Hacı Adayları

Hacı Adayları

Son dakika hacı adayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacı adayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacı adayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Adayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı adayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 hacı adayları haberi bulunmuştur. Tüm hacı adayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Hac fiyatları 2023 2024) Bu yıl hac ücretleri ne kadar, 1 sar (riyal) kaç TL, Diyanet hac fiyatları belli oldu mu?
(Hac fiyatları 2023 2024) Bu yıl hac ücretleri ne kadar, 1 sar (riyal) kaç TL, Diyanet hac fiyatları belli oldu mu? Hac adayları KOVİD-19 salgını nedeniyle bir süredir hac ibadetlerini yerine getiremiyordu. Hac yolu bu sene yeniden açıldı. Hacı adayları fiyatlar için araştırmalarını hızlandırdı. Diyanet dışında tur şirketleri de hac ibadeti için bir paket belirliyor. Peki, hac fiyatları ne kadar, yeni hac fiyatları kaç riyal? Diyanet hac fiyatları belli oldu mu? 1 Sar kaç TL?
3.11.2023 Gündem
Hac kura sonuç sırası ne demek? Kura sonuç sırası ne anlama geliyor?
Hac kura sonuç sırası ne demek? Kura sonuç sırası ne anlama geliyor? Hac kura sonuç sırası ne demek sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2024 Hac kura sonuçları açıklandı. Hacı adayları e-devlet üzerinden kura sonuçlarını öğrenmeye başladı. Ancak "kura sonuç sırası" ifadesi ekranlarda yerini aldı. Kutsal topraklara hac ibadeti yapmak için gidecek olan adaylar kesin kayıtlarını 6-24 Kasım tarihleri arasında yapacak.
2.11.2023 Gündem
(Hac kura sonuçları) Hac kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Hac kura sorgulama ekranı: E-devlet Hac.gov.tr sonuç öğrenme linki
(Hac kura sonuçları) Hac kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Hac kura sorgulama ekranı: E-devlet Hac.gov.tr sonuç öğrenme linki 2024 Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Hacı adayları sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulayabilir. Kesin kayıtlar 6-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Peki, Hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Hac kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte Hac kura sorgulama ekranı…
2.11.2023 Gündem
Hac fiyatları kişi başı ne kadar? Diyanet 2024 bir kişi hac ücreti kaç Riyal?
Hac fiyatları kişi başı ne kadar? Diyanet 2024 bir kişi hac ücreti kaç Riyal? Hac kuraları çekildi. 2023 Hacı adayları için meraklı bekleyiş başladı. e-devlet üzerinde sonuçlar bu akşam açıklanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2 Kasım'da çekilişini yaptığı Hac kuralarının sonuçlanmasıyla adaylar bu yılın kişi başı Hac ücretlerini araştırmaya başladı. Bilindiği gibi kutsal Hac ibadeti Suudi Arabistan'ın resmi para birimi Riyal üzerinden ücretlendiriliyor. Peki 2024 Hac fiyatları kişi başı kaç Riyal'e geliyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Gündem
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu
Hac kesin kayıt tarihi 6-24 Kasım'da! Hac kesin kayıt işlemleri nasıl yapılır? e-devlet adım adım hac başvurusu Hac kesin kayıt işlemleri için adayların araştırması devam ediyor. 2 Kasım 2023'te Diyanet İşleri Başkanlığ tarafından hac kuraları çekildi. Hacı adayları için meraklı bekleyiş de başladı. 2024 hac kura sonuçlarının hemen ardından kesin kayıt tarihleri de güncellendi. Başkan Erbaşi kesin kayıt tarihi olarak 6-24 Kasım tarihlerini işaret etti. Kurada ismi çıkan adaylar kesin kayıt işlemlerini e-devlet'ten yapıyor. Peki Hac kesin kayıt nasıl yapılır? İşte adım adım e-devlet hac kayıt başvurusu...
2.11.2023 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
Hac kesin kayıt nasıl yapılır 2023? Diyanet: Adım adım Hac kesin kayıt işlemleri ve organizasyon tercihi...
