Hakan Bayrakçı

Hakan Bayrakçı

Son dakika Hakan Bayrakçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Bayrakçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Bayrakçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Bayrakçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan bayrakçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 hakan bayrakçı haberi bulunmuştur. Tüm hakan bayrakçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Son anketlerde çarpıcı sonuç! İşte il il ilçe ilçe son durum...
Son anketlerde çarpıcı sonuç! İşte il il ilçe ilçe son durum... Son seçim anketlerinde çarpıcı sonuç ortaya çıktı. SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin son anketin sonuçlarını paylaştı.
14.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bayrakçı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçimde baş baş gittiğine vurgu yaparak "Yüzde 41 yüzde 41" dedi.
13.02.2024 Gündem
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi 2. tur seçimlerde en çok merak edilenlerden biri de ilk turda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan, ikinci turda ise Cumhur İttifakı’na destek veren Sinan Oğan’a verilen oyların hangi adaya yöneleceği oldu.
29.05.2023 Gündem
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı Batı medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı topyekun bir savaş ilan ederken, bugün İsrail ve Yunan gazetelerinde skandal analizler var. Bir Alman gazetesi ise, son yayımlanan ankete göre Erdoğan'ın zafere uzanacağını yazdı.
6.05.2023 Dünya
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı
Son oy oranları ortaya çıktı! İşte Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkı 14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor. Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, seçimlere 10 gün kala son anket sonuçlarını paylaştı. İşte oy oranlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
4.05.2023 Gündem
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara gündemine bomba gibi düşen açıklamalarını uzman isimler değerlendirdi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, dün akşam gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısındaki gergin anları anlattı ve bugünkü açıklamalarının ardından Meral Akşener'in kendi adaylığının gündeme gelebileceğini söyledi.
3.03.2023 Gündem
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz'
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını hukukçu ve gazeteciler CNN Türk canlı yayınında değerlendirdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Sayın Cumhurbaşkanının da geçmişte siyasi yasaklara maruz kalmış biri olarak bu kararı eleştireceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Hukukçu Selami Kuran, “Çok erken yorumlar yapılıyor. Yargı sürecini beklemek lazım” diye konuştu. Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı ise kararı “Bunun siyasete yansımasını da göreceğiz” şeklinde değerlendirdi.
15.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci'den CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalar! Dev projenin detaylarını anlattı
Bakan Kirişci'den CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalar! Dev projenin detaylarını anlattı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, CNN TÜRK ekranlarında canlı yayında gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Bakan Kirişci, Yusufeli Barajı'nın senelik 375 milyon dolarlık getirisi olduğunu belirterek, "Yusufeli anlatılmaz, yaşanır. Suya ihtiyacımız olduğunda suyumuz burada. Devasa bir üretim var. Bu baraj kendini 2.5 yılda amorti edecek" ifadelerini kullandı. "Tarım milli güvenlik meselesidir" diyen Bakan Kirişci, gıda fiyatlarındaki artışın çözümü için geliştirilen 'Kent Tarımı' projesinin detaylarını açıklayarak, "Amaç yerinde üretim, yerinde tüketim. 'Suyu düştüğü yerde tutacağız' diyoruz ya, insanları da doğduğu yerde tutmamız lazım" dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Oy oranları belli oldu, son seçim anketinde ilginç sonuç! Fark açıldı: Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener...
Oy oranları belli oldu, son seçim anketinde ilginç sonuç! Fark açıldı: Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener... Son dönemde cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yapılan anketler öne çıkıyor. Son seçim anketi Hakan Bayrakçı'nın başkanı olduğu Sonar'dan geldi. Geçtiğimiz haftalarda 2840 kişi ile, yüz yüze görüşme yöntemiyle araştırma yapıldı. Ankete katılanlara ‘Yapılacak ilk seçimde kimi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorsunuz?’ sorusu soruldu. Çıkan sonuçlar ise dikkat çekti.
