Hacker Grubu

Hacker Grubu

Son dakika hacker grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacker grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacker grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacker Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacker grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 hacker grubu haberi bulunmuştur. Tüm hacker grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran devlet televizyonu 'hacklendi'
İran devlet televizyonu 'hacklendi' İran devlet televizyonu, “Ali’nin Adaleti” adlı hacker grubu tarafından hacklendi.
8.10.2022 Dünya
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı STM ThinkTech, bu yılın ilk çeyreğini kapsayan Siber Tehdit Durum Raporu’nu açıkladı. Ukrayna-Rusya savaşındaki siber operasyonların ele alındığı raporda, Rusya’nın Ukrayna askeri ve devlet kurumlarına yönelik çevrimiçi saldırılarını yüzde 196 artırdığı vurgulandı. Ukrayna’nın ise, Rusya’daki askeri ve kritik altyapı hedeflerine saldırmak için siber güvenlik uzmanları ordusu oluşturduğuna dikkat çekildi.
20.04.2022 Dünya
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaşımı nedeniyle tutuklandı!
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaşımı nedeniyle tutuklandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2022 Gündem
Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri... Dikkat çeken kayıp! Rusya'yı şoke eden haber, komutan...
Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri... Dikkat çeken kayıp! Rusya'yı şoke eden haber, komutan... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 32. güne girildi. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal harekatı devam ederken, Rusya'nın son dönemde artan personel kaybı dikkat çekiyor. İddiaya göre, 37. Serbest Alay komutanı kendi komutasındaki askerler tarafından tankla ezildi. Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Gerashchenko, "Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu hastanede tedavi ediliyor" açıklamasını yaptıktan sonra Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'dan dünyayı şok eden açıklamalar geldi. Zelenskiy, Ukrayna'da yaşanan savaşı durdurmak için neler yapılabileceği konusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğunu duyurdu. Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous'dan, Rusya Devlet Başkanı Putin’e sert mesaj geldi. Rusya'dan Japonya'ya gözdağı gibi adım geldi...
27.03.2022 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar Kripto para platformlarında yeni dolandırıcılık skandalı patladı. ABD’de bulunan Blockchain analiz şirketi Chainalysis tarafından hazırlanan raporda, Kuzey Koreli hackerların 2021 yılında kripto para platformlarına yaklaşık 7 saldırı düzenleyerek 400 milyon dolar çaldığı belirtildi.
14.01.2022 Dünya
Fidye yazılımı çetesi gözden kayboldu
Fidye yazılımı çetesi gözden kayboldu En aktif fidye yazılımı hacker gruplarından REvil'in internet siteleri kapandı. Rusya merkezli olduğu belirtilen grup sadece geçen ay tek seferde 11 milyon dolar fidye almıştı. Fidye yazılımı saldırıları artarken konu ABD ve Rusya arasında diplomatik soruna dönüşmüştü.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk attığı tweet ile yüzde 366 kar sağlattı
Elon Musk attığı tweet ile yüzde 366 kar sağlattı Milyarder iş adamı Elon Musk, kripto para piyasalarına yönelik hamlelerine devam ediyor. Milyonlarca kişiyi mağdur ya da zengin edebilecek açıklamalarda bulunan Musk, şimdi de yetişkin eğlencelerine yönelik NFT piyasasının Kripto parası olan Cumrocket Coin'i yükseltti.
7.06.2021 Ekonomi
2020 yılında milyonlarca kişinin özel verileri çalındı
2020 yılında milyonlarca kişinin özel verileri çalındı Pandeminin tüm süreçleri küresel çapta etkilediği 2020 yılı birçok kişisel veri ihlalinin de yaşanmasına neden oldu. 12 ay boyunca milyonlarca kişinin verilerinin ihlal edildiğini belirten uzmanlar, geride bıraktığımız yılın en çok konuşulan kişisel veri ihlallerini sıralıyor.
4.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk hackerlar, Ermenistan bankasının sitesini erişime kapattı
Türk hackerlar, Ermenistan bankasının sitesini erişime kapattı Azerbaycan-Ermenistan hattında sıcak çatışmalar devam ederken, Türk hackerlar, Ermenistan'a gönderilen yardımların toplandığı iddia edilen bankanın resmi web sitesini erişime kapattı.