Hac kesin kayıt nasıl yapılır 2023? Diyanet: Adım adım Hac kesin kayıt işlemleri ve organizasyon tercihi... Hac kesin kayıt nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Hac kuraları çekildi. Hacı adayları kesin kayıtların nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. Kişi başı Hac ücretlerinin de belli olmasıyla birlikte organizasyon tercihleri de yapılabiliyor. İşte adım adım Hac kesin kayıt işlemleri...
14.03.2023 Gündem
Hac için aşı şartı var mı, hacılara yapılan aşı hangileri? Hac aşısı nedir, zorunlu mu 2023? Hac aşıları nerede yapılır, menenjit aşısı hac için gerekli mi?
Hac için aşı şartı var mı, hacılara yapılan aşı hangileri? Hac aşısı nedir, zorunlu mu 2023? Hac aşıları nerede yapılır, menenjit aşısı hac için gerekli mi? Hacı adayları kutsal toprakları saymak için gün sayarken evrak işlemlerini hazırlamaya başladı. Kura sonuçlarıyla hac ibadetini yerine getirecek isimler belli oldu. Hacı adayları Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan aşı listesine uygun aşılarını yaptırmak için araştırmalara başladı. Peki, Hacı adaylarına zorunlu olan aşılar neler? Hacca gidenler hangi aşıları yaptırmak zorunda? Hacca gidenler hangi aşıları yaptırmak zorunda, hacı adaylarına hangi aşılar zorunlu?
11.03.2023 Sağlık
Hac kuraları açıklandı
Hac kuraları açıklandı Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından e-Devlet sistemi üzerinden açıklandı. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 391 bin 671 kişinin katıldığı hac kuraları çekildi. Sonuçlar, saat 22.00'den itibaren e-Devlet üzerinden görüntülenebiliyor. Türkiye'de 2 milyon 426 bin 114 hacı adayı kutsal topraklara gidecek.
8.03.2023 Gündem
Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı seferi Cidde'ye
Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı seferi Cidde'ye Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Yeşilköy'de projelendirilen, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı uçuşu, hacı adaylarından oluşan kafile ile Suudi Arabistan’ın Cidde kentine yapıldı.
27.06.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan'dan flaş Hac kararı! Artık yasaklandı
Suudi Arabistan'dan flaş Hac kararı! Artık yasaklandı Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından getirilen yeni düzenlemeler çerçevesinde Kabe’nin önüne bariyer konulması nedeniyle Müslümanlar mültezeme, Hacer’ül Esved’e ve Kabe’nin duvarlarına dokunamayacak.
18.06.2022 Dünya
Pandemi sonrası ilk hacı adayları Üsküdar’da düzenlenen törenle uğurlandı
Pandemi sonrası ilk hacı adayları Üsküdar’da düzenlenen törenle uğurlandı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 2022 yılının İstanbul’daki ilk hac kafilesi yola çıktı. Uzun yıllar kutsal topraklara gitmek için bekleyen hacı adayları gözyaşlarına hakim olamadı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Hac, sayısız hikmetleri ve güzellikleri içinde bulunduran mübarek bir yolculuk, kutlu bir ibadet, büyük bir arınma mevsimi, tövbe ve dua zamanı, rahmet ve marifet iklimidir” dedi.
6.06.2022 Gündem
Hacca ne zaman gidilecek? Hac seyahatleri ne zaman başlıyor? Hac tarihleri 2022!
Hacca ne zaman gidilecek? Hac seyahatleri ne zaman başlıyor? Hac tarihleri 2022! Hac tarihleri pek çok kişinin gündeminde! Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan hac ibadeti, uzun bir aranın ardından bu yıl yapılacak. Kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için geri sayım başladı. Hac seyahat tarihleri merak ediliyor. Peki, Hacca ne zaman gidilecek? Hac tarihleri ne zaman? İşte 2022 hac tarihleri!
13.05.2022 Gündem
Hac ve umre ziyaretleri ne zaman başlayacak? Diyanet İşleri Başkanı açıkladı!
