Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"

Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"

Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"

2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral ile İsmail Demirci, 30 Mayıs tarihinde Ali'nin doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Doğum sonrası bebeği hakkında konuşan Hande Soral, "Ali 52 cm ve 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali’nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona alışıyoruz, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu. Bakıcı tutmadık. Anneannesiyle birlikte büyüteceğiz. Altı ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı o dönem. İşe başladığımda benimle beraber setlere gelecek ve bana eşlik edecek" demişti.

"AŞIK OLDUM"

Geçtiğimiz haftalarda eşi, annesi, ve erkek kardeşi ile Bodrum tatiline çıkmıştı. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, tatilde minik oğluyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunmuştu. 35 yaşındaki Soral, oğlu Ali ile fotoğrafını "Aşık oldum" notuyla paylaşmıştı. Güzel oyuncunun gönderisine binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Haberin Devamı

Bodrum'da sahilde görüntülenen ünlü çiftten Demirci, iskeleye kucağında Ali ile gelmişti. Bir süre sonra Hande Soral da eşi ve oğlunun yanına gelmişti. Ardından Bedirhan Soral, ablası ve eniştesinin bebekleriyle fotoğraflarını çekmişti.

KOLUNU ISRARAK SEVDİ

Ali’yi sevmelere doyamayan ikili, çocuklarını kucaklarından indirmemişti. Bir ara Demirci’nin, Ali’nin kolunu ısırarak sevmesi tebessüm ettirdi. Bedirhan Soral bu anları da fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirmeyi ihmal etmemişti. Sezon finali yapan 'İyilik' dizisinde 'Murat' karakterine hayat veren Demirci ve dijital platformda yayınlanan 'Alef' dizisinin Su Demir'i Soral'ın neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti. Şezlongda vakit geçirdikten sonra denize giren çift, Ege'nin serin sularının tadını doyasıya çıkarmıştı.

ANNE-OĞUL DANSI

İstanbul'a dönen Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinden güzel oyuncu, minik oğluyla sahilde dans ettiği anları paylaşmıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, bebeğiyle videosuna "Ali'yle danslarımız" notunu düştü. Eşi ve oğluna kayıtsız kalmayan Demirci ise "Sizi yerim, yerim" yorumunu yapmıştı.

Haberin Devamı

"BÜYÜK AŞK"

Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Hande Soral, annesi Sebahat Soral ile minik oğlunun fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, paylaşımına; "Anneanne aşkı notunu düştü. Aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınlayan Sebahat Soral da "Büyük aşk" ifadelerini kullandı.