Haberle

Haberle

Son dakika haberle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberle gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.471 haberle haberi bulunmuştur. Tüm haberle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!'
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!' Survivor'dan elenen Aysu Keskin, lk paylaşımını Türkiye'ye döndükten sonra yaptı. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak, takipçilerini şaşırttı.
1.04.2024 Magazin
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Bu fiyata SUV yok! Hyundai bu haberle yüzleri güldürüyor
Bu fiyata SUV yok! Hyundai bu haberle yüzleri güldürüyor Hyundai SUV modelinde tahmin edilmeyen bir kampanyaya imza attı. Hyundai bayon Mart 2024 fiyat listesine bakmadan geçmeyin.
5.03.2024 Gündem
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden?
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden? Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi. Peki, Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas nasıl öldü?
23.01.2024 Yaşam
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Gündem
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır? Pantolon, rüyada en sık görülen semboller içinde yer alır. Rüyada pantolon gören rüya sahipleri ise, rüyalarının anlamlarını sık sık araştırıyor. Rüyada pantolon görmenin en bilinen yorumu ise, rüya tabircileri tarafından titizlikle açıklanır.
14.01.2024 Eğitim
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası ünlü isimlerde taziye mesajı paylaştı.
13.01.2024 Magazin
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten 'Ege'nin sakin sularını kilitliyorlar' ve 'Anahtar kelimeler ve kodların çözülmesi' gibi başlıklarla verdi. To Vima, görüşmelere katılanların "Farklı bir Erdoğan'la tanıştık" dediğini yazdı.
8.12.2023 Dünya
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber!
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber! Pqueen lakabıyla tanınan Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya sayfasından duyurduğu haberle sevenlerini üzdü.
6.12.2023 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses'in acı günü! 'Ailemizin başı sağ olsun'
İbrahim Tatlıses'in acı günü! 'Ailemizin başı sağ olsun' İbrahim Tatlıses'in amcasının oğlu Mehmet Tatlı, yaşamını yitirdi. Tatlıses, acı haberi "Ailemizin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
27.11.2023 Magazin
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi Ülkemiz toprakları için kullanılan "medeniyetler beşiği" sözünün doğruluğunu bir kez daha kanıtlayan, güzel bir haberle karşınızdayız.
22.11.2023 Kültür Sanat
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Real Madrid'de Arda Güler'e bir şok daha! Ancelotti kararı açıkladı, resmen yıkıldı
Real Madrid'de Arda Güler'e bir şok daha! Ancelotti kararı açıkladı, resmen yıkıldı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler dün takımla birlikte antrenmana çıkmıştı. Antrenmanda peş peşe iki kez sakatlanması sonrası hazırlanan özel bir programla çalışmalarını sürdüren Arda için hocası Ancelotti kötü haberi verdi. Aldığı haberle Arda Güler resmen yıkıldı. İşte detaylar...
2.11.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Haberle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.