Bensu Soral Eşi

Bensu Soral Eşi

Son dakika Bensu Soral eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bensu Soral eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bensu Soral eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bensu Soral Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bensu soral eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 bensu soral eşi haberi bulunmuştur. Tüm bensu soral eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş, barışma tatiline çıkmıştı. Evliliklerine bir şans daha veren ünlü çift önceki akşam, Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Bensu Soral-Hakan Baş çifti neşeli halleriyle dikkat çekti.
20.02.2022 Magazin
Bensu Soral eşi Hakan Baş ile yeni pozunu paylaştı: Büyülü saat!
Bensu Soral eşi Hakan Baş ile yeni pozunu paylaştı: Büyülü saat! Aralarındaki krizi çözerek ilişkilerine yeni bir şans veren Bensu Soral-Hakan Baş çiftinden yeni fotoğraf geldi. Fransa'nın Cannes şehrinde gün batımında kamera karşısına geçen ikiliden ünlü oyuncu, o kareleri, "Büyülü saat!" notuyla paylaştı.
5.02.2022 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a olay gönderme!
Bensu Soral'dan Hakan Baş'a olay gönderme! Son dönemde evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Bensu Soral, tablolu pozuna dikkat çeken bir mesaj yazdı. Ünlü oyuncunun bu hamlesi, "eşi Hakan Baş'a gönderme yapıyor" yorumuna neden oldu.
12.10.2021 Magazin
Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde ‘çocuk’ krizi
Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde ‘çocuk’ krizi Son olarak Cam Tavanlar dizisinde rol alan güzel oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile evleri ayırma kararı aldığı öğrenildi.
20.08.2021 Magazin
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? Bensu Soral Survivor'da!
Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? Bensu Soral Survivor'da! Survivor 2020 bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Anlat Bakalım oyununda yarışmacılara ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Berkan'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Bensu Soral oldu. Peki, Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli? İşte Bensu Soral hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Güzel oyuncu eşinin portresini yapacak
Güzel oyuncu eşinin portresini yapacak Bensu Soral 3.5 ay önce resim yapmaya başlamıştı. Bu süreçte evindeki 4 duvarı boyayıp, ‘aşk ve sevgi’ temalı 6 tablo bitirdi.
12.06.2020 Magazin
Güzel oyuncu Bensu Soral ticarete atıldı
Güzel oyuncu Bensu Soral ticarete atıldı Oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş'ın izinden gitti. Ticarete atılmaya karar veren Soral, şu anda 2 milyon kadın tarafından kullanılan 'Pepapp' isimli bir uygulamaya yatırım yaptı.
19.04.2020 Magazin
Ünlü çiftten romantik kutlama
Ünlü çiftten romantik kutlama Bensu Soral ve Hakan Baş, geçtiğimiz sene evlenmişlerdi.
30.09.2019 Magazin
Bensu Soral'ın şapkalı önlemi işe yaramadı
Bensu Soral'ın şapkalı önlemi işe yaramadı Gazetecilere bikinili görüntü vermek istemeyen Bensu Soral'ın tanınmamak için aldığı şapkalı önlemi işe yaramadı.
14.08.2019 Magazin
Bensu Soral sosyal medyayı salladı
Bensu Soral sosyal medyayı salladı Bensu Soral, tatilde küvetin içinde çektirdiği bikinili fotoğrafını Instagram hesabından paylaşınca, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.
12.08.2019 Magazin
Bebek istiyoruz
Bebek istiyoruz Bensu Soral, eşi Hakan Baş’la Etiler’de görüntülendi.
10.03.2019 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası kameralara yansıdı. Soral, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu. Meslektaşı İsmail Demirci ile evli olan ablası Hande Soral'ın hamileliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Bu süreçte proje yapmak istemiyorum. Teyzelik yapacağım" dedi.
27.05.2022 Magazin
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım!
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım! Aralarındaki krizi çözerek Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, Etiler'de görüntülendi. Eşi ve kardeşleriyle gittiği Cannes tatili hakkında konuşan güzel oyuncu, teyzelik heyecanı yaşadığını söyledi. Soral, muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.
10.02.2022 Magazin
Bensu Soral ile Hakan Baş ayrılıyor mu?
Bensu Soral ile Hakan Baş ayrılıyor mu? İş insanı Hakan Baş’ın eşi Bensu Soral'ı aldattığı öne sürülmüştü. Çift,ayrılık iddalarını kesin bir dille yalanladı. Hakan Baş’ın başka bir kadınla eğlenirken görülmesi üzerine mesele yeniden alevlendi, çift sosyal medyadan yeni ortak bir açıklama yaptı.
12.09.2021 Magazin
Acun Ilıcalı: Bensu Soral ile proje yapacağız
Acun Ilıcalı: Bensu Soral ile proje yapacağız Yapımcı Acun Ilıcalı, oyuncu Bensu Soral ve eşi Hakan Baş ile önceki akşam Etiler Papermoon'da yemekteydi.
27.11.2019 Magazin
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov!
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov! Pop müziğin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç, kariyerinin ilk Harbiye konserini önceki gün Poll Production organizasyonu ‘Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında gerçekleştirdi.
5.09.2019 Magazin
Sorallar tatilde
Sorallar tatilde Hande Soral, eşi İsmail Demirci, erkek kardeşi Bedirhan Soral ve annesi Sebahat Soral ile tatile çıktı. Bensu Soral ise düğün hazırlıkları sebebiyle aile tatiline katılamadı.
18.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bensu Soral Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bensu soral eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.