Güvenlik Bölgesi

Güvenlik Bölgesi

Son dakika güvenlik bölgesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenlik bölgesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenlik bölgesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Bölgesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik bölgesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.638 güvenlik bölgesi haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik bölgesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarındaki Gabar Dağı bölgesinin, 10-24 Şubat tarihlerinde 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ile Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçeleri arasındaki 14 bölgenin 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi Şırnak ve 6 ilçesine bağlı bulunan 15 bölge, 15 gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildi.
27.12.2022 Gündem
UAEA Başkanı Grossi, Kiev ve Moskova’yı ziyaret edecek
UAEA Başkanı Grossi, Kiev ve Moskova’yı ziyaret edecek Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, bu hafta Rusya’nın başkenti Moskova’yı ve Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ziyaret edecek.
4.10.2022 Dünya
Tüm dünya için büyük tehlike! 'Ukrayna ve Rusya ile görüşmelere başladım'
Tüm dünya için büyük tehlike! 'Ukrayna ve Rusya ile görüşmelere başladım' Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, Zaporijya Nükleer Santrali'nde güvenli alan oluşturmak için Rusya ve Ukrayna ile görüştü.
12.09.2022 Dünya
Zaporijya Nükleer Santrali'nde üretim tamamen durdu
Zaporijya Nükleer Santrali'nde üretim tamamen durdu Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki üretim faaliyeti tamamen durdu.
11.09.2022 Dünya
BM’den Zaporijya Nükleer Santrali çevresinde askerden arındırılmış bölge çağrısı
BM’den Zaporijya Nükleer Santrali çevresinde askerden arındırılmış bölge çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ukrayna topraklarında yer alan Rus kontrolü altındaki Zaporijya Nükleer Santrali çevresinde taraflara askerden arındırılmış bölge çağrısında bulundu.
6.09.2022 Dünya
UAEA’dan Zaporijya Nükleer Santrali raporu: Derhal bir güvenlik bölgesi kurulmalı
UAEA’dan Zaporijya Nükleer Santrali raporu: Derhal bir güvenlik bölgesi kurulmalı Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Ukrayna topraklarındaki Zaporijya Nükleer Santrali’ni ziyareti sonrası yayınladığı raporda, "Askeri faaliyetler nedeniyle yaşanabilecek bir nükleer olaydan kaçınmak için acilen ara tedbirler alınmalıdır. Sorun, derhal bir güvenlik bölgesi kurularak çözülebilir" ifadeleri kullanılarak, “Ukraynalı personel, sürekli yüksek stres ve baskı altında” denildi.
6.09.2022 Dünya
Çin'den sonra Kuzey Kore'ye gözdağı! Kim Jong Un çok kızacak: Pelosi, sınırda böyle poz verdi
Çin'den sonra Kuzey Kore'ye gözdağı! Kim Jong Un çok kızacak: Pelosi, sınırda böyle poz verdi ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi beraberindeki kongre heyetiyle, Güney Kore-Kuzey Kore sınırı olan Kore Tarafsız Bölgesi’ni ziyaret etti. Pelosi, geçtiğimiz günlerde Tayvan'a ziyaret gerçekleştirerek Çin-Tayvan-ABD arasındaki krizi tırmandırmıştı.
4.08.2022 Dünya
Nükleer santral nedir, patlarsa ne olur? Nükleer santral Ukrayna’da nerede, nükleer santral patlaması kaç km’yi etkiler, Türkiye tehlike altında mı?
Nükleer santral nedir, patlarsa ne olur? Nükleer santral Ukrayna’da nerede, nükleer santral patlaması kaç km’yi etkiler, Türkiye tehlike altında mı? Nükleer santra patlarsa ne olur? Rusya, Ukrayna'nın güneydoğusundaki Zaporijya Nükleer Santrali'ni vurdu. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, "Bir patlama olursa hepimizin sonu, Avrupa'nın sonu olur" dedi. Zaporijya Nükleer Santrali Ruslar tarafından ele geçirildi. Yangın tehlikesi atlatan Avrupa’nın en büyük santrali hakkında Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, yaptığı açıklamada olayda iki kişinin yaralandığını ve herhangi bir radyoatkif sızıntı olmadığını duyurdu ancak tehlike devam ediliyor. Peki, Nükleer santral nedir, patlarsa ne olur? Nükleer santral Ukrayna’da nerede, nükleer santral patlaması kaç km’yi etkiler, Türkiye tehlike altında mı?