Hac ve umre ziyaretleri ne zaman başlayacak? Diyanet İşleri Başkanı açıkladı! Hac ve umre ziyaretleri ne zaman başlayacak? Hacı adayları tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise konuyla ilgili Suudi yetkililerle görüşmelerin devam ettiğini belirtirken, Umre için henüz bir ışığın bulunmadığını, ancak Kudüs ziyaretlerinin başladığını duyurdu.
22.11.2021 Gündem
Suudi Arabistan'dan hac kararı! Kontenjan ve kurallar belli oldu
Suudi Arabistan'dan hac kararı! Kontenjan ve kurallar belli oldu Suudi Arabistan yayınladığı 9 sayfalık genelge ile hac kurallarını ve kontenjanı açıkladı. Belgede Kovid-19 aşıları ile ilgili zorunlu tarihler de yer aldı.
24.05.2021 Dünya
Beklenen fotoğraflar geldi! Sosyal mesafeli hac...
Beklenen fotoğraflar geldi! Sosyal mesafeli hac... Yurt dışından hacı kabul etmeyen Suudi Arabistan'da ülke içinden seçilen 1000 şanslı kişi bugünden itibaren Mekke'ye ulaşmaya başladı. Önceki yıllarda Kabe'de omuz omuza tavaf yapan hacı adayları, bu sene yalnızca 20 kişilik küçük gruplar halide hareket edebiliyor.
29.07.2020 Dünya
Hac para iadesi ne zaman yapılacak? Hac ücret iade belgesi nasıl alınır?
Hac para iadesi ne zaman yapılacak? Hac ücret iade belgesi nasıl alınır? Coronavirüs salgını nedeniyle mart ayı itibariyle kısıtlama getirilen Hac ziyaretlerinde erteleme veya vazgeçme hakkı verildi. Hac için kesin kayıt yaptıran hacı adayı, ücret iadesi konusunda araştırma yapıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2020'de hac için kesin kayıt yaptıran hacı adaylarının 2021 için 'erteleme' veya 'vazgeçme' tercihinde bulunabileceğini duyurmasının ardından, hac para iadesi ne zaman yapılacak? Hac ücret iadesi belgesi nasıl alınır? sorularına cevap aranıyor. Diyanet’in hac ücret iadesi hakkında yaptığı açıklama…
9.07.2020 Gündem
Hac ücretleri ne zaman geri ödenecek? 2020 Hac erteleme nasıl yapılacak?
Hac ücretleri ne zaman geri ödenecek? 2020 Hac erteleme nasıl yapılacak? Diyanet İşleri Başkanlığı 2020'de hac için kesin kayıt yaptıran hacı adaylarının 2021 için 'erteleme' veya 'vazgeçme' tercihinde bulunabileceğini açıkladı. Peki, Hac ücretleri ne zaman geri ödenecek? 2020 Hac erteleme nasıl yapılacak? Hac ücret iade belgesi nasıl alınır? İşte Diyanet'in Hac açıklaması...
7.07.2020 Gündem
Diyanet'ten flaş hac açıklaması! Paralar iade edilecek...
Diyanet'ten flaş hac açıklaması! Paralar iade edilecek... Diyanet İşleri Başkanlığı hac ile ilgili açıklama yaptı. Diyanet'ten yapılan açıklamada "2020'de hac için kesin kayıt yaptıran hacı adayları, 2021 için 'erteleme' veya 'vazgeçme' tercihinde bulunabilecek.2021'de hacca gitmekten vazgeçenlere ödedikleri ücretin tamamı, erteleyenlere ise 1000 riyal dışındaki miktar iade edilecek" denildi.
7.07.2020 Yaşam
Suudi Arabistan'ın kararı sonrası 20 bin kişi destek bekliyor!
Suudi Arabistan'ın kararı sonrası 20 bin kişi destek bekliyor! Bu yıl Suudi Arabistan yurt dışından hacı kabul etmiyor. Bin hac ve umre acentesinin, bir yıl ticari faaliyeti olmayacak. 20 bin kişiye istihdam sağlayan acenteler destek bekliyor.