18.05.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kılıçdaroğlu açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu gerçek milliyetçi, gerçek vatanseverin kendileri olduğunu söylemiş. Madem gerçek milliyetçi olduğunu söylüyor, o halde gereğini ve gerçeğin sorumluluğunu da bir an önce yapmak zorundadır. FETÖ ve PKK'yla bütün bağlarını keserek işe başlamalıdır. Bu da yetmez, HDP'yle ittifakı bitirdiğini, zilletin batağından derhal çıkacağını duyurmalıdır. Kılıçdaroğlu bunları yaparsa, gelip partimize dahi üye olabilir" dedi.
31.03.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e çok sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e çok sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Pensilvanya’nın desteği kime yönelmiştir? FETÖ’cüler kime destek vermiştir? Sanıyorum bu sorunun cevabı araştırıldığında İP’in oy tabanının mahiyeti, bu kumandalı partinin kimlerin taşeronluğunu yaptığı, ezcümle FETÖ’nün siyasi ayağı deşifre edilmiş olacaktır." dedi.
10.03.2021 Siyaset
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi?
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi? Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'de 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü “Silahlanan selefi dernekler” iddiası ile ilgili savcılığa verdiği bilgilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
25.11.2020 Gündem
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile SONAR Başkanı Bayrakçı birbirine girdi!
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile SONAR Başkanı Bayrakçı birbirine girdi! CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı’nın canlı yayındaki sözleri üzerine ağır ifadeler kullandı. İki isim sosyal medya üzerinden birbirine girdi.
12.10.2020 Gündem
Son anket sonuçları yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan...
Son anket sonuçları yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan... Son anket sonuçları yayımlandı. Vatandaşlar "Bu pazar günü bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, isim olarak düşündüğünüzde Cumhurbaşkanı olarak kime oy verirsiniz?" sorusuna yüzde 41.5 oranında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını verdi.
11.08.2020 Siyaset
Hakan Bayrakçı: Uçakta sigara yaktım, gözaltına alındım
Hakan Bayrakçı: Uçakta sigara yaktım, gözaltına alındım Araştırmacı Hakan Bayrakçı, İstanbul-Dalaman uçağında tuvalette sigara yaktığı gerekçesiyle gözaltına alındığını yazdı.
13.06.2018 Gündem
Hakan Bayrakçı gözaltına alındı
Hakan Bayrakçı gözaltına alındı Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'nın Ankara'da gözaltına alındığı öğrenildi.
20.03.2018 Gündem
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP'nin adayını belirlediğini açıkladı.
19.10.2017 Siyaset
SONAR Başkanı Bayrakçı: CHP'nin oyu 11 günde yüzde 9'a düşer
SONAR Başkanı Bayrakçı: CHP'nin oyu 11 günde yüzde 9'a düşer SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, SİHA tartışmasıyla ilgili CHP'yi uyarıp, "Partinin oy oranı 11 gün içinde yüzde 9'a düşer" dedi.
14.09.2017 Siyaset
Sonar: Bahçeli gitmezse MHP baraj altı
Sonar: Bahçeli gitmezse MHP baraj altı MHP'deki olağanüstü kurultay tartışmaları farklı bir boyut kazandı...
29.09.2021 Gündem
Anket şirketleri: Seçmen yanılttı!
Anket şirketleri: Seçmen yanılttı! 1 Kasım’ın kaybedeni sandığa çakılan siyasi partiler kadar araştırma şirketleri oldu...
29.09.2021 Gündem
Sonar'dan seçim tahmini!
Sonar'dan seçim tahmini! Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı CNNTürk canlı yayınında erken seçimi yorumladı Bayrakçı'ya göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 38 görünüyor.
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçiden itiraf gibi açıklama
Ünlü anketçiden itiraf gibi açıklama SONAR'ın 24 Temmuz- 4 Ağustos arasında yaptığı araştırmaya göre, AKP'nin oy oranı yüzde 40,8'den yüzde 42'ye yükselmiş; HDP'nin oy oranı ise 13,12'den 10,3'e düşmüştü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Bayrakçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan bayrakçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.