İsmail Demirci

İsmail Demirci

Son dakika İsmail Demirci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Demirci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Demirci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Demirci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail demirci gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 ismail demirci haberi bulunmuştur. Tüm ismail demirci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çankırı'da dehşete düşüren cinayet! Tartıştığı babasını öldürüp sobada yaktı
Çankırı'da dehşete düşüren cinayet! Tartıştığı babasını öldürüp sobada yaktı Çankırı’da bir şahıs, babasını önce öldürdü sonra sobada yaktı. Olayla ilgili yakalanan şahıs gözaltına alınırken, babanın cesedine ait bulgular ise delil poşetleri ile evden çıkartıldı.
21.12.2023 Gündem
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi
Hande Soral ve İsmail Demirci'nin akşam gezmesi Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
22.11.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma!
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma! Sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Oyuncu Hande Soral 16 saat süren zorlu doğumun ardından oğlu Ali'yi kucağına almıştı. Hande Soral- İsmail Demirci çifti bebeklerinin yüzünü gösterdi.
3.04.2023 Magazin
Hande Soral ve İsmail Demirci: İyiyiz demeye utanıyoruz
Hande Soral ve İsmail Demirci: İyiyiz demeye utanıyoruz Nişantaşı'nda görüntülenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti depremzedelere sabır dileyerek "İyiyiz demeye utanıyoruz" açıklamasında bulundular.
5.03.2023 Magazin
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman?
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman? Bugün İyilik var mı, bu hafta İyilik yok mu? Fox TV'de yayınlanan İyilik dizisinin bu hafta olup olmadığı merak ediliyor. Yılbaşı haftası sonrası olduğundan dizinin takipçileri arama motorlarına yöneldi. Peki, İyilik bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?
6.01.2023 Televizyon
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
Arda ile Omuz Omuza 138. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 138. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu başarılı oyuncu İsmail Demirci, tarifi dinleyerek "Humuslu Tavuklu Dürüm" yapmaya çalışacak.
1.11.2022 Televizyon
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri olduğu için mutluyum
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri olduğu için mutluyum Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihli evlilik yıldönümünü rötarlı şekilde kutladı. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncunun sosyal medya mesajı dikkat çekti.
15.10.2022 Magazin
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi ertelenen 'Müstakbel Damat', 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz mayıs ayında Ali adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Hande Soral, filmde başrolde yer alıyor. Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, basın toplantısında 'ikinci çocuk' sözleriyle dikkat çekti.
13.10.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk" Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
14.08.2022 Magazin
İsmail Demirci’den oğluyla eğlenceli poz! 'İstediniz de vermedik mi?'
İsmail Demirci’den oğluyla eğlenceli poz! 'İstediniz de vermedik mi?' İki ünlü oyuncu Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, 2017 yılında evlendi. Hande Soral ve İsmail Demirci'nin bu mutlu evliliklerinden geçtiğimiz aylarda Ali adında oğulları oldu. Şimdilerde anne- baba olmanın heyecanını yaşayan çift, Bodrum tatilinde keyifli vakit geçirdi. Sosyal medyayı sık kullanan çiftten İsmail Demirci, bugün oğluyla eğlenceli bir paylaşım yaptı.
13.08.2022 Magazin
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum!
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum! 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini ailesiyle geçiriyor. Daha önce bakıcı tutmadığını, bebeğini anneannesiyle büyüteceklerini söyleyen güzel oyuncu, eşi İsmail Demirci, annesi Sebahat Soral ve kardeşi Bedirhan Soral ile Bodrum'a gitti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü isim, minik oğluyla çekilen fotoğrafını da yayınlamayı ihmal etmedi. İşte detaylar...
27.07.2022 Magazin
Hande Soral'ın 'Korumasız gezmiyoruz' paylaşımına İsmail Demirci kayıtsız kalamadı!
Hande Soral'ın 'Korumasız gezmiyoruz' paylaşımına İsmail Demirci kayıtsız kalamadı! Oyuncu Hande Soral, beş yıl önce kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda oğulları Aliye kavuşan ve şimdilerde vakitlerini bebeklerine ayıran oyuncu çiftten Hande Soral, minik oğlu ve sevimli dostlarıyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Demirci de eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı.
17.07.2022 Magazin
Hande Soral'dan İsmail Demirci paylaşımı!
Hande Soral'dan İsmail Demirci paylaşımı! Geçtiğimiz aylarda oğlu Ali'yi kucağına alan Hande Soral, kendisi gibi oyuncu eşi İsmail Demirci ve minik bebeğiyle tatile çıktı. Keyifli anlarını yayınlayan Soral, Demirci'nin kendisine sarıldığı pozu takipçileriyle paylaştı.
7.07.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi!
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi! Sosyal medyada dayatılan güzellik algısı hakkında düşüncelerini açıklayan Bensu Soral, "Herkes birbiriyle yarış halinde. Paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak" dedi. Güzel oyuncu, İsmail Demirci-Hande Soral çiftinin oğulları Ali'nin dünyaya gelmesiyle tattığı teyzelik duygusu hakkında da konuştu.
6.07.2022 Magazin
Hande Soral'dan bakıcı açıklaması!
Hande Soral'dan bakıcı açıklaması! Oyuncu Hande Soral ve meslektaşı İsmail Demirci beş gün önce ilk çocukları Ali’ye kavuştu. Ali, bebeğin ilk kontrolu için gittikleri hastane çıkışı gazetecilere yakalanan çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
5.06.2022 Magazin
Hande Soral'dan ilk paylaşım geldi
Hande Soral'dan ilk paylaşım geldi Oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan Hande Soral-İsmail Demirci çifti, hastane odasında ailece kamera karşısına geçti. 35 yaşındaki güzel oyuncu bu karelerden bazılarını takipçilerinin beğenisine sundu.
1.06.2022 Magazin
Hande Soral doğum yaptı, Hande Soral’ın bebeğinin adı, cinsiyeti ne, kaç kilo ve kaç cm boyunda?
Hande Soral doğum yaptı, Hande Soral’ın bebeğinin adı, cinsiyeti ne, kaç kilo ve kaç cm boyunda? Küçük Kadınlar dizisiyle adını duyuran Hande Soral, 2017 yılında oyuncu İsmail Demirci ile hayatlarını birleştirdi. Hamile olan güzel oyunca, dün akşam saatlerinde ilk bebeğini kucağına aldı. Peki, Hande Soral bebeğinin adı ne, cinsiyeti ne, kaç kilo ve kaç cm boyunda?
31.05.2022 Televizyon
Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'yi kucağına aldı!
Oyuncu Hande Soral oğlu Ali'yi kucağına aldı! Ünlü oyuncu Hande Soral, hamilelik döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilgi odağı olmuştu. Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncudan müjdeli haber geldi. Demirci çifti oğulları Ali'ye kavuştu.
31.05.2022 Magazin
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu. Meslektaşı İsmail Demirci ile evli olan ablası Hande Soral'ın hamileliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Bu süreçte proje yapmak istemiyorum. Teyzelik yapacağım" dedi.
27.05.2022 Magazin
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Hande Soral'dan eğlenceli baby shower partisi!
Hande Soral'dan eğlenceli baby shower partisi! Oyuncu Hande Soral ile meslektaşı İsmail Demirci 2017'de nikah masasına oturmuştu. Mutluluklarıyla örnek çiftler arasında gösterilen Hande Soral ve İsmail Demirci şimdilerde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medyada hamilelik pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu Hande Soral dün baby shower partisi düzenledi. Ünlü oyuncu ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Partide pembe elbise giyen oyuncu bol bol poz verdi.
28.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Demirci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail demirci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.