24.06.2020 Ekonomi
Hac kuraları 2020 sorgulama | Diyanet (hac.gov.tr) hac kura sonuçlarını sorgulama!
Hac kuraları 2020 sorgulama | Diyanet (hac.gov.tr) hac kura sonuçlarını sorgulama! Hac kuraları tamamlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Umre Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 2020 hac kuraları çekimi dün sona erdi. 2 milyonu aşkın hacı adayının heyecanlı bekleyişi sonrasında, ancak 83 bin 430 kişi kutsal topraklara gitmeye hak kazandı. Adaylar e devlet üzerinden hac kura sonuçlarını sorgulayabileceği gibi kısa mesaj yoluyla da bilgilendirilecek. 13 Ocak’ta ise kesin kayıt için e devlet üzerinden alacakları Hac Kesin Kayıt Belgesi’ ile acentelere kayıt yaptırabilecek. Peki, hac kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, Diyanet tarafından açıklanan 2020 hac sonucu sorgulama sayfası hakkında merak edilenler…
10.01.2020 Gündem
Hac kura sonuçları açıklandı.. 2020 Hac.gov.tr ve E-Devlet sonuç sorgulama ekranı erişime açıldı
Hac kura sonuçları açıklandı.. 2020 Hac.gov.tr ve E-Devlet sonuç sorgulama ekranı erişime açıldı 2020 hac kura sonuçları için meraklı bekleyiş bu akşam sona erdi. Mübarek topraklara gitmek için milyonlarca vatandaşın beklediği 2020 hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu akşam 21:00 itibariyle adayların erişimine açıldı. E devlet hac kurası sorgulama ekranı ile isimlerini öğrenebilen hacı adayları sonraki süreçte kesin kayıtlarını yapma şansına erişecekler. Hac kura sonuçları hac.gov.tr, e devlet ve Diyanet resmi adreslerinde yayınlanıyorı. İşte, 2020 hac kuraları sonuç sorgulama ekranı ve hac kura sonuçları ile ilgili bilinmesi gerekenler...
9.01.2020 Gündem
Adım adım TC ile hac sorgulama (2020) süreci | E-devletten hac kura sorgulaması nasıl yapılır?
Adım adım TC ile hac sorgulama (2020) süreci | E-devletten hac kura sorgulaması nasıl yapılır? Hac kuraları canlı yayın çekilişinin ardından belli oldu. Hacı adaylarının gözleri şimdi hac sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Hac sorgulaması nasıl yapılır? araştırmasına giren adaylar, arama motorlarından sonuç sorgulama sayfasına erişmeye çalışıyor. E-devletten hac kura sorgulaması nasıl yapılır? İşte adım adım TC ile hac sorgulama süreci…
9.01.2020 Gündem
Konaklama türüne hac fiyatları listesi! 2020 hac fiyatları ne kadar?
Konaklama türüne hac fiyatları listesi! 2020 hac fiyatları ne kadar? Hac fiyatları ne kadar? bugün çekilen kura sonuçlarının ardından yeniden araştırılmaya başlandı. Hac kura çekilişi sonucu, hacca gideceği kesinleşen hacı adayları hac fiyatlarını sorguluyor. 13 – 24 ocak tarihleri arasında kesin kayıtlarını tamlayan hacı adayları, hac için ücret ödeyecek ve kutsal topraklara gidecek. Peki, 2020 hacı fiyatları ne kadar?
9.01.2020 Gündem
Hac kurası ek kayıtlar ne zaman? Hac kura ek kontenjan listesi ne zaman açıklanır? İşte kayıtlarla ilgili önemli hatırlatmalar
Hac kurası ek kayıtlar ne zaman? Hac kura ek kontenjan listesi ne zaman açıklanır? İşte kayıtlarla ilgili önemli hatırlatmalar Hac sonuçları sorgulama tüm hızıyla devam ediyor. Hacı adayları listeleri yavaş yavaş belli oluyor. Hac görevini yerine getirmek isteyen adayların isimleri bugün yapılan kuradan çıkmayınca hacı kuraları ek kayıtlar ne zaman? sorusu araştırılmaya başlandı.
9.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Adayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı adayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.