H Grubu

H Grubu

Son dakika H Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan H Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını H Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

H Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan h grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 h grubu haberi bulunmuştur. Tüm h grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu (H grubu) Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? Fenerbahçe Avrupa Konferans ligi maçları puan durumu
Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu (H grubu) Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? Fenerbahçe Avrupa Konferans ligi maçları puan durumu UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Fenerbahçe deplasmanda Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Maçı sarı-lacivertliler 6-1'lik skorla kaybetti. Peki, Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? İşte Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu
1.12.2023 Şampiy10
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? A Milli Futbol Takımız, Avrupa Şampiyonası H Grubu'nda İzlanda ile karşılaşacak. İngiliz hakem Anthony Taylor tarafından yönetilecek İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
12.11.2019 Futbol
Senegal galibiyetle başladı!
Senegal galibiyetle başladı! Dünya Kupası H Grubunda Senegal Moskova'da Polonya'yı 2-1 mağlup etti.
19.06.2018 Arşiv
Polonya taş gibi takım
Polonya taş gibi takım Ersin Düzen, H Grubu’nu mercek altına aldı, artıları eksileri değerlendirdi:
13.06.2018 Arşiv
Real Madrid yıldızlarıyla güldü!
Real Madrid yıldızlarıyla güldü! H Grubu'nda son şampiyon Real Madrid, deplasmanda Borussia Dortmund'u 3-1 yendi.
26.09.2017 Şampiyonlar Ligi
Trabzon tur şansını zora soktu!
Trabzon tur şansını zora soktu! Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. maçında Gümüşhanespor'la karşılaşan Trabzonspor, rakibiyle golsüz berabere kalarak, bir üst tura çıkma şansını zora soktu.
24.09.2021 Trabzonspor
Gümüşhane kupada şahane!
Gümüşhane kupada şahane! Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor, Spor Toto 3. Lig ekibi Kızılcabölükspor'u konuk etti.
'Shakhtar Donetsk'i elimizden kaçırdık'
'Shakhtar Donetsk'i elimizden kaçırdık' Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenildikleri maçta bir puanı ellerinden kaçırdıklarını söyledi
16.09.2016 Konya Spor
Eto'o'nun Antalya'sı kazandı!
Eto'o'nun Antalya'sı kazandı! Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Süper Lig ekibi Antalyaspor sahasında PTT 1. Lig'den Giresunspor'u ağırladı.
15.12.2015 Antalyaspor
Sporting'i Zengin ettik
Sporting'i Zengin ettik Beşiktaş'a beraberlik yeten maçta Gomez'le öne geçti. Tolga'nın hataları Sporting'e turu getirdi.
10.12.2015 Beşiktaş
90'da inanılmaz pozisyon!
90'da inanılmaz pozisyon! Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Lokomotiv Moskova'yı konuk etti.
5.11.2015 Beşiktaş
Skenderbeu keyfi yerinde!
Skenderbeu keyfi yerinde! Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 9. hafta maçında, sahasında Flamurtari'yi konuk etti.
31.10.2015 Beşiktaş
Zirve Lokomotiv'i kaçtı
Zirve Lokomotiv'i kaçtı Temsilcimiz Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta Gomez'in şık golüyle puanı kaptı
22.10.2015 Beşiktaş
Tören var şölen yok
Tören var şölen yok Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Portekiz ekibi Sporting Lisbon'u Atatürk Olimpiyat'ta konuk etti.
1.10.2015 Beşiktaş
'Sabredip kazanacağız'
'Sabredip kazanacağız' Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile yarın akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcu Ricardo Quaresma basın toplantısı düzenledi.
30.09.2015 Beşiktaş
Avrupa'nın beyi Beşiktaş
Avrupa'nın beyi Beşiktaş Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında bugün deplasmanda Arnavutluk'un Skenderbeu takımına konuk oldu.
17.09.2015 Beşiktaş
Beşiktaş kafilesi Arnavutluk’ta
Beşiktaş kafilesi Arnavutluk’ta Beşiktaş kafilesi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk haftasında yarın oynayacağı Skenderbeu karşılaşması için Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi.
16.09.2015 Beşiktaş
Hırvatistan başladı İtalya bitirdi!
Hırvatistan başladı İtalya bitirdi! H Grubu'nda zirve mücadelesi veren iki takımın düellosundan galip çıkmadı.
12.06.2015 Futbol
Hırvatlar Norveç'i parçaladı
Hırvatlar Norveç'i parçaladı EURO 2016 Elemeleri H Grubu maçında Hırvatistan ile Norveç karşı karşıya geldi.
28.03.2015 Futbol
Şeker gibi tur!
Şeker gibi tur! Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor, Gençlerbirliği'ni konuk etti.
4.02.2015 Gençlerbirliği
Karadağ'da büyük olaylar!
Karadağ'da büyük olaylar! Eurocup'taki Buducnost - Banvit karşılaşmasında, Karadağ temsilcisinin bir taraftarının sahaya girmesiyle büyük olaylar yaşandı.
7.01.2015 Basketbol
G.Birliği'den "Kocaman" darbe
G.Birliği'den "Kocaman" darbe Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. haftasında, Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor kozlarını paylaştı.
16.12.2014 Gençlerbirliği
İtalya öldü öldü dirildi!
İtalya öldü öldü dirildi! EURO 2016 Elemeleri H Grubu 2. haftasında İtalya, evinde Azerbaycan'ı Chiellini'nin golleri ile geçti.
10.10.2014 Futbol
Devler Ligi'nde müthiş gece
Devler Ligi'nde müthiş gece Şampiyonlar Ligi E, F, G, ve H Gruplarında toplam 8 maç vardı.
30.09.2014 Futbol
İtalya'yı yen Japonya'ya git
İtalya'yı yen Japonya'ya git Rusya'ya 4 setle mağlup olup şansını son maça bırakan Filenin Sultanları, Çizme'den 3 puan alırsa finallerin yolunu tutacak
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

H Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki h grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.