30.09.2020 Gündem
Türkiye'ye siber saldırılar arttı
Türkiye'ye siber saldırılar arttı Uzmanlar, siber saldırıların özellikle son yıllarda siyasi olaylara bağlı olarak geliştiğini, Türkiye'ye yönelik artan siber saldırıların ise ülkenin küresel düzeydeki etkinliğinin bir yansıması olduğunu belirtiyor.
9.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk hackerlar Yunanistan'ı hackledi!
Türk hackerlar Yunanistan'ı hackledi! Türk hackerlar son dönemde Yunanistan ile yaşanan gerginlik sonrası komşunun stratejik kurumlarına ait web sayfalarını hackledi. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.
18.01.2020 Gündem
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi!
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi! Türk bilgisayar korsanları, Mısır'daki bazı devlet kurumlarının sitelerini hackleyerek, 17 Haziran'da mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin fotoğrafını paylaştı.
27.06.2019 Dünya
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız'
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız' Kendilerine 'The Dark Overlord' ismini veren uluslararası hacker grubu, ellerinde 11 Eylül 2001'de ABD'nin Dünya Ticaret Merkezi'nin ikiz kulelerine ve Washington’daki Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) düzenlenen eş zamanlı saldırılara ait yayınlanmamış dosyalar olduğunu açıkladı. Grup, kendilerine bitcoin cinsinden fidye ödenmemesi halinde belgeleri yayımlayacaklarını belirtti.
3.01.2019 Dünya
ABD'den iki Çin vatandaşına "hacker"lık suçlaması!
ABD'den iki Çin vatandaşına "hacker"lık suçlaması! ABD Adalet Bakanlığı, iki Çin vatandaşını, Çin hükümetiyle bağlantılı olarak "geniş kapsamlı küresel hack'leme" kampanyası yürütmekle suçladı.
20.12.2018 Dünya
Hepsini çaldılar! 571 milyon dolar...
Hepsini çaldılar! 571 milyon dolar... Kuzey Koreli Hacker grubu 'Lazarus' 571 milyon dolar değerinde kripto para çaldı.
20.10.2018 Ekonomi
Mark Zuckerberg’e: "Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim"
Mark Zuckerberg’e: "Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim" Tayvanlı bir “beyaz hacker” grubu, Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’e meydan okudu. Tayvanlı ödül avcısı Chang Chi-yuan, ‘Facebook sayfanı canlı yayında sileceğim’ dedi.
28.09.2018 Dünya
Rusya'dan yanıt geldi: Kimler hakkında konuşuyoruz
Rusya'dan yanıt geldi: Kimler hakkında konuşuyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'deki muhafazakar düşünce kuruluşlarından bilgi çalmaya çalışan Rus hackerları engellediğini iddia eden ABD'li yazılım şirketi Microsoft'un bu iddiasına anlam veremediklerini söyledi.
21.08.2018 Dünya
Türk hackerlardan İsrail'e dev darbe!
Türk hackerlardan İsrail'e dev darbe! Gazze'deki katliam sonrası harekete geçen Ayyıldız Tim, Siyonist İsrail’in Demir Kubbe Savunma Sistemini hedef aldı
14.05.2018 Gündem
Türk hackerlardan Suudi Prens'e büyük şok!
Türk hackerlardan Suudi Prens'e büyük şok! Türk hackerlar Suudi Prens Al Waleed bin Talal'ın holding şirketlerinin internet sitesine siber saldırı düzenledi.
30.03.2018 Dünya
Kuzey Kore'den Türkiye’ye şok saldırı!
Kuzey Kore'den Türkiye’ye şok saldırı! Dünya güvenlik devi McAfee, Kuzey Koreli hacker grubu Hidden Cobra'nın Türkiye'deki finansal kurumlara saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Araştırmacılar, saldırı sonucunda herhangi bir para kaybının yaşanmadığını belirtti
9.03.2018 Ekonomi
Rus hackerlardan Almanya'ya siber saldırı!
Rus hackerlardan Almanya'ya siber saldırı! "Rus APT28“ isimli hacker grubu, Almanya'nın kalbi sayılan kurumlara siber saldırıda bulundu.
28.02.2018 Dünya
Türk hacker grubu İsrailli eski müsteşarın Twitter hesabını hackledi
Türk hacker grubu İsrailli eski müsteşarın Twitter hesabını hackledi Türk hacker grubu, Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dore Gold’un Twitter hesabına siber saldırı düzenledi.
21.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hacker Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacker grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.