Gazete Vatan Logo
Magazin Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim

Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim

Estetik haberleriyle sık sık magazin gündemine düşen oyuncu Bensu Soral, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu oldu. Sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim

Ünlü oyuncu Bensu Soral yeni projelerini,estetik iddialarını ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. 

Aynı sektörde olduğunuz için ablanızla bir kıskançlık oldu mu? sorusuna  "Hande Soral ile aramıza hiç kıskançlık girmedi" yanıtını verdi.

30'lu yaşlarda kendisinde nelerin değiştiğinden bahseden 31 yaşındaki oyuncu, "İnsanların benimle ilgili olan önemsiz fikirlerini daha az önemsemeye başladım. Mental anlamda daha sağlıklı bir dönemdeyim. Kendimden eminim. Duyduğum herhangi bir konudaki negatif yorumu kaale almıyorum."

"HAYATIMIN GÜZEL BİR DÖNEMİNDEYİM"

Sosyal medyada yapılan acımasız yorumlarla ilgili de "Daha önce beni yaralıyordu. Kimse tarafından böyle eleştirilere maruz kalmamıştım. Okuduğum her şeyi ciddiye alıyordum. 8-9 yıl önce. Şu dönemimde yine ciddiye alıyorum ama o geçiyor. Asla bana zarar vermiyor. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Hayatımın güzel bir dönemindeyim. Sadece kendimle ilgileniyorum"

Bensu Soral kendisiyle ilgili çıkan estetik haberlerine de son noktayı koydu.

"BİŞEKTOMİ YAPTIRMAK İSTEDİM"

Haberin Devamı

Soral, 

'O çok komik bir haberdi. Biz bir konsept çekim yapmıştık ve fazla makyaj yapıp onu paylaştık. Ben de o fotoğrafı o haberler çıkınca sildim fotoğrafı. Videoya bakınca gerçekten estetik yaptırmış gibi duruyordu. Ben aynı benim. Bilenler biliyor yaptırmadığımı. Dizi çekimi ortasında estetik yaptırmayı düşünmüyorum. İhtiyacım olmadığı sürece yaptırmam. İsterse insanlar beni estetikli ya da estetiksiz sansın. Ama öyle bir estetik yok. Ben daha küçükken yanaklı bir kızdım. Yuvarlak bir yüz hattım vardı. Bişektomi yaptırmak istedim yaşımdan dolayı yaptırmama izin vermediler. Yaş büyüdükçe oturdu. Düşündüm ama ihtiyacım olmadı. Zamana bırakınca yüz hatları oturuyor.

İnegöl'de doğup büyüyen Bensu Soral, 'Annem ve babam hala çok aşık. Sevgi dolu bir ailede büyüdüğüm için çok şanslı hissediyorum. Annem her zaman ablamız gibiydi. Yaş ilerledikçe kardeşlerimle daha güzel anlaştık' dedi.

31 yaşındaki oyuncu özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan boşanma haberleriyle ilgili de konuştu.  

Hakan hep hayatımda varmış gibi. Onsuzluk bana garip geliyor. Farklı bir insan olduğu için ona olan sevgim ve aşkım daha da artıyor. Aşk şekil değiştiriyor. Hakan çok iyi kalpli, merhametli biri. 7 yılda çok şeye şahit oldum. Kendisini hiçbir zaman bozmayan, başkası üzülmesin diye kendinden veren bir insan. Çok iyi biri. Bu beni ona bağlayan bir durum. Ben onun gibi bir insan tanımadım. Her ilişkide iniş çıkışlar oluyor. Bu duyuldu. Aramızda yaşanan sorunlar birçok ailede sorun bile olmazdı. Bu iş çok saçma bir yere geldi. Ben de hakkımda yapılan haberlere cevap vermiyorum. Yapılan haberlerin çoğu yanlış. Belirli bir noktada açıklama yapmak gerekti. İyi ki yaşadık bu durumu ben Hakan'ın değerini daha çok anladım.'

"HİÇ ROMANTİK DEĞİLİM"

Hakan Baş ile 4 yıllık evliliğini sürdüren Bensu Soral romantiklikle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Soral, 'Doğum günleri ve sürprizleri sevmem. Hakan daha romantik. Ben daha düz bir insanım. Öyle çok duygusal değilim. Duygusal olduğum konular hayvanlar. Romantizm duygusallığı ben de hiç yok.' dedi.

En zor yanlarından biri nedir? sorusuna ise "Çok inatçıyım. Geri vitesim yoktur. Haklıymışsın diyemiyorum bu benim en zor yanlarımdan biri. Arkadaşlık ilişkilerimde çok netim. Anında siler unuturum. Bütün dostlukları bir hatada çöpe atarım. Çok yakınımda olan insanlar benden çekiniyorlar." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Bir tane isimli fake hesabı olduğunu söyleyen Soral, storyleri izlemek için o hesabının durduğunu da belirtti. 

Geçtiğimiz sene Hande Soral'ın Ali'yi doğurmasıyla teyze olan Bensu Soral çocukla ilgili soruya ise 'Çocuk sahibi olmak istiyorum ama zamanı gelince.' yanıtını verdi.

 TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