Güzeller

Güzeller

Son dakika güzeller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzeller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzeller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzeller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzeller gelişmeleri de dahil olmak üzere 732 güzeller haberi bulunmuştur. Tüm güzeller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı'
Sosyal medyanın 'Diana' gündemi! 'O gün törene katılan herkesi gölgede bırakırdı' Güzeller güzeli genç kız, gönlünün sahibi olan prens ile evlenir. O peri masallarına bakılırsa da sonsuza kadar mutlu mesut yaşarlar... Ama hayat elbette bir peri masalı değil. Uzaktan peri masalı gibi görünen bir hayat aslında trajedi...
6.05.2023 Magazin
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da Deprem Konutları Temel Atma ve 1432 Konut ile 17 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu.
14.04.2023 Ekonomi
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi' Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece, ailesini sosyal medya hesabından paylaştı. Annesi ile benzerliği dikkat çeken oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
5.03.2023 Magazin
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri! Sevgiliye uzun kısa romantik günaydın mesajları, telefonları aktif kullandığımız bugünlerde günün vazgeçilmez ritüelleri arasına girdi. Uyanır uyanmaz aklına ilk gelenin o olduğunu hatırlatan, sabah gözlerimizi açar açmaz yüzümüzde gülümsemelere neden olan kısa mesajları daha duygu ve romantik kelimelerle süslemek mümkün. Kuru bir günaydın dışında sizler ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel, romantik duygulu günaydın mesajlarından faydalanabilirsiniz. İşte Kadın ve erkek için etkileyici, resimli sevgiliye günaydın sözleri 2023!
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 232 tesisin açılışını yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 232 tesisin açılışını yapacak Denizli’de düzenlenecek olan toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam 232 tesisin açılışını yapacak. Yaklaşık 18 milyar liralık yeni yatırım bedeli bulunan 232 tesisin açılışına tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
27.01.2023 Gündem
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
MSB, 'Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım' diyerek paylaştı
MSB, 'Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım' diyerek paylaştı Milli Savunma Bakanlığı'na ait sosyal medya hesabı üzerinden, "Sizi güzeller güzeli dağ keçisiyle tanıştıralım" notuyla bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda Hakkari Çukurca'da yaralı halde bulunan ve Mehmetçikler tarafından tedavi edilen yavru dağ keçisinin fotoğrafları yer aldı.
8.09.2022 Yaşam
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı?
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Yeşilçam’ın kült filmlerinden Devlerin Aşkı dizi olacak! Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Devlerin Aşkı'nın uyarlanacağı dizi için oyuncu kadrosu merak edilirken dizinin ne zaman ekranlarda olacağı ise merak konusu. Peki, Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Devlerin Aşkı dizisi başrollerinde kimler olacak? Devlerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor? Devlerin aşkı dizisi hangi kanalda? Devlerin Aşkı konusu ne? İşte Devlerin Aşkı dizisi hakkında merak edilenler…
19.08.2022 Televizyon
Oyuncu Doğaç Yıldız'dan duygusal paylaşım! 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...'
Oyuncu Doğaç Yıldız'dan duygusal paylaşım! 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...' Oyuncu Doğaç Yıldız, kız kardeşi Aleyna'nın yeni yaşını Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı. Yıldız, Instagram'dan paylaştığı poza 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...' notunu düştü.
15.08.2022 Magazin
Bıçaklanan kadının sezaryenle alınan bebeği kurtarılamadı
Bıçaklanan kadının sezaryenle alınan bebeği kurtarılamadı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yolda yürürken kendisinden para isteyen G.M. tarafından bıçaklanan Türkmenistan uyruklu Kunduz İsmailova'nın (34) sezaryenle alınan 6,5 aylık bebeği, 5 gün sonra yaşamını yitirdi. İsmailova'nın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.
12.08.2022 Yaşam
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
Kreşte rezalet görüntü! 4 yaşındaki çocuk ailesine itiraf etti
Kreşte rezalet görüntü! 4 yaşındaki çocuk ailesine itiraf etti Kocaeli'de 4 yaşındaki çocuğa kreşteki ilk gününde öğretmeni tarafından tokat atıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, aile öğretmen hakkında şikayetçi oldu.
28.07.2022 Yaşam
Keloğlan’ın 'Cankız'ı aslında bakın kimmiş! Gören şaşkına dönüyor, çok sevilen dizilerde de oynamış...
Keloğlan’ın 'Cankız'ı aslında bakın kimmiş! Gören şaşkına dönüyor, çok sevilen dizilerde de oynamış... 1970'lerde çekilen Keloğlan filmleri Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Keloğlan Aramızda, Keloğlan ile Cankız, Keloğlan İş Peşinde ve Ben bir Garip Keloğlanım serilerinin başrollerini usta oyuncu Rüştü Asyalı üstlenirken rol arkadaşları her filmde farklılık gösterdi. 'Keloğlan ile Cankız' filminin güzeller güzeli Cankız'ı ise yıllar sonra gündeme geldi. 'Cankız' bakın kim çıktı...
18.06.2022 Magazin
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'in klibi yayınlandı. Dizinin kamera arkası görüntülerinden ve jenerik parçasından oluşan klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.
7.05.2022 Televizyon
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor!
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin ’in ilk tanıtımı yayınlandı.
29.04.2022 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Seversin'den ilk kareler geldi!
Kanal D’nin yeni dizisi 'Seversin'den ilk kareler geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan dizisi Seversin ekibi sete çıktı.
21.04.2022 Magazin
Kanal D'den yeni dizi!
Kanal D'den yeni dizi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği, yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan dizisi Seversin’in oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizi, genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini ekrana getirecek.
19.04.2022 Televizyon
Miraç Kandili gecesi ibadetleri nelerdir? Kandilde hangi dualar ve sureler okunacak, kılınacak namaz ne? Miraç Kandili’nde yapılacak ibadetler!
Miraç Kandili gecesi ibadetleri nelerdir? Kandilde hangi dualar ve sureler okunacak, kılınacak namaz ne? Miraç Kandili’nde yapılacak ibadetler! Miraç kandilinde yapılacak ibadetler, okunacak dualar ve sureler, kılınacak namazlar sorgulanıyor. 27 Şubat'ta idrak edilecek Miraç Kandili’nde eller semaya açılacak, Allah’ın huzurunda namaza durulacak ve dualar edilecek. Dolayısıyla Miraç Kandili gecesi ibadetleri şimdiden sorgulanmaya başlandı. Üç ayların ikinci kandili olan Miraç Kandili ibadetleri nelerdir, hangi dualar okunur? Miraç Kandilinde neler yapılır, hangi ibadetler?
26.02.2022 Gündem
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek Ülkelerin güzellik yarışmalarında ikinci olan ve Miss Universe'e katılmaya hak kazanan tescilli güzeller 12 Aralık'ta Kainat Güzeli tacını takmak için yarışacak. Ülkemizi temsil edecek Miss Turkey güzeli de belli oldu.
10.12.2021 Güzeller
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlanıyor!
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlanıyor! Bugün İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geldikleri Gibi Giderler ”dediği gün olan 6 Ekim İstanbul’un 98. kurtuluş günü olarak kutlanıyor. Pek çok kişi de İstanbul’un kurtuluşu ile ilgili bilgileri ve mesajları araştırıyor. İşte İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili bilgiler…
6.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzeller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzeller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.