gecikmeli olarak halı sahada gerçekleştirebildi. Yaşadıkları halı saha hüsranın ardından mahkeme yolunu tutan çift, 30 bin TL tazminat kazandı. Mağdur Berrin Pamukçu, "Düğünümüz ciddi anlamda korkunçtu. Bizim gibi mağdur olanlar hakkını arasın, bizim davamız bir emsal olsun” dedi.
28.05.2022 Haber
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku! 30 bin TL tazminat kararı: ‘Korkunçtu’
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku! 30 bin TL tazminat kararı: ‘Korkunçtu’ Antalya’da düğünlerinin açık havada yapılması için organizasyon şirketiyle anlaşan çift, yağmur yağınca hayallerini 2,5 saat gecikmeli olarak halı sahada gerçekleştirebildi. Yaşadıkları halı saha hüsranın ardından mahkeme yolunu tutan çift, 30 bin TL tazminat kazandı. Mağdur Berrin Pamukçu, "Düğünümüz ciddi anlamda korkunçtu. Bizim gibi mağdur olanlar hakkını arasın, bizim davamız bir emsal olsun” dedi.
28.05.2022 Yaşam
Halı sahada kalp krizi geçiren öğretmen kurtarılamadı
Halı sahada kalp krizi geçiren öğretmen kurtarılamadı Ordu’nun Akkuş ilçesinde ortaokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Raif Öztürk (36), arkadaşlarıyla gittiği halı sahada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Öztürk, kurtarılamadı.
21.05.2022 Yaşam
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halı Saha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halı saha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.