Hakan Baş

Hakan Baş

Son dakika hakan baş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan baş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan baş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Baş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan baş gelişmeleri de dahil olmak üzere 893 hakan baş haberi bulunmuştur. Tüm hakan baş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim Estetik haberleriyle sık sık magazin gündemine düşen oyuncu Bensu Soral, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu oldu. Sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
3.12.2022 Magazin
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası kameralara yansıdı. Soral, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Magazin
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili açıklama geldi! "Basiretimiz bağlandı!"
Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili açıklama geldi! "Basiretimiz bağlandı!" Evliliklerinde sıkıntılı günleri geride bırakan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti geçtiğimiz günlerde Göcek'te tekne tatili yapıp aşk tazelemişlerdi. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Bensu Soral samimi açıklamalarda bulundu.
23.06.2022 Magazin
Kara bulutlar dağıldı! Ünlü çift, tatilde öpmelere doyamadı
Kara bulutlar dağıldı! Ünlü çift, tatilde öpmelere doyamadı Geçtiğimiz eylül ayında ikilinin evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı Bensu Soral ve Hakan Baş çifti zor günleri geride bıraktı. Evliliklerine bir şans daha veren Bensu Soral ve Hakan Baş’ın tatil romantizmi objektife böyle yansıdı.
10.06.2022 Magazin
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin'
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin' Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Magazin
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu. Meslektaşı İsmail Demirci ile evli olan ablası Hande Soral'ın hamileliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Bu süreçte proje yapmak istemiyorum. Teyzelik yapacağım" dedi.
27.05.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari"
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari" Mohammed Alsaloussi ile evliliğin eşiğinden dönen ve soluğu Türkiye'de alan Şeyma Subaşı'nın adı şimdi de Hakan Sabancı ile anılıyor. Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancı, Dila Tarkan'ın düğünü dönüşü Şeyma Subaşı ile Bebek'te yakalandı. İkilinin fotoğrafını görenler bomba yorumlar yaptı. Hakan Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın ve eski sevgili Meedo yorumların başrolü oldu.
29.03.2022 Magazin
Evliliklerinde kriz çıkan Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması!
Evliliklerinde kriz çıkan Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması! Evliliklerindeki problemler nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen Hakan Baş ile Bensu Soral, krizi atlattı.
16.03.2022 Magazin
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş, barışma tatiline çıkmıştı. Evliliklerine bir şans daha veren ünlü çift önceki akşam, Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Bensu Soral-Hakan Baş çifti neşeli halleriyle dikkat çekti.
20.02.2022 Magazin
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım!
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım! Aralarındaki krizi çözerek Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, Etiler'de görüntülendi. Eşi ve kardeşleriyle gittiği Cannes tatili hakkında konuşan güzel oyuncu, teyzelik heyecanı yaşadığını söyledi. Soral, muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.
10.02.2022 Magazin
Bensu Soral eşi Hakan Baş ile yeni pozunu paylaştı: Büyülü saat!
Bensu Soral eşi Hakan Baş ile yeni pozunu paylaştı: Büyülü saat! Aralarındaki krizi çözerek ilişkilerine yeni bir şans veren Bensu Soral-Hakan Baş çiftinden yeni fotoğraf geldi. Fransa'nın Cannes şehrinde gün batımında kamera karşısına geçen ikiliden ünlü oyuncu, o kareleri, "Büyülü saat!" notuyla paylaştı.
5.02.2022 Magazin
Bensu Soral ile Hakan Baş barıştı! Yeni yıla böyle girdiler
Bensu Soral ile Hakan Baş barıştı! Yeni yıla böyle girdiler 2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyordu. Aralarındaki buzları eriten ünlü çift, yeni yıla Paris'te girdi.
1.01.2022 Magazin
Bensu Soral sorulardan kaçarken kıta değiştirdi
Bensu Soral sorulardan kaçarken kıta değiştirdi 2018 yılında nikâh masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş’la evliliğinde sorunlar yaşayan oyuncu Bensu Soral, önceki gün Bebek trafiğinde görüntülendi.
10.11.2021 Magazin
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia!
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia! 2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş bir süredir boşanma haberleriyle gündemde.
22.10.2021 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a olay gönderme!
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a olay gönderme! Son dönemde evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Bensu Soral, tablolu pozuna dikkat çeken bir mesaj yazdı. Ünlü oyuncunun bu hamlesi, "eşi Hakan Baş'a gönderme yapıyor" yorumuna neden oldu.
12.10.2021 Magazin
Bensu Soral'ın bikinili paylaşımı tepki çekti!
Bensu Soral'ın bikinili paylaşımı tepki çekti! Hakan Baş ile dünyaevine giren Bensu Soral’ın bir süredir evliliğiyle ilgili sorunlar vardı. 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile görkemli bir düğünle evlenen Bensu Soral, şimdilerde kafa dağıtmak için tatile çıktı. Oyuncunun tatilden bikinili paylaşım yapması, takipçilerinin tepkisini çekti.
28.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Baş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan baş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.