Elma

Elma

Son dakika elma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.540 elma haberi bulunmuştur. Tüm elma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Magazin
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka...
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka... Elmanın içinden çıkanları sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı bir kadın, bu konu hakkında birçok insanı uyarmak istedi.
1.04.2024 Yaşam
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor 2017 yılında coğrafi işaretle tescillenen ve uzun yıllardır dokunmayan Niğde’nin Obruk halısı, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi atölyesinde kadınlar tarafından özenle dokunuyor.
17.03.2024 Gündem
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu Günay Karacaoğlu geçtiğimiz günlerde yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2000'li yılların sevilen dizisi 'Yarım Elma' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Janset Pacal da Karacaoğlu'nu doğum gününde yalnız bırakmadı.
16.03.2024 Magazin
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz Sinema oyunusu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2002 yılında yayınlanan Yarım Elma' dizisinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer almıştı. Janset, dizideki kardeşi Karacaoğlu'nu özel gününde yalnız bırakmadı. Doğum gününden fotoğrafları paylaştılar.
15.03.2024 Magazin
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem! Haftanın bir günü izin verilecek
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem! Haftanın bir günü izin verilecek Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.
3.03.2024 Gündem
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'daki askerlere elma getirdi
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'daki askerlere elma getirdi Denizli'den sınır hattındaki Mehmetçik için kilometrelerce yol giden 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere elma getirdi.
16.02.2024 Adana
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri...
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri... Noktalama işaretleri, bir yazının anlam bütünlüğü içermesine olanak sağlayan ve kullanımı açısından önem teşkil eden en önemli dilbilgisi kurallarından biridir. Noktanın, virgülün, soru işaretinin, bir cümlenin neresinde kullanılması gerektiğinin bilinmesi şarttır. Gazete ve dergi yazıları, edebiyat ürünleri, haber programları ve hatta günlük yazışmalarda bile imla kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir.
1.02.2024 Gündem
Nicel Ne Demek? Nicel Örnekleri Nelerdir, Nitelden Farkları Nelerdir?
Nicel Ne Demek? Nicel Örnekleri Nelerdir, Nitelden Farkları Nelerdir? Hem maddi hem de manevi olarak taşımış olduğu anlamları doğrultusunda nitel ve nicel kelimeleri kullanılır. Herhangi bir somut unsurun ölçülebilmesi amaçlı ele alınan kelime ise nicel olarak bilinir. Aynı zamanda somut durumun artıp azalabilmesi veya sayılabilmesi nicel şeklinde ifade edilir. Burada fiziksel olarak bir durumun görülmesi ve görüldüğü yapı üzerinden ifade edilmesi şeklinde ele alınabilir.
1.02.2024 Gündem
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun!
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun! Pazardan aldığınız patatesler haftasına kalmadan yeşerip filizleniyorsa bu yöntemi deneyin.
31.01.2024 Yaşam
Östrojen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Östrojen Barındıran Gıdalar Listesi...
Östrojen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Östrojen Barındıran Gıdalar Listesi... Östrojen vücutta bulunan bir hormon olarak bilinmektedir. Temel cinsiyet hormonlarından birisi olarak bilinen östrojen aynı zamanda kadınlık hormonu olarak da bilinmektedir. Ancak hem erkek vücudunda hem de kadın vücudunda östrojen üretimi bulunmaktadır. Ancak kadın vücudunda erkek vücudunda olduğundan daha yüksek oranda östrojen üretildiği ifade edilebilir. 
30.01.2024 Sağlık
Karma Nedir, Nasıl İşler? Karma Yasası Örnekleri Nelerdir?
Karma Nedir, Nasıl İşler? Karma Yasası Örnekleri Nelerdir? Son yıllarda popüler kullanılan kelimelerden biri de karmadır. Karma, evrenin görünmeyen ve doğal yasası olarak tanımlanır. Gözle görülen her hareket ve davranış, dünyada mutlaka bir sonuç doğurur. Karma yasasına göre de bugün yaşadığımız her şey, geçmiş yaşamın bugüne etkileridir. Her an çalışma halinde olduğuna inanılan karma yasası, bazen iyi bazen de acı verici sonuçlara sebep olabilir.
30.01.2024 Gündem
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını dile getiren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilüfer Avcı, kanser riskini azaltmak için sağlıklı bir hayat tarzı benimsemenin çok önemli olduğunu söyledi.
28.01.2024 Yaşam
Folik Asit İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folik Asit Barındıran Gıdalar Listesi...
Folik Asit İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folik Asit Barındıran Gıdalar Listesi... Bitkisel ve hayvansal birçok besinin içinde folik asit bulunur. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve hücre bölünmesini desteklediği için önemli bir vitamindir. 
25.01.2024 Sağlık
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzdeki lekeler yaştan, sivilceden, güneşten ya da belirli bazı sebeplerden meydana gelebilir. Bu lekeler sağlık olarak bir sorun yaratmaz ancak estetik anlamda çoğu zaman bireyleri rahatsız etmektedir. Özellikle koyu renkleri gidermek için renk açıcı kremler tercih edebilir ya da reçetesiz, organik kürler ve peelingler yaparak cilt lekeleri yok edilebilir.
17.01.2024 Sağlık
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Onikomikoz olarak bilinen halk arasında tırnak mantarı olarak geçen bu cilt hastalığı özellikle tedavi edilmezse yayılma, bulaşma ve çoğalma göstermektedir. Ancak bu rahatsızlık sadece oje ya da kremler ile geçmemektedir. Sürekli yayılma eğilimi olduğundan dolayı, sıklıkla bireyler doğal tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.
17.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Elma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.