4.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
14 bölge için 'geçici özel güvenlik bölgesi' kararı
14 bölge için 'geçici özel güvenlik bölgesi' kararı Şırnak'ta merkez ile ilçelerine bağlı 14 bölge, 1 yıl süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi.
4.01.2022 Gündem
Hakkari'de 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Hakkari'de 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi Hakkari il sınırları içerisinde 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
1.01.2022 Gündem
OGM, 9 ildeki tüm yangınların söndürüldüğü duyurdu
OGM, 9 ildeki tüm yangınların söndürüldüğü duyurdu Orman Genel Müdürlüğü, Tunceli başta olmak üzere yurt genelinde 9 ilde çıkan 14 orman ve 11 kırsal alan yangınlarının tamamının kontrol altına alındığı duyurdu. Açıklamada Tunceli bölgesinde 5 bölgedeki yangınların tamamının söndürüldüğü vurgulandı.
2.09.2021 Gündem
Tunceli'deki yangında son durum! Mücadele sürüyor
Tunceli'deki yangında son durum! Mücadele sürüyor Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Tunceli'deki orman yangınlarından 3'ünün kontrol altına alındığını, tek noktada devam eden orman yangınına ise 2 helikopter, 1 uçak ve 40 personelle müdahale edildiğini duyurdu.
29.08.2021 Gündem
Ülke genelindeki 6 orman yangını kontrol altına alındı
Ülke genelindeki 6 orman yangını kontrol altına alındı Ülke genelindeki 6 orman yangını kontrol altına alındı, Tunceli'de tek bir noktada yangınla mücadele sürüyor.
28.08.2021 Gündem
Hakkari'de bazı bölgeler yıl sonuna kadar 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Hakkari'de bazı bölgeler yıl sonuna kadar 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Hakkari merkezi ile Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik ilçelerindeki 12 bölge, 31 Aralık'a kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.
22.01.2021 Gündem
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Tunceli Valiliği'nce kent genelindeki 29 bölgenin 31 Aralık 2020 tarihine kadar 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
14.07.2020 Gündem
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Tunceli'de 29 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Tunceli Valiliği'nce kent genelindeki 29 bölgenin, 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
1.07.2020 Gündem
Şırnak'ta 15 bölge, yıl sonuna kadar güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak'ta 15 bölge, yıl sonuna kadar güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği'nden, kent genelindeki 15 bölgenin, 31 Aralık 2020 tarihine kadar 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
10.03.2020 Gündem
Şanlıurfa'da "özel güvenlik bölgesi" uygulaması
Şanlıurfa'da "özel güvenlik bölgesi" uygulaması Şanlıurfa Valiliğince sınır hattındaki belirlenen bölgelerin "Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiği bildirildi.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Barış Pınarı Harekatı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'ye düzenlenen Barış Pınarı Harekatının başladığını duyurdu. Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'daki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı.
10.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'den güvenli bölge açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'den güvenli bölge açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Soçi Mutabakatı ile üzerimize düşen sorumlulukları ancak rejimin saldırılarına son verilmesiyle yerine getirebiliriz." ifadesini kullandı. Putin ise "Türkiye Cumhurbaşkanı ile İdlib'de teröristlerin ortadan kaldırılması ve yapılması gerekenler için anlaşma sağladık" dedi.
27.08.2019 Siyaset
Valilik açıkladı! 15 gün sürecek
Valilik açıkladı! 15 gün sürecek Hakkari ve 4 ilçesindeki 5 bölge, 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.
14.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Bölgesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik bölgesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.