Hande Soral Kimdir

Hande Soral Kimdir

Hande Soral (3 Şubat 1987; Maden, İnegöl) Türk oyuncu. Oyunculuğa izleyici olarak gittiği Komedi Dükkanı'nın bir bölümünde sahneye konuk oyuncu olarak çıkmış ve program bitiminde yapımcı tarafından oyunculuk yapması konusunda teklif almıştır.

Hande Soral Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande soral kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 hande soral kimdir haberi bulunmuştur. Tüm hande soral kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
22.11.2023 Magazin
Müstakbel Damat filmi ne zaman çekildi? İlker Ayrık'ın Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Müstakbel Damat filmi ne zaman çekildi? İlker Ayrık'ın Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Müstakbel Damat ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yönetmenliğini yaptığı filmdir. Senaryosunu Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmin başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Hande Soral yer alıyor. Sinema salonlarında 11 Kasım 2022'de gösterime giren Müstakbel Damat ilk televizyonda gösterilecek. Peki Müstakbel Damat konusu nedir? İşte detaylar...
27.10.2023 Televizyon
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Oyuncu Hande Soral 16 saat süren zorlu doğumun ardından oğlu Ali'yi kucağına almıştı. Hande Soral- İsmail Demirci çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi.
3.04.2023 Magazin
Hande Soral ve İsmail Demirci: İyiyiz demeye utanıyoruz
Hande Soral ve İsmail Demirci: İyiyiz demeye utanıyoruz Nişantaşı'nda görüntülenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti depremzedelere sabır dileyerek "İyiyiz demeye utanıyoruz" açıklamasında bulundular.
5.03.2023 Magazin
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri!
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri! Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, ATV Ateş Kuşları oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşlar ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı dizinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları ve karakterleri ile konusu…
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor? ATV yeni sezon dizisi Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Cuma günleri ekranlara gelecek olan dizide en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra hayatlarının değişmesini anlatıyor. Kendilerine “Köksüzler" diyen bu kişilerin hayatları Gülayşe’nin aşık olmasıyla karışacak. Peki, Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri…
Ateş Kuşları dizisi nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimi hangi il ve ilçede yapılıyor? İşte dizisinin çekim yerleri… Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra değişen hayatlarını anlatan dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor? Ateş Kuşları’nın çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?
14.01.2023 Televizyon
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim Estetik haberleriyle sık sık magazin gündemine düşen oyuncu Bensu Soral, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu oldu. Sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
3.12.2022 Magazin
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası kameralara yansıdı. Soral, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Magazin
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım!
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım! Oyuncu Hande Soral, şu sıralar ekranlardan uzak. Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
31.10.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri olduğu için mutluyum
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri olduğu için mutluyum Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihli evlilik yıldönümünü rötarlı şekilde kutladı. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncunun sosyal medya mesajı dikkat çekti.
15.10.2022 Magazin
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi ertelenen 'Müstakbel Damat', 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz mayıs ayında Ali adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Hande Soral, filmde başrolde yer alıyor. Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, basın toplantısında 'ikinci çocuk' sözleriyle dikkat çekti.
13.10.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’ Güzel oyuncu Bensu Soral yeni projesine hazırlanırken imaj değiştirdi. Soral'ın yaptığı değişikliği kimi çok beğendi, kimisi de "Ne yaptın sen Bensu!" diyerek hayal kırıklıklarını dile getirdi.
20.08.2022 Magazin
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk" Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
14.08.2022 Magazin
İsmail Demirci’den oğluyla eğlenceli poz! 'İstediniz de vermedik mi?'
İsmail Demirci’den oğluyla eğlenceli poz! 'İstediniz de vermedik mi?' İki ünlü oyuncu Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, 2017 yılında evlendi. Hande Soral ve İsmail Demirci'nin bu mutlu evliliklerinden geçtiğimiz aylarda Ali adında oğulları oldu. Şimdilerde anne- baba olmanın heyecanını yaşayan çift, Bodrum tatilinde keyifli vakit geçirdi. Sosyal medyayı sık kullanan çiftten İsmail Demirci, bugün oğluyla eğlenceli bir paylaşım yaptı.
13.08.2022 Magazin
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum!
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum! 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini ailesiyle geçiriyor. Daha önce bakıcı tutmadığını, bebeğini anneannesiyle büyüteceklerini söyleyen güzel oyuncu, eşi İsmail Demirci, annesi Sebahat Soral ve kardeşi Bedirhan Soral ile Bodrum'a gitti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü isim, minik oğluyla çekilen fotoğrafını da yayınlamayı ihmal etmedi. İşte detaylar...
27.07.2022 Magazin
Hande Soral'ın 'Korumasız gezmiyoruz' paylaşımına İsmail Demirci kayıtsız kalamadı!
Hande Soral'ın 'Korumasız gezmiyoruz' paylaşımına İsmail Demirci kayıtsız kalamadı! Oyuncu Hande Soral, beş yıl önce kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda oğulları Aliye kavuşan ve şimdilerde vakitlerini bebeklerine ayıran oyuncu çiftten Hande Soral, minik oğlu ve sevimli dostlarıyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Demirci de eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı.
17.07.2022 Magazin
Hande Soral'dan İsmail Demirci paylaşımı!
Hande Soral'dan İsmail Demirci paylaşımı! Geçtiğimiz aylarda oğlu Ali'yi kucağına alan Hande Soral, kendisi gibi oyuncu eşi İsmail Demirci ve minik bebeğiyle tatile çıktı. Keyifli anlarını yayınlayan Soral, Demirci'nin kendisine sarıldığı pozu takipçileriyle paylaştı.
7.07.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi!
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi! Sosyal medyada dayatılan güzellik algısı hakkında düşüncelerini açıklayan Bensu Soral, "Herkes birbiriyle yarış halinde. Paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak" dedi. Güzel oyuncu, İsmail Demirci-Hande Soral çiftinin oğulları Ali'nin dünyaya gelmesiyle tattığı teyzelik duygusu hakkında da konuştu.
6.07.2022 Magazin
Hande Soral oğlu Ali'yi paylaştı! 'Aşk yaşama saatleri'
Hande Soral oğlu Ali'yi paylaştı! 'Aşk yaşama saatleri' Hande Soral, geçtiğimiz aylarda oğlu Ali'yi kucağına aldı. Soral,şimdilerde bebeğiyle ilgileniyor. Zaman zaman oğluyla çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan çiçeği burnunda anne, bu karelere bir yenisini ekledi.
26.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Soral Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande soral kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.