Dilovası

Dilovası

Son dakika dilovası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilovası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilovası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilovası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilovası gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 dilovası haberi bulunmuştur. Tüm dilovası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Nadir Mengübeti (24), ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesi Aydın Kocabay'ı (52) tabancayla ateş açarak öldürdü. Kaçan Nadir Mengübeti, polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişkin "Türk mimar ve mühendislerimizin imzası bulunan bu dev yatırımlar, bir yandan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, diğer yandan ülkemize önemli katma değer sağlıyor. Yapılan bu devasa yatırımları dünya adeta gıpta ile izliyor" dedi.
19.11.2023 Gündem
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı
Kocaeli'de 5 araç birbirine girdi, 2'si alev aldı: 4 yaralı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Alev alan araçlardan 2'si, kullanılamaz hale geldi.
1.10.2023 Yaşam
Efectis Era ne firması? Efectis Era patronu İlker İbik kimdir, kaç yaşında, nereli?
Efectis Era ne firması? Efectis Era patronu İlker İbik kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocaeli Dilovası'nda faaliyet gösteren Efectis Era Avrasya, tüm çalışanlarına 30 bin TL yaz tatili destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından “Efectis Era” firması hakkında yapılan aramalar arttı.
22.07.2023 Ekonomi
Düğün evi kana bulanmıştı, damat ilk kez konuştu! "Konuşmaya gelecekler sandım"
Düğün evi kana bulanmıştı, damat ilk kez konuştu! "Konuşmaya gelecekler sandım" Fotoğrafçı düğünü kana buladı. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir salonda, fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavga en mutlu günü kana buladı. Fotoğrafçılık yapan şahsın açtığı ateşte iki kişi hayatını kaybetti. Damadın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olay sonrası damat ilk kez konuştu. İşte şok eden olayda detaylar...
18.07.2023 Yaşam
Düğün fotoğrafçısı ortalığı kan gölüne çevirdi! Ölü ve yaralılar var
Düğün fotoğrafçısı ortalığı kan gölüne çevirdi! Ölü ve yaralılar var Fotoğrafçı düğünü kana buladı.Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir salonda, fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavga en mutlu günü kana buladı. Fotoğrafçılık yapan şahsın açtığı ateşte iki kişi hayatını kaybetti. Damadın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. İşte şok eden olayda detaylar...
17.07.2023 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
Bakan Kacır, fabrika işçileri ile bayramlaştı
Bakan Kacır, fabrika işçileri ile bayramlaştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bayramda üretimlerini sürdüren fabrikaları ziyaret edip, işçilerle bayramlaştı. 
28.06.2023 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Kurum, İzmit Körfezi Dip Çamur Temizleme Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Kurum, "Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız" dedi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez, “İyiyim, teşekkür ederim. Bir şey yoktu elimde. Kendi kendimle vakit geçirmeye çalıştım” dedi. Ölmez’in durumuna ilişkin konuşan doktorlar ise genç kızın enkaz altından nasıl kurtulduğunu açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu?
Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu?  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem sonrası binlerce bina yıkıldı. Hatay'da da çok sayıda bina yıkılmasına rağmen Hatay'ın Erzin ilçesinde yıkılan bir tek binanın olmadığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından gözler 4 yıldır görevde olan Ökkeş Elmasoğlu ile bir önceki dönem belediye başkanı Kasım Şimşek’e çevrildi. Peki, Kasım Şimşek kimdir? Eski Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek hangi partidendi, kaç yıl görevde kaldı, yaşıyor mu? 
11.02.2023 Gündem
Kocaeli'de feci olay! Kimyasal madde üretilen iş yerinde 2 ortak hayatını kaybetti
Kocaeli'de feci olay! Kimyasal madde üretilen iş yerinde 2 ortak hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kimyasal madde üretilen iş yerinde yaşanan sızıntı nedeniyle iş yeri sahipleri Murat Duran ve Yücel Keleş hayatını kaybetti.
31.01.2023 Gündem
Dilovası TOKİ kura sonuçları! Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Dilovası TOKİ kura sonuçları! Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura çekimi heyecanı bugün de devam ediyor. Tarihin en büyük sosyal konut projesine başvuru yapanlar için bugün kura sırası Kocaeli Dilovası ve Kandıra’da. 21 Ocak Cumartesi günü Dilovası ve Kandıra ilçesi Orhan Mahallesi kapsamında kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek. Dilovası için 1150 konut için kuralar çekiliyor. Peki, Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Dilovası TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilenler…
21.01.2023 Ekonomi
Husumetlisi ile tartıştı; arbedede kendi silahıyla vurulup öldü
Husumetlisi ile tartıştı; arbedede kendi silahıyla vurulup öldü Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde husumetlisi ile tartışan Tahsin Yıldız, çıkan arbedede kendisine ait silahla vurularak hayatını kaybetti.
16.10.2022 Yaşam
Kocaeli'de fabrikanın hurda deposunda yangın
Kocaeli'de fabrikanın hurda deposunda yangın Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir demir çelik fabrikasının hurda deposunda yangın çıktı. Gökyüzünü dumanlar kaplarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
19.09.2022 Yaşam
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Artık Kocaeli’nin, Dilovası’nın havasını kirletmeyecek
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Artık Kocaeli’nin, Dilovası’nın havasını kirletmeyecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kocaeli Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Kocaeli’de toplam yatırım bedeli 8 milyar 550 milyon lira olan 245 eserin açılışlarını yaparak Kocaeli’deki vatandaşlara kazandıracaklarını ifade eden Bakan Kurum, yıl sonu itibariyle Cedit Mahallesi’ne 800 tane konut kazandırılacağını, Körfezdeki dip çamuru temizliğinin bu yıl içerisinde başlatılacağını ve Kömürcüler OSB’nin kapatılarak Dilovası’nın havasını kirletmeyeceğini müjdeledi.
6.08.2022 Gündem
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Bir ilçenin yıllar süren çilesi sona erdi
Bir ilçenin yıllar süren çilesi sona erdi Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde uzun yıllardır vatandaşın mağdur olmasına sebep olan ve 1 yıl önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’nde kömür depolanması yasaklandı.
9.07.2022 Yaşam
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
Kocaeli’de ilaç fabrikasında yangın!
Kocaeli’de ilaç fabrikasında yangın! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir ilaç fabrikasında yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Çalışanlar fabrikayı boşaltırken, haber verilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikadan dumanlar gökyüzüne yükselirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
20.06.2022 Yaşam
Dalaşan köpekleri ayırırken, 'Escobar'ı demir sopayla vurarak öldürdü
Dalaşan köpekleri ayırırken, 'Escobar'ı demir sopayla vurarak öldürdü Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, iki fabrikanın köpekleri dalaşırken, ayırmaya çalışan firma çalışanı da demir çubukla vurup, tekmeler atarak Danua cinsi 'Escobar' isimli köpeği öldürdü. Köpeklerin sahipleri, birbirlerinden şikayetçi oldu.
17.06.2022 Yaşam
TIR parkında akaryakıt kaçakçılığı operasyonu
TIR parkında akaryakıt kaçakçılığı operasyonu İstanbul'da akaryakıt kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken 108 bin litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi.
27.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dilovası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilovası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.